Jude Bellingham - 5
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Jude Bellingham - 5
ket kis szociopata verseng es harcol egymassal a fejemben, mit lehet tenni

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szolj az embernek aki pisztolyt tart a fejedhez, hogy mar eleged van abbol, hogy ez kell nezni.hehetheoriginal írta:ne is mondd bazmeg. szenvedes az egesz nekemHalfkey írta:
Ez amúgy konkrétan hehe szurkolói élettörténeteInnen fakadnak a problémák, hogy látott egyszer egy fiatal Ronaldot, aztán azóta is elvárja azt ami egyszer létezett a focitörténelemben.
![]()
nezni ezt a sok semmirekello ostoba falabu nyomorekot, legyen az barmely csapat barmely jatekosa.
utana egyedul patoban lattam valamit, ami pislakolt, de ot meg szetcsaptak a serulesek, utana meg mar nem volt tartas, hogy visszaharcolja magat top szintre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ne is mondd bazmeg. szenvedes az egesz nekemHalfkey írta:Ez amúgy konkrétan hehe szurkolói élettörténeteRealista24 írta:
Csak az csalodik, akinek elvarasai vannak![]()
Innen fakadnak a problémák, hogy látott egyszer egy fiatal Ronaldot, aztán azóta is elvárja azt ami egyszer létezett a focitörténelemben.

nezni ezt a sok semmirekello ostoba falabu nyomorekot, legyen az barmely csapat barmely jatekosa.
utana egyedul patoban lattam valamit, ami pislakolt, de ot meg szetcsaptak a serulesek, utana meg mar nem volt tartas, hogy visszaharcolja magat top szintre.
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nekem nincsenek ilyen elvarasaim.
En csak azt irtam,hogy szerintem nem azert jatszott szarul,mert fajt a valla,illetve ha olyan mertekben korlatozta volna az edzeseit,meccseket,felkeszuleset,akkor mar megmutottek volna.
A meloval nem volt baj nala,beletette magat hatrafele is,de egyszeruen a tamadoharmadban eltunt.
En csak azt irtam,hogy szerintem nem azert jatszott szarul,mert fajt a valla,illetve ha olyan mertekben korlatozta volna az edzeseit,meccseket,felkeszuleset,akkor mar megmutottek volna.
A meloval nem volt baj nala,beletette magat hatrafele is,de egyszeruen a tamadoharmadban eltunt.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Ez amúgy konkrétan hehe szurkolói élettörténeteRealista24 írta:Csak az csalodik, akinek elvarasai vannakhehetheoriginal írta: ha igy haladunk, nem is lesz soha.![]()

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Picit érthető a dolog, azért nagyon berúgta az ajtót, abban a brutál fél évben..
Már-már új Zidane-ként volt emlegetve, első classicón befűzte az oktatófilmet, mindenki azt várta, hogy ez a játék állandó lesz tőle, max gólszámban jön csak visszaesés..
Sajnos nem így történt..
Xabi rendbe rakja a csapatot és egy jó csapatban Jude is újra csillogni fog.
Már-már új Zidane-ként volt emlegetve, első classicón befűzte az oktatófilmet, mindenki azt várta, hogy ez a játék állandó lesz tőle, max gólszámban jön csak visszaesés..
Sajnos nem így történt..
Xabi rendbe rakja a csapatot és egy jó csapatban Jude is újra csillogni fog.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak az csalodik, akinek elvarasai vannakhehetheoriginal írta: ha igy haladunk, nem is lesz soha.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
22 evesen meg nincs ket Aranylabdaja, amit itt a sok fotelhuszar belevizionalt az elso szezonja miatt.kodo írta: Mi ez a közhangulat, hogy most éppen beléáll mindenki?
Lemaradtam valamiről? Eladtuk már Viniciust?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi ez a közhangulat, hogy most éppen beléáll mindenki?
Lemaradtam valamiről? Eladtuk már Viniciust?
Lemaradtam valamiről? Eladtuk már Viniciust?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az örök elegedetlen szurkolokkal egyutt.miro. írta:A csapat szetesett jude-al egyutt.cart írta: Következő szezonban meg arra lehet fogni hogy idő kell míg formába jön a műtét után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Nem csak ra.cart írta: Következő szezonban meg arra lehet fogni hogy idő kell míg formába jön a műtét után.
Ha szar lesz a kovetkezo ev,akkor a klub vb miatt.
Tavaly a “tavasszal kell formaban lenni” majd marciusban “sok a meccs,nem kell szepen jatszani,hanem csak valahogy be kell huzni a meccseket.”
Mindig van valami.
A csapat szetesett jude-al egyutt.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mindenkire izmot pakolnak. Aztán jönnek az izomproblémák. Ördögi kör.ferni írta: Én azt nem értem, hogy lehozta a valaha volt egyik legjobb fél évet, amire egy támadó KP-s képes lehet, egyszerűen megállíthatatlan volt majd meg is sérült azt felraktak rá fene tudja hány kiló izmot...
Az a könnyed mozgása meg oda lett teljesen.
Asencio is mintha fel lenne buffolva ugyanúgy, ő is sehol sincs ahhoz képest amit mutatott.
Nem értem mire jó ez mikor folyamat ráfázunk erre.
Jude, Ase, és még ki tudja hányan esnek ennek áldozatául.
Én azt nem értem, hogy lehozta a valaha volt egyik legjobb fél évet, amire egy támadó KP-s képes lehet, egyszerűen megállíthatatlan volt majd meg is sérült azt felraktak rá fene tudja hány kiló izmot...
Asencio is mintha fel lenne buffolva ugyanúgy, ő is sehol sincs ahhoz képest amit mutatott.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kár, hogy a bomba forma ennyi volt (úgy néz ki).
Ez a mostani Real nem a legjobb közeg.
Vini egy szobanövény, Jude is yoloswag. Ez az egész generáció most már ilyen.
Ez a mostani Real nem a legjobb közeg.
Vini egy szobanövény, Jude is yoloswag. Ez az egész generáció most már ilyen.
Következő szezonban meg arra lehet fogni hogy idő kell míg formába jön a műtét után.
Szerintem jo urugy a valla egy ideje, de ne legyen igazam.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én is ettől félek.miro. írta:Szerintem nem ezert jatszott szarul.wZoLee7 írta:
Ez nyilvánvaló, de számomra nem egyértelmű, hogy a sérülten játszó Jude hasznos vagy sem. Abban meg biztos vagyok, hogy a sérülten játszó Jude majd a szezon elejét kihagyni kényszerülő rosszabb mint aki már rég túl van a műtéten, pihenhet és a szezon elején már a felkészülést nyomja. Nélküle is pontosan eddig jutottunk volna.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- miro.
Szerintem,ha ez annyira gaz lett volna neki,akkor mar megmutottek volna.wZoLee7 írta:Ez nyilvánvaló, de számomra nem egyértelmű, hogy a sérülten játszó Jude hasznos vagy sem. Abban meg biztos vagyok, hogy a sérülten játszó Jude majd a szezon elejét kihagyni kényszerülő rosszabb mint aki már rég túl van a műtéten, pihenhet és a szezon elején már a felkészülést nyomja. Nélküle is pontosan eddig jutottunk volna.miro. írta:
Ezen a tornan 100 millios arcedula volt. Majdnem a duplaja,mint a La liganak.
Gondolom,egy csoppet befolyasolta a dontest,hogy inkabb utana mutik.
Biztos,hogy voltak/vannak fajdalmai,de gondolom konzultaltak tobbszor is,es jude beleegyezese,dontese is kellett ahhoz,hogy tovabb jatszon es ilyen sokaig huzzak ezt.
A meccsek,az edzesek,a sulyzos gyakorlatok,ezeket ha nem tudta volna teljesiteni,gondolom mutet.
Szerintem nem ezert jatszott szarul.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szezon közben se tudok túl sok értékelhető teljesítményt felidézni tőle, elég valószínűtlen volt hogy pont erre a tornára szedi össze magát.