Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 8:16

Galacticos írta:
hehetheoriginal írta: nalam ez a kezdo akkor, ha mar nem jon senki:
(nevek alapjan, remelhetoleg a teljesitmeny is megy majd melle)
kurti - carvi, asi, rudi, cari - valvi, güli, cami - beli - bapi, bini
Es akkor a keret 3bol egyik vilagklasszisa huijsen? :D
buuuuudos kurvaistenfaszat, kp-ra akartam berakni, szoval valahova valaki helyere, buszkeccklonba beraknam, technikaja, agya megvan hozza.
de tudom, nem fifa manager.
Sierra írta:

Fu ezek a becezgetesek :shoot:
faj, hogy teged nem becezunk? :kalapos:
elenleg ez az átigazolási szezon, nálam 6/10 eddig.
hianyposzt volt a szelsohatvedek, jobbra es balra is ilyen so-so megoldas erkezett, de legalabb a letszam megvan. aztan lehet carreras vmi epik ember lesz, de a mozgasan en ezt nem erzem, nincs benne kello dinamika.
trentrol millioszor elmondtuk sokan, hogy kurvasok hianyossaga van, ki is lesz hasznalva, nalam tovabbra is carvajal az 1.
kp-rol csak mennek el emberek, de nem erkezik senki. hujszi muszaj volt, de osszessegeben eddig ez atlagon aluli, tehat nem lehet tobb, mint 5/10, az en mercem/elvarasaim szerint meg tovabbra is 1-1,5/10 kb.
thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 15., kedd 8:14

hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Aki nem uti meg a szintet. Milyen szintet? :lol: ezt a mostani szintet? :lol:
Tovabbra is 1/10.
Én értem, hogy az argentin kissrác leigazolása nem tetszett neked, mert nem hiányposzt nálunk. Nekem se jött be, de talán beválhat. Anno egy fiatal Vini meg Rodrygo is bejött ennyi pénzért. Látjuk, hogy vitték is valamire.

A többi igazolás meg tényleg kellett. Látjuk Huijsen milyen fontos lehet (lásd PSG elleni védelmi hibák), Trent (akármennyire is gyengének tartod, nála jobb nem volt a piacon és a legnagyobb bajunk volt a jhv poszt Lucasal), Carreras miatt meg végre talán lelép Mendy. Szerintem ezek az igazolások kellettek nagyon. Még egy középhátvéd kell és teljesen kész lehet a védelem.Ezen felül ha hoznak egy mélységi irányítót, akkor már csak azzal tehetnek többet, hogy a felesleget leadják leginkább Mendyre és Alabara gondolok, de Vini/Rodrygo eladását sem bánnám. Jelenleg ez az átigazolási szezon, nálam 6/10 eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2025. július 15., kedd 8:16-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. július 15., kedd 8:10

Fu ezek a becezgetesek :shoot:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 8:08

Es akkor a keret 3bol egyik vilagklasszisa huijsen? :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 8:06

nalam ez a kezdo akkor, ha mar nem jon senki:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 7:18

hehetheoriginal írta: Nem tudom, nem en kapom a penzt, hogy talaljak valakit.
Csak ne meseljek be nekem, hogy a sokmillio jatekos kozul tenyleg nincs egy se, aki hasznunkra valna, inkabb nekimegyunk ugy a szezonnak, hogy evek ota csak elfele mennek jatekosok a kozeppalyarol.
De nekem ugy is jo, ha hujszibol csinalunk buszkecc klont, de muszaj ember oda.
Biztos van, de meg egy Real Madrid sem kepes sokmillio jatekost figyelni. A masik meg, mi nem egy portugal csapat vagyunk, ahol belefernek a probalgatasok, minden szezonban, a posztok tobbsegen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 7:16

ELSiete írta: 🚨 Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.

Florentino Pérez has made it clear: he will not pay €100m to sign a midfielder who is not worth it.

— @ellarguero
Ez amugy megint milyen hir? :lol: mintha Raisen irna ezeket.

Aztan ilyeneken porog itt hehe kora hajnalban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 15., kedd 7:08

Galacticos írta:
ELSiete írta: 🚨 Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.

Florentino Pérez has made it clear: he will not pay €100m to sign a midfielder who is not worth it.

— @ellarguero
Na vegre a puhos. :mrgreen: ebbe valamilyen modon bele vonni rodrygot es siman ossze is jonne a biznisz.

Mondjuk megneznem vinicius fejet az elso talalkozaskor. :lol:
A 30 éves Rodrit térdszalagszakadás után, egy jó magas fizetéssel 5 évre. Mekkora deal lenne, pótolnánk Alabát.

De legalább az 1/10-es ügynökünk boldog lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 7:07

RealRaúl77 írta: Megírtak már mindent, még az ellenkezőjét is. Várjuk ki a végét. Senki nem fogja tudni megmondani, hogy ki kellene, max találgatunk, ezt ők és Xabi jobban látja, várjuk ki, mit lépnek. Elég lesz szeptemberben pálcát törni a nyár felett, sőt, jobbat mondok, igazán csak tavasszal derül ki ennek eredményessége. (Ha hosszútávon gondolkozunk, akkor lehet, hogy nem is most, hanem 2-3 tavasz múlva.) Türelemjáték, nem lehet mindent most rögtön azonnal.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a lyukas középpálya nem csak nyár óta van, szóval ahogy a vezetőség egyébként nagyon szépen felkészült egy CB-ből és egyből kosárba rakta Huijsent, úgy remelhetőleg már régóta vannak nevei középpályára is. Persze a klub vb előtt mindenkit is bevasarolni és már ott próbálgatni álomszerű lett volna, de azért kapkodni sem kéne.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 6:56

— @ellarguero
Na vegre a puhos. :mrgreen: ebbe valamilyen modon bele vonni rodrygot es siman ossze is jonne a biznisz.

Mondjuk megneznem vinicius fejet az elso talalkozaskor. :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 15., kedd 6:56

Megírtak már mindent, még az ellenkezőjét is. Várjuk ki a végét. Senki nem fogja tudni megmondani, hogy ki kellene, max találgatunk, ezt ők és Xabi jobban látja, várjuk ki, mit lépnek. Elég lesz szeptemberben pálcát törni a nyár felett, sőt, jobbat mondok, igazán csak tavasszal derül ki ennek eredményessége. (Ha hosszútávon gondolkozunk, akkor lehet, hogy nem is most, hanem 2-3 tavasz múlva.) Türelemjáték, nem lehet mindent most rögtön azonnal.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 6:53

🚨 Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.

— @ellarguero

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 6:50

Realista24 írta:
ELSiete írta: Real Madrid are NOT working on signing a midfielder right now.

The club has NOT found any midfielder on the market that convinces them.

Florentino Perez doen't want to overpay for players that aren't worth it. @La_SER

Xabi Alonso's staff believes that the team needs a deep-lying playmaker in midfield, but the club hasn't found ANY player on the market that they consider good enough. @La_SER

Fasza...
Miert? Van olyan jatekos aki jo lenne es mozdithato?
Ehhez én túl kevés focit és bajnoksagot nézek, hogy pontosan megmondjam. Amit tudunk, hogy a jelenlegi felhozatal nem volt elég, és tavaly többnyire a középpályán veszítettük el a parharcot mindenkivel szemben. Iszonyat sok hír lett lehozva, hogy kell nekünk egy Kroos típusú játékos. Nekem ne nondja senki, hogy ha Gulert fixen kezdőbe rakjuk, Ceballost meg eladjuk (amennyiben igaz), az elég lesz egy újabb hosszu szezonra. Mastantuono és Carreras elég volt a vezetőségnek, akkor Zubimendinek is elégnek kellett volna lennie. Akár Nico Pazt is visszavehettük volna. Egyiktől sem dobok hátast, de kellenek opciók, mert jelenleg nincs, vagy alig van.
No de szerintem várjunk ezekkel a hírekkel, mert még hosszú a nyár, elmenni is fognak emberek, talán igazolni is lesz lehetőség.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 6:48

En itt tovabbra is amig nincsen jobb opcio ceballost probalnam. Amig egy melysegi iranyitot keresunk, arra o jo lesz. Latszik hogy nincs a piacon, vagy olyan csapatba van ahonnan nem igazolunk ilyen profilu top jatekos, akkor ahelyett hogy 50+ millat elverunk egy kvazi b, c tervre akkor inkabb probaljuk ki ceballost. Ezert is furcsa nekem hogy vele egyszer se kezdtunk a klub vbn.
Tudom serulekeny, de neki nincs valogatott, nincs 5 ezer perce tavalyrol lehet hogy az uj eronleti stabbal stabilabb lesz o is.
En camavingat nem latom ebbe, azert ha 3 vedozunk sanszos hogy az egyik tchoua lesz hogy meccsen belul csere nelkul is rugalmasan lehessen valtoztatni, es akkor a ket kozepso emberunk egyike az valverde a masik meg ez a szervezobb tipusu. Itt hova kerulhet az alapbol ceballosn is serulekenyebb, teljesen szeleburdi de megis rohadt tehetseges cama?
Ceballos mellett szerintem plusz pont hogy a keretben nem a legjobban keresok koze tartozik, ha eladnank is gondolom a betisbe menne lofasz penzert es szinte csak a fizujat sporolnank.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 6:47

Nem tudom, nem en kapom a penzt, hogy talaljak valakit.
Csak ne meseljek be nekem, hogy a sokmillio jatekos kozul tenyleg nincs egy se, aki hasznunkra valna, inkabb nekimegyunk ugy a szezonnak, hogy evek ota csak elfele mennek jatekosok a kozeppalyarol.
De nekem ugy is jo, ha hujszibol csinalunk buszkecc klont, de muszaj ember oda.
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 15., kedd 6:09

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Irod hogy erted, kozben megsem. :roll:
Erteni kell, amit irok. :kalapos:
En ertem , hogy miert mondja ezt a klub (talan igy is van).
Csak a mogottes reszt nem ertem. Gyenge kifogas, hogy nem talaltak ilyen jatekost a piacon.
Egy dolog a kommunikáció, nem kell mindig elhinni, amit mondanak.
De ki lenne jó? Valami tucatspanyol? Egy újabb Pogbautánzat?
Nincs következő Kroos/Xabi jelenleg.
Zubimendi is itt mindenkinek kevés volt.
Stiller is az.
Vithina se a klasszik mélységi irányító profil.

"Fiatalok"
Zaire-Emery: PSG
Baturina : Dinamo Zagreb, ő esetleg?
Rovella: Lazioban játszik, olasz, DLP.

Vagy passz...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 6:08

Nem kell elhinni de megis minden hirre rarepulsz mint legy a szarra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 5:57

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Tovabbra is 1/10.
Erteni kell, amit irok. :kalapos:
En ertem , hogy miert mondja ezt a klub (talan igy is van).
Csak a mogottes reszt nem ertem. Gyenge kifogas, hogy nem talaltak ilyen jatekost a piacon.
Egy dolog a kommunikáció, nem kell mindig elhinni, amit mondanak.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 5:55

Tovabbra is 1/10.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. július 15., kedd 5:52

hehetheoriginal írta: En ertem, hogy nem talalunk es akkor inkabb nem adjuk lejjebb.
De pl egy nuno mendest se talalt a szagerto stab eleg jonak....

Nekem ne mondja senki, hogy nincs a vilagon olyan jatekos - akit pl en nem ismerek, mert nem kovetem napi rendszerességgel, mint regebben -, aki ne ferne be, ne lenne segitsegunkre. Plane ha a keretet nezem, ne basz mar meg, hogy ezeknel a jatekosoknal, pl egy tucsimeninel, gulernel nincs jobb?
Miert kell hazudni?
Ezek a buzik basznak dolgozni. Tenyleg megneztek az egesz piacot? Fiatal jatekosokat? Maszti az kellett, de nincs olyan szintu kozepso kozeppalyas? Ne vicceljunk mar.
Madridban kb top 5 nek kellene lennie a poziciojaban, az a normális. Vagy legalabb olyan tehetsegnek, aki elerheti es meg legyen is megfizethrto, azert az kurva szuk halmaz. Könnyű ugy jarni, mint az MU, nem minden arany, ami fénylik.

Plane tőled fura ezt hallani, akinek meg Valverde sem elég jó. Elég ellentmondásos ez így. :Sd

Vissza: