nePélda: van Józsi meg Tomi.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 16., szerda 10:00
nePélda: van Józsi meg Tomi.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 16., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 16., szerda 9:50
Te beszelsz hulyesegrol, amikor jossz itt Jozsival meg Tomival.Semmilyen próbálkozás nem volt, hiába akarod beállítani megint a hülyeséget.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 16., szerda 9:44
Semmilyen próbálkozás nem volt, hiába akarod beállítani megint a hülyeséget.Realista24 írta:Marmint statisztikailag hozta ugyanzt maximum. Illetve Yamal jott ki gyoztesen az osszes El Clasicobol.kiserik írta:
A tudatipar hatalma. A bajnokságban és BL-ben kb azt hozta, mint Vini. Az egyik aranylabda esélyes, a másiknak meg világi szar, értékelhetetlen volt a teljesítménye.
Gyenge probalkozas volt ez.
Statmuse adatok 24/25 LaLiga:reeed_ati írta: Ami baromi szembetűnő, ha például őket hasonlítjuk össze, az a cselek, vagy passzok hatékonysága..
Kíváncsi lennék erről egy statra, de tippre azt mondanám, hogy Yamalnak ezek ülnek 70-80%ban, Vininél meg max 30%ot tippelek..
Nyilván nem biztos, hogy így van, mert Yamalbol láttam kb. 10meccset és ezek alapján mondom.
Ráadásul az egyik 17, a másik 25, pont fordítva kéne lenni ezeknek, 17évesen brutál, hogy mennyire higgadt..
Szóval, lehet bohóc, meg lehet elszáll, de tényleg más szint, mint a többiek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 16., szerda 9:39
Az az ember is, hogy nincs büntetve. Az esetét is addig vizsgálják majd amíg elévül vagy demenciára hivatkozhat?gutihaz14 írta:pike talcan kinalja az andorrat ha fejlodni akarnak az is joKercsó írta:
azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinni
a 4.liga gondolom ott is downgrade. a tempóban, színvonalban és versenyképességben elég nagy a szakadék a laligahoz képest. kisebb az esélye a "kitörésnek" is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 16., szerda 9:19
pike talcan kinalja az andorrat ha fejlodni akarnak az is joKercsó írta:azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinnigutihaz14 írta:
amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekik
a 4.liga gondolom ott is downgrade. a tempóban, színvonalban és versenyképességben elég nagy a szakadék a laligahoz képest. kisebb az esélye a "kitörésnek" is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 16., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 16., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 16., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 16., szerda 7:25
Marmint statisztikailag hozta ugyanzt maximum. Illetve Yamal jott ki gyoztesen az osszes El Clasicobol.kiserik írta:A tudatipar hatalma. A bajnokságban és BL-ben kb azt hozta, mint Vini. Az egyik aranylabda esélyes, a másiknak meg világi szar, értékelhetetlen volt a teljesítménye.realmadrid95 írta:
Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 16., szerda 7:21
A tudatipar hatalma. A bajnokságban és BL-ben kb azt hozta, mint Vini. Az egyik aranylabda esélyes, a másiknak meg világi szar, értékelhetetlen volt a teljesítménye.realmadrid95 írta:Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.Marky írta: Szekunder szegyen ez a gyerek. Kivancsi vagyok, hogy az elso komolyabb formaingadozasnal mit szolnak majd ehhez.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 16., szerda 6:53
Szezon kozben volt 4-5 honap, ahol 1 golt lott a bajnoksagban, megsem kapott foscunamit, sot, aranylabda eselyes lett.Marky írta: Szekunder szegyen ez a gyerek. Kivancsi vagyok, hogy az elso komolyabb formaingadozasnal mit szolnak majd ehhez.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 15., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 15., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 15., kedd 19:31
Realista24 írta:Neked specibe:dzsi91 írta:
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.
https://x.com/marca/status/1944753986759766279
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. július 15., kedd 19:12
Realista24 írta:Neked specibe:dzsi91 írta:
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.
https://x.com/marca/status/1944753986759766279
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 19:10
Neked specibe:dzsi91 írta:Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.nzooli93 írta:Lamine Yamal is now the HIGHEST PAID player at Barcelona, reports La SER.
Kíváncsi leszek milyen irányba fog menni fejben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 15., kedd 18:39
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk szórakozni. Felszopták arra szintre, hogy már minden mozdulatára jönnek a negatív hangok is és emellé társul egy átlagnál fél kanállal több futballtudás meg egy 70es iq.nzooli93 írta:Lamine Yamal is now the HIGHEST PAID player at Barcelona, reports La SER.
Kíváncsi leszek milyen irányba fog menni fejben.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. július 15., kedd 14:51
azért így kevésbé lesz vonzó azon ifistáknak, akiket most akarnak odavinnigutihaz14 írta:amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekikKercsó írta: lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.
hát mi történt a híres LaMasiával?![]()
gondolom, ezért mentik ki az épkézláb játékosokat onnan, mint Yakobishvili Áron, a Piqué által birtokolt Andorra FC-be
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 15., kedd 14:22
amennyien felmentek a nagyokhoz nem csodalkozom, viszont bejott nekikKercsó írta: lehet volt már téma, de nekem újdonság, hogy a Barca B a spanyol 4.ligába vitézkedik jövőre.
hát mi történt a híres LaMasiával?![]()
gondolom, ezért mentik ki az épkézláb játékosokat onnan, mint Yakobishvili Áron, a Piqué által birtokolt Andorra FC-be
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem