Nagyon adnánzooli93 írta: Marca szerint valós opció a 10es mezre.

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 22., kedd 16:41
Nagyon adnánzooli93 írta: Marca szerint valós opció a 10es mezre.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 22., kedd 16:28
ketlem hogy barmi alapja lenne, szerintem meg bappe szerzodesebe is beleirattak hogy kell neki a 10nzooli93 írta: Marca szerint valós opció a 10es mezre.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 22., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 14., hétfő 14:50
Ha azt vesszuk, hogy ket evig elvetve jatszott csak es ha jatszott, akkor is mas poszton, eleg komoly teljesitmenyt hozott a cwcn. Ha igy folytatja, a kovetkezo szezonban sok oromunk lehet benne.Kerlon írta:Reméljük ki is jön belőle idővel, mert azért van hiányérzet.nzooli93 írta:LUKA MODRIC:
"Arda Güler has an understanding of the game far beyond his age".
Nyilván közhelyes,hogy a sajat csapattársadat méltatod,de ha mar Luka meg Kroos is rendre agyon dicseri,meg Xabi is rogton kezdobe rakta kb,akkor valami tenyleg csak lehet benne.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 14., hétfő 13:47
Reméljük ki is jön belőle idővel, mert azért van hiányérzet.nzooli93 írta:LUKA MODRIC:
"Arda Güler has an understanding of the game far beyond his age".
Nyilván közhelyes,hogy a sajat csapattársadat méltatod,de ha mar Luka meg Kroos is rendre agyon dicseri,meg Xabi is rogton kezdobe rakta kb,akkor valami tenyleg csak lehet benne.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 14., hétfő 11:33
Abszolút. Továbbra is bízom benne, hogy Xabi mélységében is ki fogja használni a keretet, amint beérik a munka, akkor nem csak a betonkezdőknek lesz szerepe.nzooli93 írta: Nincs is ezzel baj, 20 evesen nem is kell betonkezdonek lennie, de Xabi kifejezetten szereti,es sokat beszél vele. Innen mar a gyereken fog múlni, mit hoz ki ebbol. Akarat ,sikerehseg,es alázat bőven van benne,amit ugye sokan hianyolnak a fel csapatbol.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 14., hétfő 11:14
Es ez az idoszak pont eleg lehet neki arra, hoy beverekedje magat a kezdobe, ha tenyleg benne van az XwZoLee7 írta:Szerintem a szezon elején kezdő lesz mert ugye Jude kiesik. . .miro. írta: Szerintem,ha mindenki egeszseges nem lesz kezdo.
Ha hoznak meg egy jatekost a kp-ra,akkor meg foleg nem.
Viszont fog kapni lehetoseget,boven.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 14., hétfő 10:43
Szerintem a szezon elején kezdő lesz mert ugye Jude kiesik. Amíg nincs meg h mi lesz az alap felállás amin folyamat variálunk kicsit addig nehéz megmondani kik fognak kezdeni.miro. írta: Szerintem,ha mindenki egeszseges nem lesz kezdo.
Ha hoznak meg egy jatekost a kp-ra,akkor meg foleg nem.
Viszont fog kapni lehetoseget,boven.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 14., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 14., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 14., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 11., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 11., péntek 15:43
https://www.threads.com/@risingballers/ ... rom-the-clRealRaúl77 írta:Nincs instám, linkeld be, kérlek.nzooli93 írta: Közben kirakta Modric 10es mezét instara. Ha promoznek egy mez öröklést,akkor hasonlóan tenném![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 11., péntek 15:39
Nincs instám, linkeld be, kérlek.nzooli93 írta: Közben kirakta Modric 10es mezét instara. Ha promoznek egy mez öröklést,akkor hasonlóan tenném![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 11., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 11., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. július 11., péntek 9:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 6., vasárnap 11:06
Ceba sérülékeny, mellé hullámzó is sokszor a teljesítménye, én bírom őt, de nem nagyon számolnék vele..ELSiete írta:Meglátjuk. Tegnap tényleg univerzális volt, a PSG ellen azért nehezebb dolga lesz. Az viszont látszik, hogy teljesen érti és tudja, hogy az edző mit vár el tőle. Fizikálisan még fejlődnie kell, hogy nyélgázon tudjon 90 percet végig pörögni, de Ceballos is jól tért vissza, a spanyol is tud Xabi kérésének megfelelően játszani, szóval nagy esélyt kaptak mindketten erre az évre.nzooli93 írta: Arda Güler: “My family, and the club with Juni Calafat helped me last year when I was not playing.”
Stadionból Xabival jottek ki ketten, vegig diskuraltak.
Orulok, hogy végre valaki megadja neki az eselyt,amit anno Vini meg Rodrygo is megkapott.
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem