Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Franco Mastantuono: "My message to Madridistas? I will leave everything on the pitch for this club, I would leave my life on the pitch to make sure the club succeeds.
It's a club where you're not handed anything, and you have to earn everything, so I will be fully invested."
Franco Mastantuono: "I don't want to even think about any other European club.
I want to spend many, many years at Real Madrid, and maybe even my whole career." @gastonedul
"It's true that joining Real Madrid gives me a lot of emotions, but I don't want those emotions to stop me from focusing on what I want to achieve there.
I want to help the team immediately."
Franco Mastantuono: "Yes, many nights, when I go to bed, I start picturing things like entering the Bernabeu before a game, or my presentation in Madrid.
The closest that day gets, the more I think about it."
"Anxious about my adaptation phase at Real Madrid? Honestly no, I'm not anxious at all.
I know that all my dreams are possible, and I will work hard to make those dreams come true."
@gastonedul
It's a club where you're not handed anything, and you have to earn everything, so I will be fully invested."
Franco Mastantuono: "I don't want to even think about any other European club.
I want to spend many, many years at Real Madrid, and maybe even my whole career." @gastonedul
"It's true that joining Real Madrid gives me a lot of emotions, but I don't want those emotions to stop me from focusing on what I want to achieve there.
I want to help the team immediately."
Franco Mastantuono: "Yes, many nights, when I go to bed, I start picturing things like entering the Bernabeu before a game, or my presentation in Madrid.
The closest that day gets, the more I think about it."
"Anxious about my adaptation phase at Real Madrid? Honestly no, I'm not anxious at all.
I know that all my dreams are possible, and I will work hard to make those dreams come true."
@gastonedul
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Akit esetleg érdekel és tud spanyolul (vagy fordítóprogramot használ), az as.com elég részletesen leírta a tárgyalások menetét:Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.
https://as.com/futbol/primera/oficial- ... -madrid-n/
A lényeg, hogy a Benfica végig ragaszkodott a kivásárlási árhoz és hiába kerestük meg a Manchester United-et, ők nem akarták a jó kapcsolatot elrontani a Benficával (így is övék 20% százalék a nevelőegyesületeknek járó 5% levonása utáni vételárból.
A Real Madrid két engedményt tudott elérni, egyrészt azt, hogy nem egy összegben, hanem részletekben fizet, másrészt azt, hogy sikerült bevonni az ügyletbe Obradort 5 M euró értékben (hivatalosan nincs összefüggés a két ügylet között, a valóságban viszont van.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez a kezdo 11 (meg ha ideiglenes beli nelkul is) borzaszto keves kp-n es elorefele.
Bappe agyverzest kap, mert labdat se fog latni egesz meccsen, nemhogy esetleg jo passzokat kapna es helyzetbe hozna vki.
Kreativ, dinamikus ember rajta kivul max az ellenfélnél lesz.
Nagyon keves ez igy.
Bappe agyverzest kap, mert labdat se fog latni egesz meccsen, nemhogy esetleg jo passzokat kapna es helyzetbe hozna vki.
Kreativ, dinamikus ember rajta kivul max az ellenfélnél lesz.
Nagyon keves ez igy.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a tavaszi Asenciot ha fejben összerántja Xabi és csiszolnak picit rajta, kétlem pados lenne.
ha marad a 3 védős rendszer, akkor oké. de másképp, én Konatét nem látom a kezdőben.
Rüdiger is simán csak kifingott a szezon végére, még őt se kell leírni.
végre lenne minőség és mennyiség is kh posztra.
ha marad a 3 védős rendszer, akkor oké. de másképp, én Konatét nem látom a kezdőben.
Rüdiger is simán csak kifingott a szezon végére, még őt se kell leírni.
végre lenne minőség és mennyiség is kh posztra.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealMadridFanatic
Engem nem is Konate passzjateka aggasztana igazan, hanem a sebessege megvan-e? Huijsen ennyi ido alatt is megmutatta, hogy elore is eros, Tchouameni is kepes megjatszani a labdat, nem csak elrugni, amerre all, de dinamika egyikben sincs igazan. Konatet nem ismerem, de jo lenne egy olyan kozepso vedo is, aki kontranal kepes felvenni egy gyors tamadot, mint annak idejen Varane vagy Pepe, de leginkabb elobbi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En is ettol felek. Hiaba lesz 3 jol passzolo jatekosunk, ha minden egyes Konate labdaerintesnel aggodhatunk. Vadallat Konate, de rengeteget hibazik letamadasnal, nagyon gyenge a passzjateka.Pad'em írta: Konatéról hablatyol Romano is, hogy dolgozunk rajta jövő nyárra. Október óta nem haladt a hosszabbítása, nyár végén esetleg ajánlatot tehetünk.
Carreras 6 évre írt alá, 2031-ig.
Hasonlóra gondoltam én is, cwc alapján ez jó kis felállás lehetne, bár Konaté helyett valami labdabiztosabb védőt el tudnék képzelni oda.tubatibi írta: Oké, akkor már csak 2 igazolás kell.![]()
Courtois - TAA, Huijsen, Tchou, Konaté, Carreras - Camavinga, Valverde, Arda - Mbappe, Gonzalo
Ezt kipróbálnám egyébként.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem kell egy Konate fele atletikus vadallat akit nem lehet lefutni vagy a levegoben megverni a Huijsen Tchouameni kettos melle akik egyebkent is a leglabdabiztosabb hatvedek koze tartoznanak. En is jobban orulnek egy 27 eves rudigernek aki labdaval is eleg jo, de egy harom vedos rendszerben boven meg tudjak oldani ezt Konateval. 30-50 millios aron ketlem, hogy talalnank jobb megoldast aki hasonlo tapasztalattal is bir.Pad'em írta:Hasonlóra gondoltam én is, cwc alapján ez jó kis felállás lehetne, bár Konaté helyett valami labdabiztosabb védőt el tudnék képzelni oda.tubatibi írta: Oké, akkor már csak 2 igazolás kell.![]()
Courtois - TAA, Huijsen, Tchou, Konaté, Carreras - Camavinga, Valverde, Arda - Mbappe, Gonzalo
Asencio jo lesz, ne temessetek.
- Pad'em
Konatéról hablatyol Romano is, hogy dolgozunk rajta jövő nyárra. Október óta nem haladt a hosszabbítása, nyár végén esetleg ajánlatot tehetünk.
Hasonlóra gondoltam én is, cwc alapján ez jó kis felállás lehetne, bár Konaté helyett valami labdabiztosabb védőt el tudnék képzelni oda.tubatibi írta: Oké, akkor már csak 2 igazolás kell.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Oké, akkor már csak 2 igazolás kell.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
ezt elteszem szilveszteribe, mikor megint 5-öt kaptunk tőlük.Retteghet mindenidok legfiatalabb 18 evese.
thereisonly1ronaldo
Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak.Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.

En nagy fogasnak erzem ot. Retteghet mindenidok legfiatalabb 18 evese.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Official: Carreras joins Real Madrid.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
fizetsz nekem havi 5k eurot, meg is van oldva a likviditásom

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Előttem van ahogy Szellő bemondja.hehetheoriginal írta:biztos, hogy benne leszek a hírekben, ha mégis marad.Pad'em írta:
Nem, reális a veszély, hogy maradA csütörtöki farewell eventen fogja bejelenteni. Ronaldo mezben, hehének címezve.
"Zavarodott ámokfutót fogtak el a rendőrök Madridban. A férfi Madrid történelmi jelentőségű terére száguldott be kamionjával megrongálva a Real Madrid szurkolók hagyományos ünnepléseinek helyszínt szolgáltató szökőkútat. A feltehetően mentális gondokkal küzdő férfit kényszerzubbonyban vitték el a helyszínről, miután több rendőrt megharapott és folyamatosan azt kiabálta a kamerába, hogy - idézem - "LV se queda, 1/10, 1/10!!"
Amúgy semmi esély a maradására, nyugodt meg végre.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Faust írta:A boriben nincs wifi, ugyhogy ket legyet utnenk egy csapasra, remelem marad.hehetheoriginal írta:
biztos, hogy benne leszek a hírekben, ha mégis marad.![]()
A legkemenyebb itthoni bortonben en csinaltam a legtechnikat, es elmondhatom, hogy nem csak telefon van bent, amin tiktokoznak, instaznak, videohivasoznak messengeren, de meg 189 cms tv is fel van szerelve a zarkaban, ahol netflixeznek, meccseket neznek. Sajnos ezzel nem oldanank meg Hehe likvidalasat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a baj h a vedelembol senki nem fog tavozni. Itt egyedul Ceba es Rodrygo azok akiknel elkepzelheto a szandek. Utobbi egyre kevesbe. Jol hangzik h Alaba meg Mendy, de elvannak ok itt, jo az ido, jo a penz, alapvetoen senkinek sem kellenenek aki valami komolyabb szintet kepvisel. Nekik valszeg leporgetjuk a szerzodest tortenet lesz
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valóban, köszönöm.Pad'em írta:Mastantuono.RealRaúl77 írta:
Jelenleg a hivatalos oldalon vannak 23-an, ehhez még Carreras, és Gonzalo valóban 25. De a 23-ban benne van még Modric és Lucas is, akik mennek, az -2, igaz nincs benne Asencio, az +1, tehát van még így is 1 hely kiadó.
Megfeledkeztem valakiről?
Emellett biztosan lesz távozó is.
Ahogy nézegetem az oldalt, a támadók egy brazil távozásával bőven meglesznek. Helyére valóban kellene egy kp még, mert az ott szűkös úgy is, ha Ceba is marad.
És gondolom Alabával szeretnének megegyezni, vagy Mendyt távozásra bírni, valamelyikük helyett jöhetne egy kh még.
Ez csak úgy vizuálisan is jól látszik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Gondolom Breivikkel megtalalnad hamar a kozos hangot, szolj ha megvagytok, viszek kamerakat, mehet a livestream Joe Rogan modban.

- hehetheoriginal
hogyne lenne, norvég börtön jobb, mint bármi lófasz albi Mo-n 250k-ért 
majd streamelek vmi buta gameplayt

majd streamelek vmi buta gameplayt

thereisonly1ronaldo