Egyébként teljesen leírja az ország állapotát ez a kezdeményezés és hogy van rá vevő. Nagyon durva mennyire agyhalottá tudták az embereket formálni 15 év alatt.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 18., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 18., péntek 11:56
Mostanra van annyi "független" podcast műsor hogy tud közülük válogatni hogy amelyik lemegy neki kutyába a nézettség miatt azokhoz elmegy felmondani a propagandáthehetheoriginal írta:Viktor 2025re megtalalta /megtalaltak neki az internetet.soadroli írta: Viktor királyunk az Ultrahangban
Teljes kétségbeesés.
Hszek alatta eros roncstarsaladom jelenlet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 18., péntek 11:45
Cali írta: Szerintem kilépek innen. Ez meg csak viccesnek se vicces, hanem full szánalmas.
Pár órával ezelőtt poszt:
Hahó, Harcosok!
A magyar gazdáktól Brüsszel azt kapta, amit érdemel.
Nézd meg a fotókat!
A brüsszeli terv nyertese Ukrajna, vesztese Európa, különösen a gazdák, és velük a vidék.
A terv a kukába való.
Csináljanak olyat, ami jó Európának.
Felgyújtottak egy templomot Kárpátalján, az oldalára pedig azt írták, hogy “Késhegyre a magyarokat!”
Egy magyart már agyonvertek az ukránok.
A felelősöket ismerjük, a brutalitás nem maradhat következmények nélkül
Ma délelőtt podcast, Ultrahang.
Jó hír.
Délután az Egyesült Arab Emírségek elnöke érkezik.
A gazdaságuk szárnyal.
Komoly gazdasági megállapodásokat kötünk.
A pride újra kinyitotta az utat a gender kérdésről. A baloldal Brüsszellel közösen fel akarja számolni a magyar gyermekvédelmi rendszert.
Elkészült a HK válasza.
Hamarosan megosztunk veletek egy videót arról, milyen lenne a világ, ha hagynánk, hogy az LMBTQ-propaganda utat törjön Magyarországon is.
Nézzétek meg és küldjétek tovább!
Mindenki lássa: mi lenne ha…
A gyerekeinket és unokáinkat meg fogjuk védeni!
Harcolunk az igazságért!
Harcolj a hazugság ellen!
Üdvözlettel:
Orbán Viktor
Még 271 nap.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. július 17., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 17., csütörtök 20:56
Viktor 2025re megtalalta /megtalaltak neki az internetet.soadroli írta: Viktor királyunk az Ultrahangban
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 17., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 17., csütörtök 13:11
Rosszabb a helyzet. Aljas, számító, hataloméhes és ahhoz már betegesen ragaszkodó egyének szándékos tömeghülyítése. Ez nem az ő szintjük, nem roncsemberek ezek. Ez az a szint, ahova ők rakják a szavazóikat, erre a levelre árazzák be őket, hogy ez kell nekik. És amúgy igazuk van, sokaknak ez kell. Az egyetlen remény az, hogy túlbecsülik ezen halmaz méretét, és a józanul gondolkodó magyarokból azért több van.hehetheoriginal írta:Roncsemberektol?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 17., csütörtök 12:59
HozzászólásSzerző: Cali » 2025. július 17., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 16., szerda 22:41
Azota mar parszor lefotoztak iphonenal a kezben.cart írta: Nem hiszem hogy Orbán saját maga írna ezeket a posztokat a nyomogombos 3310-eserol menet közben![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. július 16., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 16., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 16., szerda 18:20
nem akarok geci lenni, de nem hinném,hogy olyan sok van belőlük a csopibanmert egy egyetemet vegzett embernek kiujulna az aranyere
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 16., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: Cali » 2025. július 16., szerda 17:19
Egyelőre kb ugyanazt látom, amit eddig is, ha ezeknek a fideszes képviselőknek megnéztem a bejegyzéseit.Halfkey írta: Könyörgöm aki bejutott a Harcosok közé, hozzon már screenshotokat![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 16., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 16., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 16., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 16., szerda 10:08
csepegtethettek gyongyszemeket, gondolom van bovenreeed_ati írta:EZ jó móka lehet, én is beadtam a jelentkezésemet..Cali írta: Jelentkeztem a harcosok klubja fb csoportba, nem sok reményt fűztem hozzá, de beengedtek...Lázár, Orbán, Menczer, Szentkirályi, stb az adminok.
Le vannak osztva a napi feladatok, de pontos instrukciokkal, hogy mit és hogyan kell megosztani.
De az ottani kommentek es a mocskolodas az valami elképesztő.![]()
Meg aztán ki tudja, még a végén meggyőznek..![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem