Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Szégyen, vicc.
Ekkora foshalmazt az utolsó negyedben.
Ekkora foshalmazt az utolsó negyedben.
Megy a férfi vízliabda a spanyolok ellen, 8-5re vezettünk 3 negyed alatt.
Majd kaptunk 4et 4 perc alatt és 9-9
szerk, 5öt, 5 perc alatt, annyit mint 3 negyed alatt
Majd kaptunk 4et 4 perc alatt és 9-9

szerk, 5öt, 5 perc alatt, annyit mint 3 negyed alatt

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerda csütörtök már izgibb lesz, Hautacamon már kapott Pogi egyszer Jonastól.Anthony írta: Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.
Most kezdődik igazán a Tour, jönnek a keményebbnél keményebb szakaszok.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.nmate írta: Ennek mondjuk szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De az látszódott, hogy Pogi nagyon könnyen egyedül tud maradni és ez bőven lehet probléma.
Most kezdődik igazán a Tour, jönnek a keményebbnél keményebb szakaszok.
- nmate
Ennek mondjuk szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De az látszódott, hogy Pogi nagyon könnyen egyedül tud maradni és ez bőven lehet probléma.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ezek a Pogacsa Vingegaard parharcok elvezetesebbek az Armstrong Ulrich csataknal is. Remelem evekig nyomjak egymas ellen igy
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is ezt várom, hiába mondják, hogy itt ma lehetnek nagy különbségek. Roglic leszarja Ő tuti kap, Evenepoel szerintem ezt még kibírja. Egyedül azt tartom elképzelhetőnek, hogy Jorgenson fog támadni és ezzel a 2 nagyon kívül mindenkinek reagálnia kellene a 3. hely miatt. Ha meg megy Remco, mennek a többiek is. Egy Jorgenson támadás így nézve többet ártana, mint használna Vingegaard szempontjából.nmate írta:Almeida kiesett, így azért még lehetnek izgalmak, nem olyan sok így már az az előny.Bencze írta: Pogacar a negyedik szakasz vegen a hegyen konnyen otthagyta Vingegaard-t. Nekem ugy tunik itt a masodik helyert nagyobb vererny lesz Evenepoel es a dan kozott, mint a sargaert.
De pl ma nem hinném, hogy ma bármi történne, szökevény győzelem lesz majd, Pogi megpróbál sprintelni a végén, Vingegaard tartja és kész, mennek pihizni. Legalábbis remélem, ha már nem érek rá nézni.
Tegnap MVP![]()
- nmate
Almeida kiesett, így azért még lehetnek izgalmak, nem olyan sok így már az az előny.Bencze írta: Pogacar a negyedik szakasz vegen a hegyen konnyen otthagyta Vingegaard-t. Nekem ugy tunik itt a masodik helyert nagyobb vererny lesz Evenepoel es a dan kozott, mint a sargaert.
De pl ma nem hinném, hogy ma bármi történne, szökevény győzelem lesz majd, Pogi megpróbál sprintelni a végén, Vingegaard tartja és kész, mennek pihizni. Legalábbis remélem, ha már nem érek rá nézni.

Tegnap MVP

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pogacar a negyedik szakasz vegen a hegyen konnyen otthagyta Vingegaard-t. Nekem ugy tunik itt a masodik helyert nagyobb vererny lesz Evenepoel es a dan kozott, mint a sargaert.
- wZoLee7
Valóban erős kezdés. Biztos, hogy csinálnak majd versenyt, de ez aggasztó. Én úgy voltam vele itt Pogi kapni fog lehet fél percet is aztán majd alakul a hegyeken.nmate írta:Well, that escalated quicklywZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam![]()
Hosszú a 3 hét meg minden, tisztában vagyok vele, de...ha ez a végéig ilyen marad a vismanak nagyon elkell gondolkodni a folytatáson. Én biztos, hogy Jonast olyan versenyekre vinném ahol nincs Pogi, amit meglehet nyerni. Több versenyt menni, akár Giro, Vuelta. Szar ez, hogy alig megy valahol egész évben. A tourra meg akkor lehet menni olyan kerettel akik másra koncentrálnak.
- nmate
Well, that escalated quicklywZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam

- nmate
Ja, kétségtelen, addig túlélés. Ahogy nézem lesz egy második időmérő is, ráadásul emelkedik azért rendesen. Ha a 12-esen nem ad sokat Jonasnak, érzésre van esély megfogni őt. Mont Ventoux is lesz, az Vingegaardnak fekszik inkább.wZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam, 12. szakasz az első hegyi.
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy egyáltalán nem lefutott ez szerintem, persze nagyon mélyen nem ástam bele magamat és eddig Giron kívül nem sok mindent láttam idén.
- wZoLee7
5. szakaz az időfutam, 12. szakasz az első hegyi. Szerintem az elején egyikük sem fog csinálni semmit csak túlélni. Az időfutamon Remco átveszi a sárgát, Pogi kap mind a kettőtől aztán a 12. után indul a buli. Pogi már sokkal jobban bírja a meleget és jelenleg jobb a hegyeken is. Egy helyen fogható Ő és az UAE, ha valahol befúj a szél és szakadás lesz. Jonasra nagyon mondja mindenki, hogy még javul a forma stb., de én ezt nem hiszem. Nem fog akkorát javulni, Pogi meg akkorát romlani. Az ember képes tavasztől őszig csúcsformában versenyezni. A vismanak volt egy kiemelkedően jó éve amikor a patikamérleg adott, de mostmár inkább teret nyernek azok a versenyzők megint akik versenyeznek és nem számolnak ki mindent cm-re pontosan. Nem lehet véletlen, hogy most többen is távozni fognak onnan. A módszereik formabontóak voltak, de csak ideig óráig. Remélem azért jó verseny lesz és nem az lesz, hogy valaki tisztán első, tisztán 2., 3. helyért lesz egy kis verseny 2 ember között aztán jön a futottak még kategória.nmate írta: Tour de France, szombat.
Szerintetek megfogja Pogit a Visma? Túl egyértelműen mondja most mindenki a szlovént, bennem van egy érzés, hogy lesz itt bőven dráma. Egyénileg a legjobb, ez nem kérdés, de elég egy tömegbukás (ahol akár csak egy segítő esik ki), meg ismét óriási forróság lesz, szóval szerintem nem olyan egyértelmű az, nekem most Vingegaard a megérzésem.
- nmate
Tour de France, szombat.
Szerintetek megfogja Pogit a Visma? Túl egyértelműen mondja most mindenki a szlovént, bennem van egy érzés, hogy lesz itt bőven dráma. Egyénileg a legjobb, ez nem kérdés, de elég egy tömegbukás (ahol akár csak egy segítő esik ki), meg ismét óriási forróság lesz, szóval szerintem nem olyan egyértelmű az, nekem most Vingegaard a megérzésem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez tényleg sima is volt.reeed_ati írta:Most nézem, hogy drake 200ezret rakott Oliveirára, innen ez már sima Topuria win..Realista24 írta:
Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leveri![]()
![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Most nézem, hogy drake 200ezret rakott Oliveirára, innen ez már sima Topuria win..Realista24 írta:Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leverireeed_ati írta: A 4.3as oddsot Oliveirára, azt picit erősnek érzem, már már ajándék..![]()
Vagy ennyire sima lesz?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leverireeed_ati írta: A 4.3as oddsot Oliveirára, azt picit erősnek érzem, már már ajándék..![]()
Vagy ennyire sima lesz?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A 4.3as oddsot Oliveirára, azt picit erősnek érzem, már már ajándék..
Vagy ennyire sima lesz?

Vagy ennyire sima lesz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kínos volt már ez a trashtalk amit nyomott. Meg a kivételezés vele…de hat az nem az ő hibája.realmadrid95 írta:Vartam a kommented!Realista24 írta: Végre nyugdíjba ment Jones.![]()
Nekem o a goat, de tenyleg ideje volt, sot, mar vagy 5 eve vissza kellett volna vonulnia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vartam a kommented!Realista24 írta: Végre nyugdíjba ment Jones.![]()