Az az ember is, hogy nincs büntetve. Az esetét is addig vizsgálják majd amíg elévül vagy demenciára hivatkozhat?gutihaz14 írta:pike talcan kinalja az andorrat ha fejlodni akarnak az is joKercsó írta:
azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinni
a 4.liga gondolom ott is downgrade. a tempóban, színvonalban és versenyképességben elég nagy a szakadék a laligahoz képest. kisebb az esélye a "kitörésnek" is.

Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
pike talcan kinalja az andorrat ha fejlodni akarnak az is joKercsó írta:azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinnigutihaz14 írta:
amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekik
a 4.liga gondolom ott is downgrade. a tempóban, színvonalban és versenyképességben elég nagy a szakadék a laligahoz képest. kisebb az esélye a "kitörésnek" is.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Yamal már 17+1.
Igen, neki mostantól így kell írni a korát örökké
Igen, neki mostantól így kell írni a korát örökké

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ami baromi szembetűnő, ha például őket hasonlítjuk össze, az a cselek, vagy passzok hatékonysága..
Kíváncsi lennék erről egy statra, de tippre azt mondanám, hogy Yamalnak ezek ülnek 70-80%ban, Vininél meg max 30%ot tippelek..
Nyilván nem biztos, hogy így van, mert Yamalbol láttam kb. 10meccset és ezek alapján mondom.
Ráadásul az egyik 17, a másik 25, pont fordítva kéne lenni ezeknek, 17évesen brutál, hogy mennyire higgadt..
Szóval, lehet bohóc, meg lehet elszáll, de tényleg más szint, mint a többiek.
Kíváncsi lennék erről egy statra, de tippre azt mondanám, hogy Yamalnak ezek ülnek 70-80%ban, Vininél meg max 30%ot tippelek..
Nyilván nem biztos, hogy így van, mert Yamalbol láttam kb. 10meccset és ezek alapján mondom.
Ráadásul az egyik 17, a másik 25, pont fordítva kéne lenni ezeknek, 17évesen brutál, hogy mennyire higgadt..
Szóval, lehet bohóc, meg lehet elszáll, de tényleg más szint, mint a többiek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azert ha lott golokban nem is, de kialakitott helyzetekben, eleve abban, hogy minden figyelem ra iranyult - magara iranyitotta az ellenfel figyelmet - es ezzel a csapattarsak tudtak elni, sajnos eg es fold binicius es gyamal teljesitmenye kozott a kulonbseg az utobbi javara, aranylabdat talan meg nem er, de top10 / top5 siman, mert eleg jo jatekos mai szinteket figyelembe veve.
szoval lehet jonni a szokasos statokkal, de az megint csak feligazsag, vagy akkor tessek kozolni minden olyan statot, ami mervado, beleertve a ki nem kenyszeritett hibakat, eladott labdakat, elbaszott helyzeteket, sikertelen cseleket, illetve eleve, hogy mekkora suly es szempont helyezodik egyik es masik jatekosra, mikor nala van a labda, mindenre van mar vmi bolond stat, ne csak a szaraz gol+assist reszeket emeljuk ki.
nem veletlen, hogy balondor kozeleben van az egyik, a masik meg evtizedek ota nem latott zuhanast hajtott vegre
szoval lehet jonni a szokasos statokkal, de az megint csak feligazsag, vagy akkor tessek kozolni minden olyan statot, ami mervado, beleertve a ki nem kenyszeritett hibakat, eladott labdakat, elbaszott helyzeteket, sikertelen cseleket, illetve eleve, hogy mekkora suly es szempont helyezodik egyik es masik jatekosra, mikor nala van a labda, mindenre van mar vmi bolond stat, ne csak a szaraz gol+assist reszeket emeljuk ki.
nem veletlen, hogy balondor kozeleben van az egyik, a masik meg evtizedek ota nem latott zuhanast hajtott vegre
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marmint statisztikailag hozta ugyanzt maximum. Illetve Yamal jott ki gyoztesen az osszes El Clasicobol.kiserik írta:A tudatipar hatalma. A bajnokságban és BL-ben kb azt hozta, mint Vini. Az egyik aranylabda esélyes, a másiknak meg világi szar, értékelhetetlen volt a teljesítménye.realmadrid95 írta:
Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.
Gyenge probalkozas volt ez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A tudatipar hatalma. A bajnokságban és BL-ben kb azt hozta, mint Vini. Az egyik aranylabda esélyes, a másiknak meg világi szar, értékelhetetlen volt a teljesítménye.realmadrid95 írta:Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.Marky írta: Szekunder szegyen ez a gyerek. Kivancsi vagyok, hogy az elso komolyabb formaingadozasnal mit szolnak majd ehhez.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.Marky írta: Szekunder szegyen ez a gyerek. Kivancsi vagyok, hogy az elso komolyabb formaingadozasnal mit szolnak majd ehhez.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szekunder szegyen ez a gyerek. Kivancsi vagyok, hogy az elso komolyabb formaingadozasnal mit szolnak majd ehhez.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Képzeljük el ha ez Vini mi menne. Okádék tök8 jol játszik. Youngest raj csávó
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Neked specibe:dzsi91 írta:
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.
https://x.com/marca/status/1944753986759766279
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Realista24 írta:Neked specibe:dzsi91 írta:
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.
![]()
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked specibe:dzsi91 írta:Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.nzooli93 írta:Lamine Yamal is now the HIGHEST PAID player at Barcelona, reports La SER.
Kíváncsi leszek milyen irányba fog menni fejben.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.nzooli93 írta:Lamine Yamal is now the HIGHEST PAID player at Barcelona, reports La SER.
Kíváncsi leszek milyen irányba fog menni fejben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinnigutihaz14 írta:amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekikKercsó írta: lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.
hát mi történt a híres LaMasiával?![]()
gondolom, ezért mentik ki az épkézláb játékosokat onnan, mint Yakobishvili Áron, a Piqué által birtokolt Andorra FC-be
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekikKercsó írta: lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.
gondolom, ezért mentik ki az épkézláb játékosokat onnan, mint Yakobishvili Áron, a Piqué által birtokolt Andorra FC-be
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Persze mert az új messik és minden idők legfiatalabbja már az első csapatban játszik, ezért kihagyták a B csapatotKercsó írta: lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.
hát mi történt a híres LaMasiával?
hát mi történt a híres LaMasiával?

#whatisyourexcuse
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amíg nem esik vissza a teljesítménye is, addig bármit elnéznek neki még a szurkolók is. Messi is csinált vitatható dolgokat a pályán, bár azon kívül nem. De amíg Yamal hozza nekik a pontokat és a népszerűséget, azt csinál amit csak akar. A barcanak nincs másik kártyája, vagy Yamal lesz a megváltó vagy végük, közbelépni nem fognak. A társak dettó. Szóval ez az egész marad egy nagy lufi, meg jó hangzatos címeknek, de amúgy akkor lesz bármi ebből, ha rálép a Neymari útra és a bulikák mellett jönnek a sérülések
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kiindulva a szulinapi bulibol szerintem jo az irany

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.