HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. július 23., szerda 10:46
Igen, regen bezzeg mennyi original film volt, barmi ami sikeres volt rogton jott belole 2. 3. meg 4. resz is. Csak akkor meg nem tudtatok leszarozni, hogy minek Die Hard 2, meg Beverly Hills-i Zsaru 2, meg Farkasokkal Tancolo 22, Ordog Jobb es Bal Keze Yukkaban Duhbe Jon 4, Jurassic Park 2-3., Matrix 2-3, Vegso Allomas 2, Star Wars, Keresztapa, Mad Max, Szuperhosos fosok (Batman, Superman, Paukembor), James Bond, Mission Impossible, Terminator, Disney mesek, a tokom tudjam eddig sorolhatnam meg a budos sok folytatast evente / ket evente. Mennyi eredeti cucc, aztan megsem az volt, hogy a mozi elott megallt a paraszt, hogy na bazdmeg egy Alien 2, en erre tuti nem ulok be hat milyen egy fos mar ez tuti csak a folytatasok.
A Harry Pottert is mindenki leszarozta mar aki erre tevedt, pusztan a szineszek miatt, mikozben ha megnezed a filmeket olyan orditoan nem jok, hogy ha vmi akkor az teljesen ertheto miert akarnak belole vmi ujat csinalni. Ettol meg a vegeredmeny nem lesz jo, de elore itelkezni ennyi alapjan egyszeruen toxikus ostobasag.
Szerintem egyebkent a 20 evvel kesobbi folytatasok pont rejtenek potencialt, es egyaltalan nem baj, hogy keszulnek. Tok kivancsi vagyok a 28 evvel kesobbre is vagy az Urgolyhokra, de ha szeretnem a Blade Runner univerzumot biztos orultem volna az ujnak is.
A remake-ekkel viszont en is ugy vagyok, hogy en nem nezem oket, de nem szarozom le egybol, mert az a divat, mikozben meg egy csomot szeretnek es kurvasok penzt hoz. Szamomra peldaul teljesen idegen az Oroszlankiraly film, de megsem hoborgok hogy na az mekkora egy fos mar, mert a bevetelei magukert beszelnek.
Es mint barmelyik masik iparban, a filmiparban is rohadt draga lett minden, nyilvanvaloan mindenki a biztosra probal meg loni. Ahogyan a szomszed szendvicsezo sem fog neked ananaszos-hashajtos-chilis szendvicset csinalni hogy kockaztasson.