HozzászólásSzerző: mexes » 2025. július 16., szerda 15:12
Őszintén kíváncsi vagyok, hogy csak az én érzékeny lelkemnek zavaróak ezek a "kapott volna, így lett volna, mi lett volna" kijelentések. Megspèkelve ugye azzal hogy "a stat nem jó semmire" (persze csak kedden, amikor az adott érveléshez nem passzol), mert az én érzèkelèsem a helyes (sportszakmai elemzés, meg pszichoanalizis a tvbol, heti 90percbol, instarol, youtuberol), minden más faszság, torzítás vagy hiteltelennek van titulálva.
A vélemény és a tény nem külön fogalom, a kétely szikrája sem merül fel az előbbi esetén. Általában a 2.,3. válaszra egy témában valami extrém kisarkitott szalmabáb érvelés befut, amilyet a csajod dob be ha nem tud érvelni.
Nehéz érdemi eszmecseréket folytatni, mert minden második érv a posztoló alternatív univerzumában értelmezhető csak, ahol egy fantázia szabályrendszer szerint működik a világ, de még csak nem is ugyanúgy érvényes két ugyanolyan tojásra sem.
Tudom, menjek máshová, meg ilyen az internet, ízlés kérdése és beszoptam ha másra van igényem ..de ... jah, másra lenne, és volt is itt ilyen időszak. Èpp azért jön(ne) ide az ember és nem facebookra mert itt jó arányban egy szintet elértek a topicok. Mára teljesen megfordult.
(Minden bizonnyal ez jobbat tesz az oldal látogatottságának, hiszen így több a hozzászólás, kattintás, ilyen szempontból megértem. Kár érte.)