erre kellett várni évtizedeket akkor

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 22., kedd 16:10
8 meterrel rovidebb a palya es 5 masodperccel rovidebb tamadoido az uj szabalyok szerinthehetheoriginal írta:vpn aztan m4sport onlineBencze írta: Vizilabda elodontohoz lesz stream?
nekem egy kérdésem van: jó ideje nem nézek vízilabdát, hogy-hogy most ennyi gól van?
változott vmi szabály? régen ilyen pár gólos meccsek voltak, pláne a fontos tétmeccseken, most meg ömlenek a gólok.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 22., kedd 15:58
Tokom szarakodik azzal most telon.hehetheoriginal írta:vpn aztan m4sport onlineBencze írta: Vizilabda elodontohoz lesz stream?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 15:54
vpn aztan m4sport onlineBencze írta: Vizilabda elodontohoz lesz stream?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 22., kedd 15:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 22., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 22., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 22., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 22., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 21., hétfő 23:17
Érdemes megnézni az összefoglalót, ritkán látni ilyet.soadroli írta: eddig elég simán hozzák a csajok![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. július 21., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 21., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 21., hétfő 11:49
UAE Team Emirates – XRG have confirmed that the Vuelta a España is part of Tadej Pogacar’s race calendar this year, though a final decision will be made after the Tour de France.wZoLee7 írta:Biztos? Szerintem a tour után a vb-re fog készülni, nem hiszem, hogy indulna.Anthony írta:
Mondjuk annyi a probléma, hogy idén Pogi is megy a Vueltára![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 21., hétfő 10:38
Biztos? Szerintem a tour után a vb-re fog készülni, nem hiszem, hogy indulna.Anthony írta:Mondjuk annyi a probléma, hogy idén Pogi is megy a VueltárawZoLee7 írta:
Engem alapból meglepett a hír, hogy egy távozót elvisznek. Nem tudom Jonasnak mi a programja, de ha módosítható én vele indulnék és nyerném meg. 2 GT győzelem egy szezonban marha jól mutat és feledteti a totális vereséget a TDF-on. Amúgy a vismas hegyi segítők semmit nem érnek idén, Valter nyugodtan mehetne, bár az is fura hogy idénre inkább csináltak belőle sík segítőt ami nekem totál wtf.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 21., hétfő 10:24
Mondjuk annyi a probléma, hogy idén Pogi is megy a VueltárawZoLee7 írta:Engem alapból meglepett a hír, hogy egy távozót elvisznek. Nem tudom Jonasnak mi a programja, de ha módosítható én vele indulnék és nyerném meg. 2 GT győzelem egy szezonban marha jól mutat és feledteti a totális vereséget a TDF-on. Amúgy a vismas hegyi segítők semmit nem érnek idén, Valter nyugodtan mehetne, bár az is fura hogy idénre inkább csináltak belőle sík segítőt ami nekem totál wtf.nmate írta:
Van egy olyan érzésem, hogy Valtert mégsem viszik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 21., hétfő 10:03
Engem alapból meglepett a hír, hogy egy távozót elvisznek. Nem tudom Jonasnak mi a programja, de ha módosítható én vele indulnék és nyerném meg. 2 GT győzelem egy szezonban marha jól mutat és feledteti a totális vereséget a TDF-on. Amúgy a vismas hegyi segítők semmit nem érnek idén, Valter nyugodtan mehetne, bár az is fura hogy idénre inkább csináltak belőle sík segítőt ami nekem totál wtf.nmate írta:Van egy olyan érzésem, hogy Valtert mégsem viszik.wZoLee7 írta: Kíváncsi leszek kik indulnak a vueltan
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 21., hétfő 9:58
Van egy olyan érzésem, hogy Valtert mégsem viszik.wZoLee7 írta: Kíváncsi leszek kik indulnak a vueltan
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 20., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 20., vasárnap 16:01
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem