a stat amúgy soha nem torzít vagy féligazság, az a lényeg, bujjad tovabb.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 16:56
Ha neked az a foci, hogy nagy pofaval idebofogsz valamit, amit gyakorlatilag semmivel nem tudsz alatamasztani es meg baromsag is raadasul, akkor elnezest kerek, mert sokkal nagyobb problemak vannak nalad, mint gondoltam.hehetheoriginal írta: minek vitazzak veled, mikor napok ota en focirol te meg rolam beszelsz.![]()
elobb megtanulsz szepen helyesen magyarul, aztan talan beszelek veled.
vagy bujj meg statokat, nekem mindegy.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 15:35
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 15:27
Ez egy teljesen relevans eszrevetel a vita a szempontjabol. Ha mar a focihoz nem ertesz, legalabb az nsonal, vagy az origonal lehetsz meg lektor.hehetheoriginal írta:annak hiszek, aki tud helyesen írni az anyanyelvén.Szerintem annak higyj,![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 15:22
A vedekezeset nyugodtan lehet ekezni, mert ott sokszor fegyelmezetlen/figyelmetlen, de az elorejateka mindig is elit volt. Ha 3 vedovel fogunk jatszani, oda tokeletesen fog passzolni, nem kell ahhoz a palya kozepen lenni, hogy adott esetben iranyitsa a csapatot. Egyebkent ugyannyi sikeres csele volt 90 percre lebontva a cwcn, mint Hakiminak.reeed_ati írta:Azért, ha letámad egy tökig feltolt barca, psg és nincs passz opció, akkor kell tudni cselezni.ToniKroos írta:
De a labdavezetés meg az 1v1 pont nem egy 6-os feladata. Szóval nem értem ezek alapján hogy tudtál ilyen következtetést levonni. Kroos melyikbe volt jó ezek közül? Azon a poszton én még azt mondom izom és gyorsaság se kell. HA jól olvasod a játékot és a passzjátékod kiemelkedő akkor ott a legtöbb szituációt meg lehet oldani.
Mint, ahogy Modric, vagy pl. Cama megoldja az ilyen szitukat..
Mivel a szélen nem ültek a cselei, ebből vontam le azt, hogy középen, ahol még nehezebb helyzetben lenne, ott is bajban lenne, a necces szituknál..
De egyébként egyszer én is megnézném mit tud ott, Fedét meg jobbra szárnyvédőbe és befuthatná a jobboldalt..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 15:14
annak hiszek, aki tud helyesen írni az anyanyelvén.Szerintem annak higyj,
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 15:03
Azért, ha letámad egy tökig feltolt barca, psg és nincs passz opció, akkor kell tudni cselezni.ToniKroos írta:De a labdavezetés meg az 1v1 pont nem egy 6-os feladata. Szóval nem értem ezek alapján hogy tudtál ilyen következtetést levonni. Kroos melyikbe volt jó ezek közül? Azon a poszton én még azt mondom izom és gyorsaság se kell. HA jól olvasod a játékot és a passzjátékod kiemelkedő akkor ott a legtöbb szituációt meg lehet oldani.reeed_ati írta: Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
6oshoz szerintem nem elég labdaügyes, nem elég fordulékony, lassú, korábban én is írtam, hogy ki lehetne próbálni ott, de aztán láttam a labdavezetéseit, meg ahogy próbált megverni valakit 1az1ben.![]()
Kis csapatok ellen nyilván beleférne, de komolyabb csapatok ellen nem hiszem, hogy működne..
Carvaj kezdő, ő meg jó lesz beugrósnak, Lukács helyett upgrade na..![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 14., hétfő 14:08
De a labdavezetés meg az 1v1 pont nem egy 6-os feladata. Szóval nem értem ezek alapján hogy tudtál ilyen következtetést levonni. Kroos melyikbe volt jó ezek közül? Azon a poszton én még azt mondom izom és gyorsaság se kell. HA jól olvasod a játékot és a passzjátékod kiemelkedő akkor ott a legtöbb szituációt meg lehet oldani.reeed_ati írta: Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
6oshoz szerintem nem elég labdaügyes, nem elég fordulékony, lassú, korábban én is írtam, hogy ki lehetne próbálni ott, de aztán láttam a labdavezetéseit, meg ahogy próbált megverni valakit 1az1ben.![]()
Kis csapatok ellen nyilván beleférne, de komolyabb csapatok ellen nem hiszem, hogy működne..
Carvaj kezdő, ő meg jó lesz beugrósnak, Lukács helyett upgrade na..![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 13:42
Szerintem annak higyj, aki alatamasztja a narrativadat. Egy random arc egy magyar madridista forumrol sokkal hitelesebb forras, mint barmilyen hivatalos meres. James egyebkent tegnap sem jhvt jatszott es a valogatottban Tuchelnel is bhv volt. Sokaig gondolkodtam kiket celozhatott a kormany emojis plakat kampanya, de mar tudom.hehetheoriginal írta: De hat azt olvastuk a statbarbartol, hogy leggyorsabb jatekosok koze tartozott a pl-ben![]()
Kinek higgyen akkor az ember?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 14., hétfő 12:55
Na ez nem egy nagy akadály.Amíg James egészséges, nem nagyon lesz kezdő a válogatottban.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 12:26
Javitom: Akirol ő azt hitte, hogy jobb védekezésbenRaúlCF írta:Ja Walker parádésat ment védekezésbenNem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 14., hétfő 12:24
Ja Walker parádésat ment védekezésbenNem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 14., hétfő 12:09
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 14., hétfő 12:04
minden bántás nélkül, de ő pont jobboson szeret játszani és ott is a legjobb, csak más stílusú, mint a "mérgezett egerek", ő onnan irányít, nem pedig felfut és bead, annál sokkal komplexebb, minthogy ennyire le kéne redukálni. kp-n meg nem jó, nem jönnek ki az előnyei, nincs elég területe, saját kapuval szemben presszingel nem tudja úgy kihozni az iráényító vénáját. az még működhet, hogy labdabirtoklásnál kp-ra meg és mondjuk Fede a jobbosra, de ldabdakihazatoknál nem lennénk ott vele előrébb, viszont jobboldalon abban is tud segíteni. de egyébként nem féltem, Xabit kellően intelligens edzőnek tartom, hogy ha felmérte, hogy mi hogyan működik csapatdinamika szempontjából, Trent helyét is meg fogja találniEmbroZZ írta: Tényleg nem akartam őt bántani, csak szeretem, ha az emberek azt csinálják amiben jók, amit szívesen csinálnak.. ő pont nem annak "mérgezett egérnek" tűnik, mint Carvajal... ha pedig konyít a védekezéshez valamennyire és osztogatni is tud, akkor miért ne játszhatna 6ost, nyilván nem Kroos szinvonalon... amúgy értem amit mondtok, simán lehet, hogy a szerepköre edzői utasítás, de (Hehe kedvence...) a statok alapján azért a gyors szélsők forgatják rendesen. Ezért merült fel bennem egy olyan pozi, ahol aki szembejön az nem sprinter jó esetben...
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 14., hétfő 12:03
11 szer jatszott a valogatottban kozeppalyan.nzooli93 írta:Nem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.KAG írta: Angol valogatottban amugy nem hatost jatszott/jatszik?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 11:53
Nem, Ebn probaltak ket meccsen ott, hogy beferjen,de rossz volt,aztan a pad jutott neki, mert jobb szélre olyat rakott Soutgate,aki jobb a védekezésben.KAG írta: Angol valogatottban amugy nem hatost jatszott/jatszik?
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 14., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. július 13., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 13., vasárnap 20:49
Ahogy olvastam nekem is az jutott eszembe, hogy beírom, tök egyértelműen edzői utasításra maradt hátul. Alakul majd, de szerintem hasznosabb lenne ha a kp-ról maradna valaki hátul, Tchoua mindenképp ha meg nem játszik akkor az aki helyette van, és Trent menne fel, mert a beadásaira nagy szükség lesz (nyilván ha GG a center, de Jude és Rodrygo is tud jól érkezni). Bár nálam továbbra is Carvajal a kezdőRaúlCF írta: látom az fel sem merül az emberekben, hogy edzői utasítás miatt maradt hátul. nem rögtön lusta. annyira akarták az emberek Xabit azt se tudják, hogy játszottak alatta a szélsővédők. volt egy aki fel le rohangált és kb szélsőt játszott mint Fran(Frimpong) és volt egy aki hátrébb maradt és a kp magasságában passzolgatott Trent(Grimaldo). tök véletlenül amikor feljebb ment adott 2 assistot is amivel az első helyen van a Realban a tornán. büdös lusta disznó. legalább valós dolgokért lenne fikázva. ja tudom buta lusta angol.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem