Rodrygo 14 góljára akkor joggal remélhetünk 100 milla felettrealmadrid95 írta: Castle Elangat vette meg vegul, mig a Spurs Kudust. Elobbit 61 millio euroert vettek meg 6 gollal, mig az utobbit 64 millioert, 5 gollal.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 21., hétfő 15:00
Rodrygo 14 góljára akkor joggal remélhetünk 100 milla felettrealmadrid95 írta: Castle Elangat vette meg vegul, mig a Spurs Kudust. Elobbit 61 millio euroert vettek meg 6 gollal, mig az utobbit 64 millioert, 5 gollal.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 14:41
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:39
Realista24 írta:Az, hogy erdeklodnek valaki irant, vagy az ügynok roadshowzik, ahogy azt kell nekik meg nem jelenti azt, hogy ezek a csapatok egyaltalan komolyabban gondolkodnanak benne.realmadrid95 írta:
Termeszetesen Asensiora gondoltam.
Spurs, Newcastle, Chelsea mind mind erdeklodott iranta, Olaszbol is a Juve, Milan paros.
Katalan sajto most nyilvan hozza sorra a cikkeket, hogy csak a Barcaba akart menni, blablabla.
Mar varom mikor mondja azt, hogy Messi meg Yamal a goat figyelembe veve, hogy szamara mindig is CR volt az.
Juve eleve backupnak vitte volna, Bayernnel mint B/C opcio merult fel, mint esetleges lehetoseg, es ha jol tudom, amilyen fizetesi csomagot ajanlottak neki, arrol hallani sem akart.
3 eves szerzodest kapott volna, heti 250kval a 325 helyett, ami nem motivalta.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 21., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 21., hétfő 14:30
Az, hogy erdeklodnek valaki irant, vagy az ügynok roadshowzik, ahogy azt kell nekik meg nem jelenti azt, hogy ezek a csapatok egyaltalan komolyabban gondolkodnanak benne.realmadrid95 írta:Termeszetesen Asensiora gondoltam.realmadrid95 írta:
Aston Villa is megtartotta volna, de PSRnek nem felel meg, Asenciot is meg akartak tartani tobbek kozott.
Spurs, Newcastle, Chelsea mind mind erdeklodott iranta, Olaszbol is a Juve, Milan paros.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:23
Termeszetesen Asensiora gondoltam.realmadrid95 írta:Aston Villa is megtartotta volna, de PSRnek nem felel meg, Asenciot is meg akartak tartani tobbek kozott.cart írta: Biztos azért küldte vissza az Aston Villa is fél év után
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 14:14
Aston Villa is megtartotta volna, de PSRnek nem felel meg, Asenciot is meg akartak tartani tobbek kozott.cart írta: Biztos azért küldte vissza az Aston Villa is fél év után
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 21., hétfő 13:37
jajrealmadrid95 írta:cart írta: Angliában már nem tudták senkinek kölcsön adni a Barca meg simán bevállalta
![]()
Angliaban barki elhozta volna kolcsonbe, de o csak is a Barcaba akart menni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 21., hétfő 13:35
cart írta: Angliában már nem tudták senkinek kölcsön adni a Barca meg simán bevállalta
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 21., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 21., hétfő 12:25
Mondjuk pont azt mutatják az elmúlt évek, hogy hiába tudja mindenki, hogy csórók, szarásig vannak tartozással és, hogy normális körülmények között a regsiztrálást se legláisan csinálják, a végén semmire nem basznak rá. Rashfrod is tudja, hogy úgyse lesz probléma ebből.Kozel 20 milliot feltenni a feketereegy olyan csapatnak, ahol egy ifistat nem tudnak beregisztralni legalis korulmenyek kozott, eleg nagy riziko. Szerintem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 21., hétfő 12:19
Kozel 20 milliot feltenni a feketereHalfkey írta: Ha nem a Barca csinálná, ebbe szerintem nem kötnétek bele. Szerintem teljesen védhető bepróbálkozás, ha bejön nagyon sokat nyernek vele, ha nem jön be (szerintem nem fog) akkor is elég olcsó lottójegy volt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 21., hétfő 9:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 20., vasárnap 19:00
Sosem fognak. Még a legrosszabb esetben is eladnák a klubot és amekkora brand a barca, nagyon sok vevő lenne rá annál is több pénzért úgy hogy minden tartozást azonnal kifizetnének. Az igazán komoly szurkolókat zavarna az arab tulajdon, de szurkolóik nagy része hamar túltenné magát.RaúlCF írta: jó lenne végre látni ahogy földbe állnak a folyamatos sumákok miatt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 20., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 20., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 20., vasárnap 10:53
Shady FC megoldja. Ha regelni nem tudják majd a bíróságon ismét, tavaly sem okozott problémát. Salary capükbe se hiszem hogy amúgy beleférne.Realista24 írta: Nem tudom elkepzelni hogy bármilyen formában is beleferjen nekik évi 20 millió fizetésre.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 20., vasárnap 10:38
Hát most ott lesz a kongói kamu szerződés azt tele vannak ilyenekkelRealista24 írta: Nem tudom elkepzelni hogy bármilyen formában is beleferjen nekik évi 20 millió fizetésre.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem