Álvaro Carreras - 18
Re: Álvaro Carreras - 18
Valamiért azt érzem nagyon be fog válni a csávó.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hsz alatta:
Only to get dunked on by yamal
Innentol ez szemelyes, remelem tesomsz is igy gondolja.
Only to get dunked on by yamal

Innentol ez szemelyes, remelem tesomsz is igy gondolja.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://x.com/RMadridInfo/status/194508 ... CRiBw&s=19
Szimpatikus fiatalember. A szíve biztosan a helyén lesz, reméljük a képességekben sem lesz hiány.
Álvaro Carreras: “Coming back to Real Madrid means everything to me. I only wanted to be here”.
“I came here a boy and come back a man. I promise to give everything I have. I will fight every minute on the pitch and give my absolute all. Hala Madrid!”.
Szimpatikus fiatalember. A szíve biztosan a helyén lesz, reméljük a képességekben sem lesz hiány.
Álvaro Carreras: “Coming back to Real Madrid means everything to me. I only wanted to be here”.
“I came here a boy and come back a man. I promise to give everything I have. I will fight every minute on the pitch and give my absolute all. Hala Madrid!”.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Álvaro Carreras
Nem fogod, mert serult lesz o is.hehetheoriginal írta:majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt.....Mendy ideje lejárt.![]()
![]()

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szo volt rola korabban, hogy szobeli egyezseget kotott az Atmaval...nem tudom az valid volt-e vagy sem. Legutobb azt irtak, hogy tul sokba kerulne nekik.Kerlon írta:Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.Realista24 írta:
Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.
Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.
Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
Bár lehet ő Zizou alatt ment el.![]()
Ahogy azt is, hogy a Real nem kivanja aktivalni a visszavasarlasi opciot, hiszen 50%at igy is megkapjuk az eladasi aranak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor miért nem megy Guti más csapatba? Valami ott nem kerek. Bár azz el tudom képzelni, hogy aki Carloval összeszólalkozott az elásta magát.Realista24 írta:Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.
Nalunk 2017 es 2020 kozott volt papiron, nyilvan eselytelen volt arra, hogy be vagy felkeruljon a nagyok koze. Mondjuk az angoloknal sem rugott labdaba mivel folyamat kolcson volt adva, es igazabol a tavalyi volt az elso komolyabb es ertelmesebb szezonja.
Az, hogy jobb-e Fran Garcianal majd kiderul, Miguel Guti meg ugy tunik nekem, hogy meg van sertodve a klubra es/vagy forditva. Szerintem valami nem kerek.
Bár lehet ő Zizou alatt ment el.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az az igazsag, hogy (de lehet tevedek), abban az idoben, amikor a ManU elvitte ot tolunk, megvolt a helyzeti elonyuk, hogy profi szerzodest adhattak neki, mi pedig nem.Halfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
Na mindegy, váljon be, de remélem az illetékesek elgondolkodnak azon is, hogy hogyan ne történjen ilyen többet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
biztosan nem fogHalfkey írta: Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nekem csak az fáj hogy dátumok alapján az utánpótlásból szépen egymás után jött Fran Garcia, Miguel Guti és ő. Abból hogy érte perkáltunk 50 millát azt szűröm le hogy ő a legjobb, és pont őt kótyavetyéltük el. Ez lenne az utánpótlás lényege, hogy legalább a sajátjaink ne 50 millába kerüljenek...
Klub VB alapján nekem kevésnek tűnik a srác, ahogy Masztisátor is, de cáfoljon rám mindkettő.
Üdv!
Ui: csak ne a 17est válassza, Lucas után az nagy falat lesz bárkinek is

Üdv!
Ui: csak ne a 17est válassza, Lucas után az nagy falat lesz bárkinek is

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
majd mikor a tavaszi elso beellkört mendivel inditjuk meg a serulesek miatt.....Mendy ideje lejárt.

thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mendy ideje lejárt. Itt az ideje takarítani tényleg. Nem tudom, hogy a srác mit tud, de hajrá. Én beérem azzal, hogy edzői kérésre jött, így a lehető legjobb választásnak gondolom.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Rosszabb nem lesz mint Beton Mendy gondolom

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A videoiban tetszik,hogy befele is mer cselezni,es nem csak az oldalvonalat ismeri.
Ez pl egy Mbappe,Vinicius fele jatekosnak oriasi elony lehet.
Rengeteg teruletet csinalhat nekik ezzel.
Ez pl egy Mbappe,Vinicius fele jatekosnak oriasi elony lehet.
Rengeteg teruletet csinalhat nekik ezzel.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Rohadt drága volt, ahhoz képest, hogy 1 felnőtt szezon van mögötte, abból is inkább tavasszal volt jó, ősszel még kereste a helyét.... Nagyon remélem, hogy beválik.
(középpályára inkább jól bevált, idősebb, tapasztaltabb kéne, sok lesz a fiatalból)
(középpályára inkább jól bevált, idősebb, tapasztaltabb kéne, sok lesz a fiatalból)
- Pad'em
Egyetértek, hasonlót érzek. Nagyon intelligens játékos benyomását kelti összefoglalók alapján, szerintem Huijsenhez hasonló remek igazolás lehet.Kerlon írta:Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak.Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.![]()
En nagy fogasnak erzem ot.
Elsőszámú lesz de Frannal (ha marad) jól kiegészítenék egymást, különböző profilokkal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Sok sikert neki, nem lattam jatszani, de az nekem eleg, hogy Xabi keresere jott, pedig hozhattuk volna Grimaldot, Miguelt vagy Theot is. Osszessegeben abban bizom, hogy Xabi es Arbeloa alatt nagyobb figyelem jut majd az utanpotlasra, mert eleg nagy luxus, hogy 50 millaert veszunk vissza sajat nevelesu jatekosokat.
- Galacticos
Remelem mostmar 2/10et megkapja a vezetoseg.