Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Lucasról ugye volt hivatalos közlemény, hogy távozik, mint Modricról?

- Pad'em
Mastantuono.RealRaúl77 írta:Jelenleg a hivatalos oldalon vannak 23-an, ehhez még Carreras, és Gonzalo valóban 25. De a 23-ban benne van még Modric és Lucas is, akik mennek, az -2, igaz nincs benne Asencio, az +1, tehát van még így is 1 hely kiadó.Pad'em írta:
Addig nem is lesz új igazolás amíg nem adunk el, Carrerassal megtelt a keret, 25-en vagyunk ha Gonzalót is a felnőttek közé nevezzük.
Megfeledkeztem valakiről?
Emellett biztosan lesz távozó is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jelenleg a hivatalos oldalon vannak 23-an, ehhez még Carreras, és Gonzalo valóban 25. De a 23-ban benne van még Modric és Lucas is, akik mennek, az -2, igaz nincs benne Asencio, az +1, tehát van még így is 1 hely kiadó.Pad'em írta:Addig nem is lesz új igazolás amíg nem adunk el, Carrerassal megtelt a keret, 25-en vagyunk ha Gonzalót is a felnőttek közé nevezzük.Galacticos írta: Meg mostmar az eladas oldal is beindulhatna.
Megfeledkeztem valakiről?
Emellett biztosan lesz távozó is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Mendy elvileg októberben térhet vissza, eddig se akarta senki, sérülten meg lehetetlen eladni.gutihaz14 írta: talan kezdjek el mendyt kitenni a garazsvasarra
Egyszerű, mint az egyszer egy, 25-öt lehet nevezni, aki nem érti, az majd kiesik.Pad'em írta:Addig nem is lesz új igazolás amíg nem adunk el, Carrerassal megtelt a keret, 25-en vagyunk ha Gonzalót is a felnőttek közé nevezzük.Galacticos írta: Meg mostmar az eladas oldal is beindulhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És majd indul az egész éves áldozat bemutatás, hogy Huijsen ne essen ki huzamosabb ideig vagy fontos meccsekről.Galacticos írta: Nekem inkabb az a bajom konateval hogy labdaval o sem a legerosebb, cserebe nyilvan fizikailag egy szornyeteg (ezzel amugy lehet hogy huijsent tokeletesen kiegeszitene). Sokat nem adnek erte.
Meg mostmar az eladas oldal is beindulhatna.

- Pad'em
Milan kinézte Frant Theo helyére.
Többet tennék arra, hogy Fran lesz eladva. Mendyre semmi kereslet nincs, nem is lesz.gutihaz14 írta:talan kezdjek el mendyt kitenni a garazsvasarra
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
talan kezdjek el mendyt kitenni a garazsvasarra
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Pad'em
Addig nem is lesz új igazolás amíg nem adunk el, Carrerassal megtelt a keret, 25-en vagyunk ha Gonzalót is a felnőttek közé nevezzük.Galacticos írta: Meg mostmar az eladas oldal is beindulhatna.
- Galacticos
Nekem inkabb az a bajom konateval hogy labdaval o sem a legerosebb, cserebe nyilvan fizikailag egy szornyeteg (ezzel amugy lehet hogy huijsent tokeletesen kiegeszitene). Sokat nem adnek erte.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ez a szokásos nyomás a sajtón keresztül. Ha a pool megveszi Guehit akkor adja Konatet. Még egy Trent nekik sem pálya.
- Pad'em
Ha lesz is Konatéből valami szerintem max augusztus végén. 1 éves szerződéssel rendelkező játékosért nem fogunk 50 milliót fizetni. Ha Pool nem akarja ingyen bukni majd a nyár végén eladja nyomott áron.
JUST IN: Real Madrid's plan is to sign Ibrahima Konaté as a free agent in 2026. The player WANTS to join, and he's very happy with Real Madrid's plan. @EduAguirre7
JUST IN: Real Madrid's plan is to sign Ibrahima Konaté as a free agent in 2026. The player WANTS to join, and he's very happy with Real Madrid's plan. @EduAguirre7
-
Konateról a hírek egyre erősödnek. Nem akar hosszabbítani, a Pool pedig nem akar úgy járni mint Trent esetében mi pedig egyértelműen erősíteni és melyíteni akarunk azon a poszton. Itt minden bizonnyal hamarosan leülnek tárgyalni a felek.gutihaz14 írta: kh igazolas akkor nem lesz?
kh igazolas akkor nem lesz?
valamelyik univerzumban:

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem ez a Carreras darabos mozgasunak tűnik a mai sztenderdekhez, kicsit olyan lassabb Theo Hernandez érzésem van.
Valahogy a Nuno Mendes, Balde, Davies féle mozgékonyabb szélsővédőket jobban preferalnam, főleg hogy Trent sem robbanékony a másik oldalon.
Mondjuk Yamalt egy meccsen viszonylag jól megoldotta, aztán meglátjuk a nagyszínpadon mi lesz.
Én inkább hagytam volna Frant, Mendyt pedig kicsereltem volna Miguel Gutira addig amíg nincs értelmes opció a piacon.
Valahogy a Nuno Mendes, Balde, Davies féle mozgékonyabb szélsővédőket jobban preferalnam, főleg hogy Trent sem robbanékony a másik oldalon.
Mondjuk Yamalt egy meccsen viszonylag jól megoldotta, aztán meglátjuk a nagyszínpadon mi lesz.
Én inkább hagytam volna Frant, Mendyt pedig kicsereltem volna Miguel Gutira addig amíg nincs értelmes opció a piacon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tukon ulve varom kiket igazolunk, ki fog elmenni, nyilvan nem az egesz band szertarostol elnokig nem vhol mykonoson hever a homokban...
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
A bhv ma lesz hivatalos.
Felmérték a keretet a torna alatt és a hírek szerint úgy döntöttek kell még igazolás a középpályára. De persze egyszerűbb beírni minden nap az 1/10-et agyatlanul unalmadban.
Felmérték a keretet a torna alatt és a hírek szerint úgy döntöttek kell még igazolás a középpályára. De persze egyszerűbb beírni minden nap az 1/10-et agyatlanul unalmadban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A bhv már napok óta here we go volt, hát nem olvastad?hehetheoriginal írta: latom a klub tovabbra is nagy erokkel dolgozik a hianyposztok betoltesen, bhv es kp is mar alairt, julius kozepe van.
1/10.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
latom a klub tovabbra is nagy erokkel dolgozik a hianyposztok betoltesen, bhv es kp is mar alairt, julius kozepe van.
1/10.
1/10.
thereisonly1ronaldo
Mondjuk kíváncsi vagyok kit terveznek a középpályára hozni. Egyáltalán milyen nevek fognak felmerülni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."