EmbroZZ írta:
Tényleg nem akartam őt bántani, csak szeretem, ha az emberek azt csinálják amiben jók, amit szívesen csinálnak.. ő pont nem annak "mérgezett egérnek" tűnik, mint Carvajal... ha pedig konyít a védekezéshez valamennyire és osztogatni is tud, akkor miért ne játszhatna 6ost, nyilván nem Kroos szinvonalon... amúgy értem amit mondtok, simán lehet, hogy a szerepköre edzői utasítás, de (Hehe kedvence...) a statok alapján azért a gyors szélsők forgatják rendesen. Ezért merült fel bennem egy olyan pozi, ahol aki szembejön az nem sprinter jó esetben...
minden bántás nélkül, de ő pont jobboson szeret játszani és ott is a legjobb, csak más stílusú, mint a "mérgezett egerek", ő onnan irányít, nem pedig felfut és bead, annál sokkal komplexebb, minthogy ennyire le kéne redukálni. kp-n meg nem jó, nem jönnek ki az előnyei, nincs elég területe, saját kapuval szemben presszingel nem tudja úgy kihozni az iráényító vénáját. az még működhet, hogy labdabirtoklásnál kp-ra meg és mondjuk Fede a jobbosra, de ldabdakihazatoknál nem lennénk ott vele előrébb, viszont jobboldalon abban is tud segíteni. de egyébként nem féltem, Xabit kellően intelligens edzőnek tartom, hogy ha felmérte, hogy mi hogyan működik csapatdinamika szempontjából, Trent helyét is meg fogja találni

védekezése meg tényleg nem kiemelekdő, de nem is full használhatatlan, inkább olyan átlagos, ami a meccsek jó százalékában bőven elég lesz, viszont jobb minőségi szélsők ellen bőven kelleni fog neki a segítség, de mint írtam, bízom abban, hogy a stáb ezt meg fogja tudni oldani. Trent klasszis játékos, csak jól kell tudni használni és nem a klasszik, felfutok és beadok játékot várni tőle (amire szintén alkalmas, mert a beadásai is életveszélyesek, de nem abban a legjobb)