Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Ma esti Usyk vs Dubois boxot nézi valaki?
Kb 22:30-as kezdést írnak. Valaki tud pontosabbat, illetve hol érdemes streamet keresni?
Kb 22:30-as kezdést írnak. Valaki tud pontosabbat, illetve hol érdemes streamet keresni?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kell ott egy reset, újra kell gondolni a felkészülést. Jól néz ki az a giro győzelem, de ha Carapazek nem bohóckodják el közük nem lett volna hozzá. Elkéne mennie Jonasnak pár olyan versenyre amit meg is tud nyerni, mert ez így elég gyengus. Egy szem algavre amit fel tud mutatni és lehet ez így marad egész évre. Messziről látszik, hogy egyik vismasnál sincs meg az erő, Valter visszaesése sem véletlen, senki sincs ott önmagához képest formában.
Kíváncsi leszek kik indulnak a vueltan
Kíváncsi leszek kik indulnak a vueltan
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A taktikát en sem értettem. Volt egy rakás Vismás a mezőny előtt de Jonasnál egy sem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Idén azért Jonas nem valami acélos, Lipowitz is ott volt mögöttük 10 mp-re. Az egész Visma beszart, ma megint nem volt senki ott az utolsó hegyen, volt 4 UAE-s.babaking írta: Félelmetes. Úgy meg pláne, hogy Vingegaard sem egy nyeretlen senki, tavaly(előtt) még rá mondták, hogy űrlény...
Mintha eddig a Visma doppingolt volna és most abbahagyták volna.
- babaking
Félelmetes. Úgy meg pláne, hogy Vingegaard sem egy nyeretlen senki, tavaly(előtt) még rá mondták, hogy űrlény...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kb. Z2-ben teker Pogi a Vingegaard támadás mögött, aztán ad neki még időt is, gg wp.
- nmate
3km volt az elején, vagy 4 ami nem emelkedő. Nagyjából 3-4 km/h amivel gyorsabb egy TT bringa itt, ami 7% kb. Nagyjából 5-10 másodpercet ha nyersz. Na de, plusz súly, nem annyira ergonomikus mászni, viszont még további 15-17 percet vagy a bicon mászáskor. Szívesen megnéznék komolyabb számítást is, de nagyon meglepne, ha bármi miatt jobban megéré. Főleg, hogy az utolsó km 13% átlagban.
- babaking
TT húzás nem meglepő, többen is rápróbáltak. Szakasz eleje elég lankás volt, és a vége sem annyira meredek. Gondolom kiszámolták, hogy az elején spórol annyit időben és wattban, hogy megérje. Illetve mivel nem volt hosszú így talán nem is jött ki a TT hátránya annyira.
Mivel ők az üldözők, valamit húzni kellett, ha csak simán begurulnak Pogi mögött azzal nem nyernek semmit, és akkor meg azért lehet kritizálni. Megpróbálták, nem jött be. (Vagy lehet, hogy bejött és egyébként 2 percet kapott volna). Részeredményeket nézte valaki, hogy hol mennyit kapott?
Mivel ők az üldözők, valamit húzni kellett, ha csak simán begurulnak Pogi mögött azzal nem nyernek semmit, és akkor meg azért lehet kritizálni. Megpróbálták, nem jött be. (Vagy lehet, hogy bejött és egyébként 2 percet kapott volna). Részeredményeket nézte valaki, hogy hol mennyit kapott?
- wZoLee7
A vismanal valami nagyon elment. Amennyire Ők voltak a top, a troplázás után minden szétesett. Az sem véletlen, hogy mennek azért el onnan is jó nevű versenyzők egyre sűrűbben. Egyszer csak kiderül mi ment ennyire félre.nmate írta: Nehezen értelmezem a TT bringát ezen a szakaszon.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Verhetetlen… mielott elindult, mutattak egy statisztikat, hogy a szakaszok 36%-at megnyeri ahol felmasznak egy elso vagy kiemelt kategorias hegyre. Ez ugye tovabb nott ma
- nmate
Nehezen értelmezem a TT bringát ezen a szakaszon.
- wZoLee7
az a baj h Pogiról mindig is ismert tény volt, hogy a regenerációja az egyik ha nem a legjobb a mezőnyben, benne van h ma a kb 10 km-es hegyi időfutamon agyon ver mindenkit megint. Hétvégén meg beviszik a kegyelemdöfést és közel 10 perccel vezet majd. Én tényleg azt várom, hogy a Visma napokon belül kijelenti, hogy a 2. hely megőrzéséért versenyeznek.Anthony írta: Poginak ez a Hautacam nagyon ott volt a fejében, vissza akart vágni, látszott is hogy ő is kihajtotta magát rendesen, nem az a "laza" menet volt mint máskor. A tegnap szerintem mindenki totál széthajtotta magát, érdekes lesz kinek üt vissza a következő napokban, vagy a harmadik héten.
Lipowitz 1-2 éven belül komoly faktor lehet, legalábbis az idei forma alapján.
- Anthony
Poginak ez a Hautacam nagyon ott volt a fejében, vissza akart vágni, látszott is hogy ő is kihajtotta magát rendesen, nem az a "laza" menet volt mint máskor. A tegnap szerintem mindenki totál széthajtotta magát, érdekes lesz kinek üt vissza a következő napokban, vagy a harmadik héten.
- nmate
Én sem tudom mennyit számított volna, ha a Vismánál rendben vannak a lábak, talán az megindulás nem jött volna ennyire korán Pogiéktól. Kusst észre sem vettem, hogy ott van a Touron.wZoLee7 írta: Akkor az idei tour ha mindenki "talpon" marad el is dőlt. A szakasz után leginkább az lepett meg, hogy Evenepoel még mindig harmadik. Jonasnak meleg lesz a pite a 2. helyért is ha Lipowitz tudja tartani a formát, jönni fog fel kegyetlenül. A visma a nagy taktikájukkal olyan szinten felsültek, hogy az nem igaz.
- wZoLee7
Akkor az idei tour ha mindenki "talpon" marad el is dőlt. A szakasz után leginkább az lepett meg, hogy Evenepoel még mindig harmadik. Jonasnak meleg lesz a pite a 2. helyért is ha Lipowitz tudja tartani a formát, jönni fog fel kegyetlenül. A visma a nagy taktikájukkal olyan szinten felsültek, hogy az nem igaz.
Szégyen, vicc.
Ekkora foshalmazt az utolsó negyedben.
Ekkora foshalmazt az utolsó negyedben.
Megy a férfi vízliabda a spanyolok ellen, 8-5re vezettünk 3 negyed alatt.
Majd kaptunk 4et 4 perc alatt és 9-9
szerk, 5öt, 5 perc alatt, annyit mint 3 negyed alatt
Majd kaptunk 4et 4 perc alatt és 9-9

szerk, 5öt, 5 perc alatt, annyit mint 3 negyed alatt

- nmate
Szerda csütörtök már izgibb lesz, Hautacamon már kapott Pogi egyszer Jonastól.Anthony írta: Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.
Most kezdődik igazán a Tour, jönnek a keményebbnél keményebb szakaszok.
- Anthony
Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.nmate írta: Ennek mondjuk szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De az látszódott, hogy Pogi nagyon könnyen egyedül tud maradni és ez bőven lehet probléma.
Most kezdődik igazán a Tour, jönnek a keményebbnél keményebb szakaszok.
- nmate
Ennek mondjuk szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De az látszódott, hogy Pogi nagyon könnyen egyedül tud maradni és ez bőven lehet probléma.