Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 20:20

teljes homály, remélem lassan eljutunk oda, a dolgok valódi okához, hogy egyszerűen sok a síkhülye ember.
nem baloldal, jobboldal, politikai nézetek vagy vallások vannak itt, hanem értelmes emberek, akik normálisak vagy aljas vérgecik, és van a maradék, aki síkhülye ostoba amőba.

most beszél mp debrecenben, konkrétan felmossa a padlót szokás szerint.
ott vannak a tervek, ígéretek és kihallatszik a szavaiból, hogy a háttérben építik a dolgokat és készülnek.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 19:59

Whiteheart írta:
swfan írta:

Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...

Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni

Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.

Ja, egyébként meg, 52-34 B-)
Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzni

Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
Mi az a "veszélyes" hozzáállás és érték, vagy értékek, amit a Tisza képvisel jelenleg? Tényleg komolyan kérdezem, örülnék, ha kapnék egy komoly választ (tehát a kerítéslebontós, óvodásokat átoperálós válaszokat mellőzzük a komolyság jegyében)

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. július 22., kedd 19:49

Whiteheart írta:
swfan írta:

Az a baj, hogy amikor legutóbb idejöttél "civakodni", és megcáfoltak, inkább eltűntél. Pedig a két oldal közti közeledésben fontos lenne a vita. Mondjuk az azért érdekelne, hogy miért jó egy olyan miniszterelnök az országnak, akinek a szavait folyton cáfolja az élet...

Trumppal 1 nap után béke lesz - még mindig háború van, Trump pedig további fegyvereket készül küldeni

Repülőrajt - a legújabb hír, hogy a BYD mégsem fogja idén beindítani Szegeden a tömeggyártást.

Hát múltkor mondtam h nem nagyon szeretek 20 az 1 ellen vitázni mert egyrészt szar érzés, fárasztó, másrészt nem fogsz szövegen keresztül senkit sem meggyőzni

Harmadrészt megint újra ismét leszögezném h nem viktor párti meg fidesz párti vagyok, hanem inkább a jelen ellenzék ellenzéke (mert nagyon nem tetszik az egész bosszúvágyó és keserű fejetlen, kiszámíthatatlan, veszélyes hozzáállás és az értékek amiket a tiszadkmomentum képvisel az sokkal messzebb áll tőlem mint a fideszé) és legszívesebben Mihazánkra szavaznék, de az ellenzék elleni legjobb fegyver a viktor jelenleg.
Jaja, jól kibaszott velünk az ellenzék az elmúlt 15 évben, az 1/3-adával! ÉGJENEK!

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 22., kedd 19:28

:lol: :lol: :lol:

Nem Viktor párti, ellenzék ellenes Mihazánkos, aki inkább mégis Viktorra szavaz.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:12

swfan írta:
Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál több ⬇️ vote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani. :agree:

szerk. holott nem is járok ide civakodni veletek

szuperliga.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 22., kedd 19:02

BLevi96 írta:
Whiteheart írta: Én csak onnan tudom hogy erősödik a fidesz hogy annál több ⬇️ vote kapok még egy olyan kommentre is h alaba nem fog hosszabbítani. :agree:

Whiteheart írta: Hírek szerint nem hosszabbítunk vele?

https://madriduniversal.com/real-madrid ... re-report/

Fb láttam vhol de nem nagyon meggyőzőek a forrasok
Valószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.

Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
Ahhh értem!! Akkor bocsi a kétes fogalmazásért. Nem kérdőre akartam vonni a klubbot, mert 💯 egyetértek h alabanak nem volt helye már ebben az évben se, hanem úgy értettem hogy sajnos megbízható forrásból nem tudok ráerősíteni, de akkor ezek szerint Alabaval nem hosszabbítunk?
Na ennyi, sorry my bad

Szerk.: és télleg örülök ha nincs ilyen sztereotípiás votolás
szuperliga.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 18:18

el magico írta:
swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/

Úgy tűnik Hadházynak is lefőtt a kávé
Mondjuk a 800 fős telefonos felmérés semennyire sem reprezentatív.
Azért a tavalyi EP-választást legpontosabbra mérő intézet sztem tudja mit csinál. Egy 1000 fős minta reprezentatív a teljes országra nézve, egy 800-as hogy ne lenne az egyetlen OEVK-ra?
gutihaz14 írta: zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerint
Tavaly újrarajzolták a körzeteket, Bp-n 18 körzetből pl. 16-ot csináltak.

Zugló főleg a 6-os lett, egy kisebb része pedig a 7-esbe került

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 18:07

el magico írta:

zugló mikor lett BP 06 EVK ? lemaradtam picit, múltkor még 08 volt emlékeim szerint
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. július 22., kedd 18:00

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 17:55

https://24.hu/belfold/2025/07/22/21-kut ... azy-elott/

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 17:44

gutihaz14 írta: https://g7.hu/vallalat/20250722/sorra-e ... yar-gdp-t/

repulorajt felcsuti dagadek modra
BYD
Felek megkerdezni, hogy elolvastad-e a Reuters cikket a BYD-rol, mert egyebkent nagyon erdekes es sokatmondo.

Partpolitikatol fuggetlenul amugy maga a g7 cikk eleg gusztustalan a maga modjan, mert gyartas mennyisege ide vagy oda, nem csak a beruhazas ertekevel tolja meg a gazdasagot (ha azt lehet egyaltalan igy hivni), sokkal fontosabb, hogy mar alacsony kapacitassal is rengeteg munkahelyet fog teremteni a regioban.

Az mar mas kerdes, hogy ezeket magyarok fogjak e betolteni vagy importaljak majd az ukran/roman/filippino eroforrasokat.

Mercedes
Lehet en ertek felre valamit, de a linkelt cikkben ez van:
"A Mercedes Kecskeméten 2022-ben kezdte építeni az új üzemét, amely megduplázza az itteni gyártókapacitását, ám már korábban kiderült, hogy a gyártás indulása jövőre csúszik."

Van ebben egy cikk, amiben hivatkozik a duplazasra, abban ez all:
Jövő év elején elkezdi a sorozatgyártást a Mercedes új kecskeméti gyára, ezzel duplájára nő a vállalat magyarországi gyártókapacitása – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Stuttgartban.
Datum 2025. marcius.

Ezek alapjan en ugy gondolom, hogy a Mercedes eseteben a tervek szerint halad minden. Lesz egy teli leallas, majd januartol indul a gyartas.

Csak a cikk tartalmat kivantam minositeni, mielott valaki felreerti.

Azt hogy a kormany a GDP novekedesbe amugy mit hazudott bele, es hogyan, ismet egy mas kerdes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 22., kedd 17:25

cart írta: Ja úgy sírnak miatta mintha a macskajuk halt volna meg kb. Pedig ha ez a csóker helyett beraktam a chargpt-t a műsorba az is tudna ugyan olyan közhelyes hozzászólásokat generálni :lol:
Utoljára Fletó visszavonulásakor éreztem ezt az elveszettség érzést.
Ennyi. That’s it.
Hala Madrid y nada más 🤍

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 22., kedd 17:22

Ja úgy sírnak miatta mintha a macskajuk halt volna meg kb. Pedig ha ez a csóker helyett beraktam a chargpt-t a műsorba az is tudna ugyan olyan közhelyes hozzászólásokat generálni :lol:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 22., kedd 16:59

ferni írta: Csoki kiszáll a Jólvanezígyből.
Az MKKPval fog együtt dolgozni a későbbiekben.

Elég hülye döntésnek tűnik, de hát ő tudja.

De legalább érthető, hogy miért nyomatta ennyire ezt a dumát folyamat, hogy minél több párt van bent a Parlamentben annál jobb.
Ami igaz is, csak jelenleg nem erre van a választási rendszer létrehozva, de mintha ezt ő nem tudta volna.
Most kezdek magamhoz térni… Amióta reggel megláttam a hírt… Áh… Még mindig zokogok. Hogyan? Miért? És mi lesz most velünk? Hogyan lesz kormányváltáska?
Pont Csoki… Pedig mindig olyan szimpatikusok voltak. Annyira értettek a politikához, olyan intelligensek. Ez már látszott a tavaly nyári Farhát beef videóban is.
Ráadásul Csoki annyira szerény.
Ádám pedig, mint mindannyian tudjuk: a TUDOMÁNY embere.
A stand-up hakni, pedig… Új szinteket nyitott meg a magyar humorban.
Vicceltem… Unalmas, ostoba, suttyó prolik, ideje, hogy eltűnjenek a picsába. Kibaszott káros az egész slepp.
Hala Madrid y nada más 🤍

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 16:27

https://g7.hu/vallalat/20250722/sorra-e ... yar-gdp-t/

repulorajt felcsuti dagadek modra
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 22., kedd 15:21

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. július 22., kedd 15:01

BLevi96 írta:

Valószínűleg azért kaptál annyit, mert mintha meglepődtél volna rajta és kérdőre vontad volna a klubot. Várhatóan nem fognak hosszabbítani vele, miért is tennék? Idős, sérülékeny és az egyik legmagasabb a fizetése, padra drága.

Azért mert nem egyezik az emberek politikai véleménye még nem fognak lepontozni. Most is csak te vetítetted rá, hogy biztos ezért volt.
Nem kell a kamuszöveg. Mind tudjuk, hogy Zelenszkij és Brükkszell együtt küldték rá a downvote-okat az Alaba topikra. Aki nem látja, az vak.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 22., kedd 14:54

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 14:18

Realista24 írta:
Marky írta:
Csak annyira erosodik, hogy Viktornak mar nem gyoznek podcastokat kesziteni, hogy elmondhassa a deliriumos lazalmait. 2026-ot mar reg elengedtek, itt mar 2030 a cel. Addig is az epitoiparnak lesz most egy brutalis eve, aztan 2027-re jon a totalis gazdasagi osszeomlas.

Kozben kijottek a kamattamogatott hitel feltetelei, a legkomolyabb szuro a negyzetmeterar es a TB jogviszony :lol:
Most mar mas allamnal fizetett 2 ev tb is jo, kezd erdekes lenni :mrgreen: nem lattam szurot, de gondolom van, hogy csak magyar allampolgar kaphatja.
a saját ostoba népével intézteti el a piszkos melót és baszat szét mindent hosszútávon, csak hogy a hatalmat megtartsa. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. július 22., kedd 14:17

a nyilvánvaló összefüggés. :lol: :lol: :lol:

mindenesetre köszi a jelzést, mentem én is erősíteni a pártodat. :mrgreen:

szerk.: Mentatamás háromszor annyi "⬇️ vote" kapott, mint Te. Engem már csak az érdekelne, hogy ő vajon melyik politikai tábor szekértolója, és hogy ebből milyen következtetéseket lehet levonni. Az elemzéseket előre is köszönöm!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2025. július 22., kedd 14:21-kor.

Vissza: