MorataMartin írta:
Már bocsánat de szerintetek Fran Garcia vagy Mendy Real Madrid kezdőszintű játékos?

A középhátvéd poszton meg vannak 3an (Asencio, Huijsen, Rüdiger) ezt láttuk mire volt elég tavaly is

Jobb szélsőnk évek óta nincsen, Rodrygót eladjuk, a hírek szerint Endrick sem marad. A középpályáról meg hiányzik a kreativitás ezt a vak is látja.
Fogja már fel végre mindenki, hogy Alaba, Militao és Carvajal voltnincs, belőlük már sosem lesz játékos!
Fran Garcia épp nem, de a kezdőbe Carrerast hoztuk amúgy is. Ha tudsz jobbat, elérhetőbbet szólj. Nyilván ha ő nem válik be, akkor baj lehet, de szerintem egy sikeres szezonhoz nem feltétlenül kell mind a 11 posztra gigantikus játékos, tavaly is inkább a keret mélységével volt a probléma. Abnormális helyzet volt, hogy gyakorlatilag Mendy 2 meccsenkén lesérült és esélytelen bolt, hogy formaba lendüljön (igen, azért csak összehoztunk vele 2 BLt, mégha focistaként én sem tartom sokra, sőt), amikor meg játszott is sz.r volt, Camavinga szintén sérült volt, így gyakorlatilag kényszerhelyzetben voltunk egy Frannal, akinek egyébként szerintem Xabi focija sokkal jobban fog ízleni. Amennyiben Carreras nem a Sanitast jön erősíteni, abban az esetben ő és Fran összhangban lehetnek és ha ezen felül is van sérült, még mindig oda lehet varázsolni egy Camavingat, azért nem minden héten fogunk PSG szintű csapatokkal játszani. Alaba és Militao szerintem is kuka, de szerződésük van, ezzel nem tud mit kezdeni a klub sem és csak a kedvedért nem fognak innen elmenni. Konaten egyébként fix, hogy dolgozunk, kérdés, hogy idén vagy jövőre akarjuk-e jobban. Huijsen mondhatni tökéletes igazolás. Rodrygo egyelőre még itt van, egyébként tudomásom szerint Mastantuono tud azon az oldalon játszani és Brahim sem egy rossz opció. Endricket, de akár még Valverdet is kilehet oda tenni. Hogy mikor, melyik felállásban leszünk a legerősebbek, azt majd az edző eldönti, hisz ezért is van itt.
Carvajalt szerintem amúgy ne írjuk le, szerintem pár meccs simán benne van a lábában, de teljes szezonra egyébként sem tudna játszani, mert a vezetőség már megvette Trentet, aki biztosan nem padra jött. Szerintem ők remekül kifogják egymást egészíteni, Carvajalt nem lesz szükségünk fullba nyomatni, mert nincs helyette más, de Trent is tud majd pihenni, mert Carvajal készen fog állni. Ez minden csak előrépés a tavalyi LV-s incidens után.
A középpályát adom, de még nincs vége a nyárnak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”