Mostanaban nagyon anyagias lettel, megszorultal?hehetheoriginal írta: Van az a penz.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 18., péntek 8:35
Mostanaban nagyon anyagias lettel, megszorultal?hehetheoriginal írta: Van az a penz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 18., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 18., péntek 8:10
Hehenek meg megcsinaljuk az Alahlim.hu forumot, aztan mehet o is.ELSiete írta:Deal. Még Mendyt is hozzáadjuk.MarioCirolo írta: Nem tudom mennyire megbizhato forras, de a talksportos Ben Jacobs szerint, az arabok (Al-Ahli) tovabbra is erdeklodik Vini irant. Allitolag 350 millio eurot adnanak erte es bonuszokkal egyutt kb. 1 milliard eurot keresne 5 ev alatt. Erdemes fenntartasokkal kezelni a hirt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 17., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. július 17., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 17., csütörtök 21:24
Deal. Még Mendyt is hozzáadjuk.MarioCirolo írta: Nem tudom mennyire megbizhato forras, de a talksportos Ben Jacobs szerint, az arabok (Al-Ahli) tovabbra is erdeklodik Vini irant. Allitolag 350 millio eurot adnanak erte es bonuszokkal egyutt kb. 1 milliard eurot keresne 5 ev alatt. Erdemes fenntartasokkal kezelni a hirt.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 17., csütörtök 21:23
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. július 16., szerda 7:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 18:46
Na hat ebben az esetben ha nem tartotta a szavat akkor plusz egy ok a palyan mutatottakon kivul amiert megkell koszonni az eddigi kozremukodest.MarioCirolo írta: Kapott volna fizuemelest, elvileg tavasszal minden le volt zsiroza es a szavat adta, hogy a CWC utan hosszabbit. A problema ott van, hogy gondolom kozben bejott egy komolyabb arab erdeklodo es azota tobbet akar.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 15., kedd 17:33
Kapott volna fizuemelest, elvileg tavasszal minden le volt zsiroza es a szavat adta, hogy a CWC utan hosszabbit. A problema ott van, hogy gondolom kozben bejott egy komolyabb arab erdeklodo es azota tobbet akar.poronty írta: De az is lehet, hogy nem a tavalyi szezonjára kéri a fizuemelést, hanem az előtte lévő kettőre, ahol a posztja legjobbja volt a világon. Lehet ezek mellett kéri arra, hogy a futballisták között azóta az egyik legnagyobb brand lett. Hogy vélhetően a klub marketing szempontból így is profitálna belőle. Vagy a tavalyi év, ahol egyébként ténylegesen szar teljesítménye mellett megint hozott egy 20+20-as szezont annulálja ezeket a dolgokat?
Szerintem ezeket figyelembe véve egyébként jogos lenne a fizuemelés, az meg egy másik dolog, hogy semmiképp nem adnám meg neki és postáznám az arabokhoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 13:02
Ertelmetlen egy osszehasonlitas ez. Annyira nem egy polc veluk es soha nem is lesz.nzooli93 írta: Elég szomorú, hogy errol kell beszélni,hogy 25 évesen nem tud/akar melót beletenni.
Modric meg Cr meg mindent megtenne, hogy ujra ebben a korban legyenek,hogy a maxot tudjak nyújtani.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 15., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 15., kedd 12:36
Szerintem meg Plbe nem fog igazolni, ott meg kemenyebben kell dolgoznia. Mar most sem teszi bele a melot, mashol meg inkabb nem fogja. Talan egy brutalis szaudi ajanlat meggyozheti, de az mar nem Perez rahatasa.wZoLee7 írta: Bale, Alaba és Hazard egészen máshol tart karrier szempontjából, mint Vinicius. A brazillal ellehet hitetni, hogy erősödik az arab liga, van értelme oda menni. Ha egy city vagy united jönne érte akkor meg pláne ellehetne hitetni. Ha eladó lenne senkli ne gondolja, hogy majd repkednek a 200 milliós ajánlatok. 100-150 és ennyi, ezt az angolok is kifizetik. A játékost kell meggyőzni a váltásról, azt meg nehéz ha jó fizetést és kupára esélyeket kínálnak. Vinicius meg nem okos, szinte bármelyik angol MU, City de még egy Chelsea is simán elhitetheti vele, hogy te vagy a kulcs, veled mindent megnyerhetünk, te leszel a világ legjobbja, a legjobb fizetéssel és persze velünk egyenes az út az aranylabdához mert mi téged támogatunk. Amíg a játékost nem sikerül meggyőzni addig mind1 mi történik. Mondjuk a spanyol sajtó és a szurkolók segíthetnek neki dönteni, de ehhez az kell, hogy a klub egyértelműen kihátráljon mögüle.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 15., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 15., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 15., kedd 11:15
L.Miki írta:Azért az öreget nem féltem, tudjuk, ismerjük milyen, ha valamit el akar érni a végletekig is elmegy, tud ra nyomást gyakorolni.realmadrid95 írta:
Es megis mit tudna csinalni vele Perez, ha nem akar menni?
De idén szerintem mindenképp fog maradni, és vízválasztó lesz ez a szezon neki, sorsát most fogja eldönteni, hogy mi lesz vele jövő nyáron. Kiváncsi leszek rá nagyon miképp fog hozzáállni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 15., kedd 11:07
Azért az öreget nem féltem, tudjuk, ismerjük milyen, ha valamit el akar érni a végletekig is elmegy, tud ra nyomást gyakorolni.realmadrid95 írta:Es megis mit tudna csinalni vele Perez, ha nem akar menni?MarioCirolo írta:
En nem tudom elkepzelni, hogy ha 100-200 millas bukorol van szo, akkor Perez ne baszna oda az asztalra. Az Alaba, Hazard tortenet egy dolog, de egy tovabbra is piackepes hulyegyerek, akire meg lenne is kereslet, nem foga megmalmozni a Real Madrid elnoket, abban biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 11:02
1 evet kap, de mondom itt a kulcs, hogy a bernabeu odahaza hogy viseli/viselkedik/turi.Realista24 írta:Ami teljesen logikus volt, hiszen minden adott volt az Aranylabdahoz is. Az hogy azt kovetoen teljesen szetesett fejben, mar mas kerdes. Most ezt kell megoldania a klubnak.nzooli93 írta: Ide vezetett ,hogy a klub buborékban tartotta. Sok sikert a megoldáshoz![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 15., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 10:42
Ami teljesen logikus volt, hiszen minden adott volt az Aranylabdahoz is. Az hogy azt kovetoen teljesen szetesett fejben, mar mas kerdes. Most ezt kell megoldania a klubnak.nzooli93 írta: Ide vezetett ,hogy a klub buborékban tartotta. Sok sikert a megoldáshoz![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem