Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 21., hétfő 15:00

realmadrid95 írta: Castle Elangat vette meg vegul, mig a Spurs Kudust. Elobbit 61 millio euroert vettek meg 6 gollal, mig az utobbit 64 millioert, 5 gollal.
Rodrygo 14 góljára akkor joggal remélhetünk 100 milla felett :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 14:41

Milanban 7 milliót kap a legjobban kereső játékos csak viszonyitas képpen

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:39

Realista24 írta:
realmadrid95 írta:

Termeszetesen Asensiora gondoltam.
Spurs, Newcastle, Chelsea mind mind erdeklodott iranta, Olaszbol is a Juve, Milan paros.
Az, hogy erdeklodnek valaki irant, vagy az ügynok roadshowzik, ahogy azt kell nekik meg nem jelenti azt, hogy ezek a csapatok egyaltalan komolyabban gondolkodnanak benne.

Katalan sajto most nyilvan hozza sorra a cikkeket, hogy csak a Barcaba akart menni, blablabla.

Mar varom mikor mondja azt, hogy Messi meg Yamal a goat figyelembe veve, hogy szamara mindig is CR volt az.

Juve eleve backupnak vitte volna, Bayernnel mint B/C opcio merult fel, mint esetleges lehetoseg, es ha jol tudom, amilyen fizetesi csomagot ajanlottak neki, arrol hallani sem akart.
3 eves szerzodest kapott volna, heti 250kval a 325 helyett, ami nem motivalta.

Newcastlenal es Spursnel nagyon komolyan felvetodott a neve, viszont Rashford nem akart a Plben maradni. Castle Elangat vette meg vegul, mig a Spurs Kudust. Elobbit 61 millio euroert vettek meg 6 gollal, mig az utobbit 64 millioert, 5 gollal. Mindkettonel A opcio volt az angol, akit 30 millioert meg is szerezhettek volna.

Juventus sem backupnak vette volna, hanem kezdobe Nico helyere, de igy marad nekik Sancho. Milanba is full kezdobe vettek volna.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 14:37

Nyilván hogy a Barcaba akart menni mert a felsorolt csapatok közül egyik se tudta volna megadni neki a 14 milliós fizetést

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 21., hétfő 14:31

Barsza se veszi majd meg hacsak nemhoz egy 50gólos szezont. Alapból nemértem, hogy miért támadókban gondolkoztak ezen a nyáron amikor a góljaikat meglőtték tavaly de közben rengeteget kaptak. zsaofelix vibe ez az egész rashford story. Majd ősszel megy a szopkodás nyáron meg simán vissza a feladónak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 21., hétfő 14:30

realmadrid95 írta:
realmadrid95 írta:

Aston Villa is megtartotta volna, de PSRnek nem felel meg, Asenciot is meg akartak tartani tobbek kozott.
Spurs, Newcastle, Chelsea mind mind erdeklodott iranta, Olaszbol is a Juve, Milan paros.
Az, hogy erdeklodnek valaki irant, vagy az ügynok roadshowzik, ahogy azt kell nekik meg nem jelenti azt, hogy ezek a csapatok egyaltalan komolyabban gondolkodnanak benne.

Katalan sajto most nyilvan hozza sorra a cikkeket, hogy csak a Barcaba akart menni, blablabla.

Mar varom mikor mondja azt, hogy Messi meg Yamal a goat figyelembe veve, hogy szamara mindig is CR volt az.

Juve eleve backupnak vitte volna, Bayernnel mint B/C opcio merult fel, mint esetleges lehetoseg, es ha jol tudom, amilyen fizetesi csomagot ajanlottak neki, arrol hallani sem akart.
3 eves szerzodest kapott volna, heti 250kval a 325 helyett, ami nem motivalta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:23

realmadrid95 írta:
cart írta: Biztos azért küldte vissza az Aston Villa is fél év után
Aston Villa is megtartotta volna, de PSRnek nem felel meg, Asenciot is meg akartak tartani tobbek kozott.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:14

cart írta: Biztos azért küldte vissza az Aston Villa is fél év után

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 13:55

Biztos azért küldte vissza az Aston Villa is fél év után

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 21., hétfő 13:37

realmadrid95 írta:
cart írta: Angliában már nem tudták senkinek kölcsön adni a Barca meg simán bevállalta
:mrgreen:

Angliaban barki elhozta volna kolcsonbe, de o csak is a Barcaba akart menni.
jaj
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 13:35

cart írta: Angliában már nem tudták senkinek kölcsön adni a Barca meg simán bevállalta

Angliaban barki elhozta volna kolcsonbe, de o csak is a Barcaba akart menni.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 12:50

Angliában már nem tudták senkinek kölcsön adni a Barca meg simán bevállalta

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 21., hétfő 12:25

Kozel 20 milliot feltenni a feketere :mrgreen: egy olyan csapatnak, ahol egy ifistat nem tudnak beregisztralni legalis korulmenyek kozott, eleg nagy riziko. Szerintem
Mondjuk pont azt mutatják az elmúlt évek, hogy hiába tudja mindenki, hogy csórók, szarásig vannak tartozással és, hogy normális körülmények között a regsiztrálást se legláisan csinálják, a végén semmire nem basznak rá. Rashfrod is tudja, hogy úgyse lesz probléma ebből.

Olvastam valami cikket, hogy van Tebas meg a barca között egy megállapodás, hogy Miamiba visznek egy bajnoki meccset idén (Villarreal elleni idegenbelit említették), amit kb az összes csapat eddig ellenzett, cserébe nem fognak baszakodni a regisztrálással. Aztán a fene tudja, hogy ebből mennyi igaz.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 21., hétfő 12:19

Halfkey írta: Ha nem a Barca csinálná, ebbe szerintem nem kötnétek bele. Szerintem teljesen védhető bepróbálkozás, ha bejön nagyon sokat nyernek vele, ha nem jön be (szerintem nem fog) akkor is elég olcsó lottójegy volt.
Kozel 20 milliot feltenni a feketere :mrgreen: egy olyan csapatnak, ahol egy ifistat nem tudnak beregisztralni legalis korulmenyek kozott, eleg nagy riziko. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 21., hétfő 9:00

Ha nem a Barca csinálná, ebbe szerintem nem kötnétek bele. Szerintem teljesen védhető bepróbálkozás, ha bejön nagyon sokat nyernek vele, ha nem jön be (szerintem nem fog) akkor is elég olcsó lottójegy volt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 20., vasárnap 19:00

RaúlCF írta: jó lenne végre látni ahogy földbe állnak a folyamatos sumákok miatt.
Sosem fognak. Még a legrosszabb esetben is eladnák a klubot és amekkora brand a barca, nagyon sok vevő lenne rá annál is több pénzért úgy hogy minden tartozást azonnal kifizetnének. Az igazán komoly szurkolókat zavarna az arab tulajdon, de szurkolóik nagy része hamar túltenné magát.
Viszont ide sem fognak eljutni, mert ahogy írtam akkora brandről van szó, amit nem hagynak odáig eljutni. Még a nyilvánvaló csalásokat sem tudják rájuk húzni, mert nem akarják.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 20., vasárnap 18:37

🚨🔵🔴 Barcelona have sealed all the documents of Rashford deal, set to land in Spain.

Understand Barça will pay €14m gross as salary coverage plus bonuses linked to appearances.

Marcus takes 15% pay cut and Man Utd will not cover his salary.

€30m buy option for June 2026.

Deco megint kialkudott egy semmit. adják a nagy pénzeket össze vissza. folyamat gondok vannak a bérekkel erre hoznak egy 14 milliós cserét. Flick alatt még jó is lehet ha odateszi magát.

majd meglátjuk regisztrálják e. az új kapusuk sincs még regisztrálva. vele is nagyot ment Deco. a 700k-es fizetésére kapott 6 milliót rögtön. Gavinak meg Inigonak is odadobtak 9 milliókat. Youngestnek is tekerhetik ahogy akarják mindenki tudja ő lesz a legjobban fizetett és majd jöhetnek az emelések. jó lenne végre látni ahogy földbe állnak a folyamatos sumákok miatt.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 20., vasárnap 10:55

Majd ő is ingyen játszik ott. Mert megtiszteltetés neki. BarcaDNS, Lamasia, stb.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 20., vasárnap 10:53

Realista24 írta: Nem tudom elkepzelni hogy bármilyen formában is beleferjen nekik évi 20 millió fizetésre.
Shady FC megoldja. Ha regelni nem tudják majd a bíróságon ismét, tavaly sem okozott problémát. Salary capükbe se hiszem hogy amúgy beleférne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 20., vasárnap 10:38

Realista24 írta: Nem tudom elkepzelni hogy bármilyen formában is beleferjen nekik évi 20 millió fizetésre.
Hát most ott lesz a kongói kamu szerződés azt tele vannak ilyenekkel

Vissza: