Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Kommentáld a híreket
Nekem ez a Carreras darabos mozgasunak tűnik a mai sztenderdekhez, kicsit olyan lassabb Theo Hernandez érzésem van.
Valahogy a Nuno Mendes, Balde, Davies féle mozgékonyabb szélsővédőket jobban preferalnam, főleg hogy Trent sem robbanékony a másik oldalon.
Mondjuk Yamalt egy meccsen viszonylag jól megoldotta, aztán meglátjuk a nagyszínpadon mi lesz.
Én inkább hagytam volna Frant, Mendyt pedig kicsereltem volna Miguel Gutira addig amíg nincs értelmes opció a piacon.
Valahogy a Nuno Mendes, Balde, Davies féle mozgékonyabb szélsővédőket jobban preferalnam, főleg hogy Trent sem robbanékony a másik oldalon.
Mondjuk Yamalt egy meccsen viszonylag jól megoldotta, aztán meglátjuk a nagyszínpadon mi lesz.
Én inkább hagytam volna Frant, Mendyt pedig kicsereltem volna Miguel Gutira addig amíg nincs értelmes opció a piacon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tukon ulve varom kiket igazolunk, ki fog elmenni, nyilvan nem az egesz band szertarostol elnokig nem vhol mykonoson hever a homokban...
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A bhv ma lesz hivatalos.
Felmérték a keretet a torna alatt és a hírek szerint úgy döntöttek kell még igazolás a középpályára. De persze egyszerűbb beírni minden nap az 1/10-et agyatlanul unalmadban.
Felmérték a keretet a torna alatt és a hírek szerint úgy döntöttek kell még igazolás a középpályára. De persze egyszerűbb beírni minden nap az 1/10-et agyatlanul unalmadban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A bhv már napok óta here we go volt, hát nem olvastad?hehetheoriginal írta: latom a klub tovabbra is nagy erokkel dolgozik a hianyposztok betoltesen, bhv es kp is mar alairt, julius kozepe van.
1/10.

- hehetheoriginal
latom a klub tovabbra is nagy erokkel dolgozik a hianyposztok betoltesen, bhv es kp is mar alairt, julius kozepe van.
1/10.
1/10.
thereisonly1ronaldo
Mondjuk kíváncsi vagyok kit terveznek a középpályára hozni. Egyáltalán milyen nevek fognak felmerülni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én sajnos nem látom benne azt a szintlépést. Hány éve van itt, 4? Azota semmit se fejlődött és állandóan sérült.hehetheoriginal írta:En bizom benne, hogy xabi alatt szintet tud lepni.Galacticos írta: Camavingaval nagyon kivancsi leszek mi a terv. Ha jon kps gondolom az is elotte lesz, valverde alap, ardaval is ugy tunik ott szamol xabi, tchou egy joker.
Az elozo edzo teljes homaly volt, hogy kell vkit fejleszteni, felepiteni es beepiteni a csapatba
Amíg nincs Bellingham, addig ki kéne próbálni egy Cama Arda Valverde kpt Thcouameni nelkul.hehetheoriginal írta:En bizom benne, hogy xabi alatt szintet tud lepni.Galacticos írta: Camavingaval nagyon kivancsi leszek mi a terv. Ha jon kps gondolom az is elotte lesz, valverde alap, ardaval is ugy tunik ott szamol xabi, tchou egy joker.
Az elozo edzo teljes homaly volt, hogy kell vkit fejleszteni, felepiteni es beepiteni a csapatba
De eddig talan a legiobban bevallt ko az a Belli, Arda, Tchouameni, Valverde volt, ahol Federico a jobb oldalon ugyeskedett, de akar Trent is lehet ott szabadabban elol.
Csatarba pedig nezni kene egy Gonzalo Mbappe mukodest vagy Rodrygo Mbappet, ha elobbi meg itt lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Camában én is hatalmas potenciált látok továbbra is, várom már, hogy az új edző alatt megtörténik-e az a szintlépés, amit szerintem mindannyian vártunk már tőle..
Carreras, én tőle is sokat várok és remélem felüdülés lesz, a két jómadár után..
Már azt jó látni, hogy nem zavarja a labda, összjátékban meg úgy néz ki ég és föld a Mendy-Fran pároshoz képest.
Na meg a youngest ellen sem fosta össze magát, ahogy láttam..
Semmiben sem tűnik extraklasszisnak(ki az manapság, a balhátvéd poszton??), de a poszt minden elemében hoz egy nagyon jó szintet.

Carreras, én tőle is sokat várok és remélem felüdülés lesz, a két jómadár után..
Már azt jó látni, hogy nem zavarja a labda, összjátékban meg úgy néz ki ég és föld a Mendy-Fran pároshoz képest.
Na meg a youngest ellen sem fosta össze magát, ahogy láttam..
Semmiben sem tűnik extraklasszisnak(ki az manapság, a balhátvéd poszton??), de a poszt minden elemében hoz egy nagyon jó szintet.
- hehetheoriginal
En bizom benne, hogy xabi alatt szintet tud lepni.Galacticos írta: Camavingaval nagyon kivancsi leszek mi a terv. Ha jon kps gondolom az is elotte lesz, valverde alap, ardaval is ugy tunik ott szamol xabi, tchou egy joker.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Camavingaval nagyon kivancsi leszek mi a terv. Ha jon kps gondolom az is elotte lesz, valverde alap, ardaval is ugy tunik ott szamol xabi, tchou egy joker.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Csávó elkapja a fonalat és jön egy 3hetes sérülés, mondjuk a szezon legfontosabb szakaszában és újra és újra..ELSiete írta: NEW: Dani Ceballos could consider leaving if Real Madrid sign a midfielder.
The player wants match continuity in a World Cup year. @diarioas
Mondjuk nem ártana ha nem lenne folyton sérült.
Erre nem lehet alapozni, ha nem lenne sérülékeny, simán lehetne Kroos utód, nyilván nem abban a minőségben, mint a német, de emlékezzetek vissza, amikor Carlo kezdőbe rakta és top formában volt, egy csapásra megváltozott a játékunk, volt játékunk..
Esetleg egy utolsó esélyt adnék neki, hátha egy szezon összeáll neki..
De mindenképpen kell valaki középre, aki a jövőt jelentheti, hoznám a holland srácot továbbra is és építsük fel őt szépen.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
NEW: Dani Ceballos could consider leaving if Real Madrid sign a midfielder.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Labdát játékát nem ismerem, de Zlatan Ibrahimović egy interjúban mondta, hogy kért mezt cserét Ibrahima Konatétól, mert Konate minden párharcot megnyert ellene a talajon és a levegőben. Szóval ja párharcerős a srác.realmadrid95 írta:Konate minden, csak nem labdaugyes. Mindent erobol old meg, amiben az egyik legjobb, de nagyon gyengen passzol, konnyen zavarba lehet hozni. Nem egy Trent, Huijsen, hanem egy igazi emberevo allat az ember.RaúlCF írta:
most elvileg labdatartós, kontrolláló játékot akar az edző ehhez elengedhetetlen a stabil, labdaügyes védelem. Huijsen pipa és ennyi volt. 50 alatti Konaté túl nagy biznisz kihagyni. jövőre meg lehet értékelni Rüdiger állapotát és Militao visszatérését én annak megfelelően tovább vinni a keretet.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have informed Xabi Alonso that he can BENCH ANYONE he wants. No player is guaranteed a starting XI spot.

Én meg most jöttem le a falvédőről.
- Pad'em
@marca nagyot álmodott
BREAKING: Real Madrid have informed Xabi Alonso that he can BENCH ANYONE he wants. No player is guaranteed a starting XI spot.
Real Madrid and Xabi Alonso have decided to send a clear message: "Any player who isn't fully invested in the team will have a ROUGH TIME".
The club told Xabi Alonso that he can act however he sees fit, and that he can bench any player no matter what his name is.
Real Madrid have decided to give Xabi Alonso FULL freedom on squad decisions. He can play whoever he wants, bench whoever he wants, and sub out whoever he wants.
The club will no longer interfere.
Xabi Alonso has asked the club for MORE signings this summer, and the club agreed to his request. Carreras will NOT be the last signing. Xabi Alonso believes there are some KEY squad pieces missing, and that more signings are needed. The club WILL make those signings.

BREAKING: Real Madrid have informed Xabi Alonso that he can BENCH ANYONE he wants. No player is guaranteed a starting XI spot.
Real Madrid and Xabi Alonso have decided to send a clear message: "Any player who isn't fully invested in the team will have a ROUGH TIME".
The club told Xabi Alonso that he can act however he sees fit, and that he can bench any player no matter what his name is.
Real Madrid have decided to give Xabi Alonso FULL freedom on squad decisions. He can play whoever he wants, bench whoever he wants, and sub out whoever he wants.
The club will no longer interfere.
Xabi Alonso has asked the club for MORE signings this summer, and the club agreed to his request. Carreras will NOT be the last signing. Xabi Alonso believes there are some KEY squad pieces missing, and that more signings are needed. The club WILL make those signings.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kár, pedig délelőtt az én wishful thinkingem is rászaladt a dologra, nézném.Pad'em írta:Természetesen semennyire._Bushido_ írta: Nemtudom mennyire igaz,

- Pad'em
Természetesen semennyire._Bushido_ írta: Nemtudom mennyire igaz,
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nemtudom mennyire igaz, de jöhetnek ilyen, ikonokról szóló filmek
BREAKING: HBO confirms that Cillian Murphy, a passionate Real Madrid fan, will portray the legendary Paco Gento in the biographical film “White Reign”. The film will recount Gento’s monumental journey in the La Liga and highlight a significant part of Real Madrid history
BREAKING: HBO confirms that Cillian Murphy, a passionate Real Madrid fan, will portray the legendary Paco Gento in the biographical film “White Reign”. The film will recount Gento’s monumental journey in the La Liga and highlight a significant part of Real Madrid history
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Konate minden, csak nem labdaugyes. Mindent erobol old meg, amiben az egyik legjobb, de nagyon gyengen passzol, konnyen zavarba lehet hozni. Nem egy Trent, Huijsen, hanem egy igazi emberevo allat az ember.RaúlCF írta:most elvileg labdatartós, kontrolláló játékot akar az edző ehhez elengedhetetlen a stabil, labdaügyes védelem. Huijsen pipa és ennyi volt. 50 alatti Konaté túl nagy biznisz kihagyni. jövőre meg lehet értékelni Rüdiger állapotát és Militao visszatérését én annak megfelelően tovább vinni a keretet.wZoLee7 írta: Militaoval kitudja mi lesz, Alaba már most kuka, Rüdiger legkésőbb jövőre távozik szerintem. Asencio most lent van, de egy stabil csere szintet legrosszabb esetben is tud hozni. Szóval 2-3 éves időszakot nézve sem vagyunk meg a kezdőben.