HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. július 20., vasárnap 8:53
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 20., vasárnap 7:56
Valamelyik újságíró gondolkodás nélkül ír hülyeségeket. Így lehet kattintást szerezni. Egyrészt úton van Rashford hozzájuk, másrészt honnan lenne pénzük rá? Arról nem is beszélve, hogy nem nézem ki Rodrygoból, hogy ha mennie kellene, ezt az utat választaná. Egyenesebbnek tűnik annál. Bár legalább arról nem írt, hogy Rodrygo ezt akarná.Pad'em írta: Nap wtf.
BREAKING: Barcelona want Rodrygo.
They've informed the player that if he decides to leave Real Madrid, they'll be READY to sign him. @UOLEsporte
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 19., szombat 19:20
Pedriért cserébe vihetikPad'em írta: BREAKING: Barcelona want Rodrygo.
They've informed the player that if he decides to leave Real Madrid, they'll be READY to sign him. @UOLEsporte
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 19., szombat 18:55
26-ig volt a szerződése, egy évvel hosszabbítanak 27-ig.gutihaz14 írta:o az elso akivel kiveteleznek 30 felett? 2 evet kapottPad'em írta: Courtois 2027-ig hosszabbított.
[Mario Cortegana] Thibaut Courtois signs new two-year contract at Real Madrid, marking an exception in the club's policy with players over 30.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 19., szombat 18:53
Barcsak igy lenne, nagyon szoritok ertuk. Dani egy igazi vadallat, viszont Militaot feltem, pedig egy top Militao mekkora cheat lenne Dean mellett…RaúlCF írta: megérdemli és nem is baj. kb ennyi biztos van benne. az ő visszatérése bizakodásra ad lehetőséget, hogy Dani és Eder is visszajöhet még magas szintre.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 19., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 19., szombat 18:40
o az elso akivel kiveteleznek 30 felett? 2 evet kapottPad'em írta: Courtois 2027-ig hosszabbított.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 19., szombat 18:31
Rashford elott sem gondoltam volna, hogy barmennyi eselye is lenne a Barcanak, de igy vegkepp. 55 milliot nem tudtak osszeszedni Diazra, Williamsre, hogy lesz 100 milliojuk a kis Tibikere?!Pad'em írta: Nap wtf.
BREAKING: Barcelona want Rodrygo.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 19., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 19., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 19., szombat 8:58
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 19., szombat 7:03
Szerintem meg fixen hozni kell. Nem számít, hogy milyen felállásban játszunk, valahogy meg kell idén egyezni a Liverpoolal. Nem vagyunk tele hátvédekkel, van két játékosunk, akik már nem valószínű (majdnem biztos), hogy sokat tudnak segíteni (Militao és Alaba). Ezenkívül van Rüdiger, Asencio és Huijsen. Jobb esetben Tchouaméni mint beugrós. Nem egy veretes névsor, ha így nézzük. Ne kövessük el ugyanazt a hibát mint tavaly, hogy jók leszünk, mert biztosan ott lesz Militao és Alaba is, ezért elég lesz majd Vallejo meg az ifisták, ha esetleg pihentetni kell. Nyilván Asencioval mákunk lett, de Rüdigert meg csapágyasra hajtottuk a kevés középhátvéd miatt, Tchouaméni meg kiesett a kp-ról, amikor oda kellett volna igazán. Emelni kell a tétet Konatéért, ha úgy adódik, Alaban meg túl kell adni, ha lehet.Jim írta: Konatét csak akkor értem, ha fix 3 cb-vel szeretnénk játszani![]()
különben tele lesz a kispad középhátvédekkel![]()
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. július 18., péntek 13:03
Szerintem ez inkább annak szól, hogy le tudunk csapni egy francia válogatott 26 éves védőre aki mondjuk egy 4-5 éves szerződés mellett megoldás lehet a posztra.Jim írta: Konatét csak akkor értem, ha fix 3 cb-vel szeretnénk játszani![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 18., péntek 12:36
Ha jön, akkor elég valószínű ez a lehetőség. 4 védősre nem csak meg vagyunk, de még sokan is vagyunk (Mendy, Alaba - akiktől ugye nem fogunk tudni megszabadulni sem)Jim írta: Konatét csak akkor értem, ha fix 3 cb-vel szeretnénk játszani![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 18., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. július 18., péntek 12:24
Vagy akkor hozzuk Migu Gutit is haza. Es mendy is mehet amerre lát.Jim írta:tényleg ostobaság lenne eladniPad'em írta: Fran ügynöke a Milannal tárgyal AS szerint.![]()
télig várhatnánk, hátha addigra Mendy felépül, és valahova el lehet sózni…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 18., péntek 11:42
Illetve a Konates hir ugy szol ugye, hogy most adnank erte 20-25 milliot, de a Pool 50et akar erte. Igy varunk.Ursus írta: Piero Hincapiet elvileg az ügynöke felajánlotta nekünk. Ismeri Xabi rendszerét és elég jól is mutatott benne de az ára körülbelül 50 millió lenne.
Továbbra is Konate jövő nyári leigazolása a fő célünk free agentként.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. július 18., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 18., péntek 11:09
tényleg ostobaság lenne eladniPad'em írta: Fran ügynöke a Milannal tárgyal AS szerint.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 18., péntek 10:51
Milannal?gutihaz14 írta:most kaptak 25-t theoert. van ott penz, mind a 25 kellRealista24 írta:
Jah, ket napja jonnek a hirek, hogy 15-20at adnanak erte.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem