Én értem, hogy az argentin kissrác leigazolása nem tetszett neked, mert nem hiányposzt nálunk. Nekem se jött be, de talán beválhat. Anno egy fiatal Vini meg Rodrygo is bejött ennyi pénzért. Látjuk, hogy vitték is valamire.hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Aki nem uti meg a szintet. Milyen szintet?ezt a mostani szintet?
![]()
Tovabbra is 1/10.
A többi igazolás meg tényleg kellett. Látjuk Huijsen milyen fontos lehet (lásd PSG elleni védelmi hibák), Trent (akármennyire is gyengének tartod, nála jobb nem volt a piacon és a legnagyobb bajunk volt a jhv poszt Lucasal), Carreras miatt meg végre talán lelép Mendy. Szerintem ezek az igazolások kellettek nagyon. Még egy középhátvéd kell és teljesen kész lehet a védelem.Ezen felül ha hoznak egy mélységi irányítót, akkor már csak azzal tehetnek többet, hogy a felesleget leadják leginkább Mendyre és Alabara gondolok, de Vini/Rodrygo eladását sem bánnám. Jelenleg ez az átigazolási szezon, nálam 6/10 eddig.