hol valaszolsz arra, hogy mi a veszelyes?kiserik írta:Néha megnézem amit írsz, mert ha nem bunkón személyeskedsz, akkor tudsz elég értelmes is lenni. Nem engem kérdeztél, de én megyek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe, mert, ahogy lenni szokott, értelmes beszélgetés ebből nem lesz, max szokás szerinti fröcsögés.swfan írta:
Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)
Tisza: hogy idézzelek: "Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet..." Szerintem ez a miniszterelnök-jelöltre is igaz, nem?
Amúgy ténylegesen akkor veszítettek el, mikor megtartották az agrár kerekasztal beszélgetést anno. Mivel ehhez talán valamennyit értek, számomra egyértelművé vált, hogy nagyon nem azt láttam, amit láttatni akartak. Ha érdekel valakit részletesen is kifejtem, de most elsőre nem untatnám vele a nagyérdeműt.
Emellett folyamatosak a lózungok, az ígérgetések, a nagyotmondások. Minden jobb lesz, minden szebb lesz, minden gyönyörű lesz, de ez csak akkor fog működni, ha teljhatalmat kapnak, mert csak a diktatúra oldja meg a diktatúra problémáit.
Ott van a gazdaságpolitika (hehe, inkább belebegtetett ígéretek, mint konkrétumok): csökkentik majd az SZJA-t, az ÁFÁ-t, csökkentik az állami bevételeket, de növelik a családi pótlékot és javítják a közszolgáltatásokat, tehát növelik az állami kiadásokat. De ez csak egy a sokból. Nyúlnak hangzatos dolgokat innen onnan, de nincs mögötte semmi tartalom, kidolgozottság.
Egyébként gyakorlatilag még mindig nem tudunk (vagy csak én nem tudok?) szinte semmi konkrétumot, így elég nehéz komolyan vitázni a dolgokról. Lesz itt tejjel mézzel folyó kánaán és Európai Ügyészség. Meg simulás az EU-hoz, annak minden negatív politikai vonzatával együtt (kicsi szuverenitás feladása...). Kb ennyi.
Végezetül, egy 2/3-hoz sem adtam le a győztesnek a szavazatomat, és ezt annyi miatt, hogy "Orbán takarodj! Majd Én egyedül!" nem kívánom felrúgni.
sok a bizonytalansag, ami nyilvan nem
idealis, de egy kb egy eve, a semmibol
alakult partnal, a jelenlegi (fidesz altal kialakitott) helyzetben szerintem termeszetes. nade veszelyes? a mostani kormany es az elmutl 15 ev ismereteben? na nemar...
csak egy reszt szeretnek meg kiemelni:
rohadt demagog es ez tokeletesn leirja a tisza ellenes arcok erveinek fo problemajat.de ez csak akkor fog működni, ha teljhatalmat kapnak, mert csak a diktatúra oldja meg a diktatúra problémáit.
a fidesz elmult 15 eves munkassaga miatt kell ekkora valtozasokat bejelenteni, miattuk van ekkora bizonytalansag es miattuk kell a ketharmadot megcelozni. azert mert orbnek ilyenne tettek ezt a rohadt valasztasi es torvenykezesi rendszer, valamint az egesz orszagot.