Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
undorító képződmény ez a cucurella. sose tudok annak szurkolni ahol ő játszik. annyi az öröm benne, hogy nasser fújtat a lelátón de fúú
egy puhany szar hiaba nez ki cartell vezetonekMarioCirolo írta:Mondjuk Enzoval szerintem max. annyival lettunk volna elorebb szerdan, hogy az elso gol utan pofan veri Asenciot.realmadrid95 írta:
En mar egy eve Enzo leigazolsat surgetem, nem Vitinhaet, ha ez megnyugtat.
Nagyon jo a portugal, de szerintem az argentin a hianyzo lancszem. Legalabbis nalam.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mi maradt ki. és ezt a Beraldot nem tudtuk semmiféle nyomás alá helyezni
De ugyanúgy, elvetemült, elszomorító és vicces is.Anthony írta:Ez akkor nem olyan mint a Pachuka elleni győzelem utáni ömlengés, hogy milyen fasza a csapat az új edzővel?Pad'em írta:
Valami ilyesmit akartam én is, mennek a tök random eredmények a money cupon aminek sportértéke nem sok van július közepén, úgy hogy itt a nagy elemezgetéseknek sok értelmét nem látom. Pláne, hogy a mi edzőnk a torna elött 3 nappal edzett először a csapattal.
De azért rúgjanak persze minél többet Nasszernak.
Csak úgy kérdem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a delap gyönyörűen hozza az angol csatár hagyományokat.

Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez akkor nem olyan mint a Pachuka elleni győzelem utáni ömlengés, hogy milyen fasza a csapat az új edzővel?Pad'em írta:Valami ilyesmit akartam én is, mennek a tök random eredmények a money cupon aminek sportértéke nem sok van július közepén, úgy hogy itt a nagy elemezgetéseknek sok értelmét nem látom. Pláne, hogy a mi edzőnk a torna elött 3 nappal edzett először a csapattal.Kerlon írta: Egy meccs utan, aki irigykedik a chelseare az mit erez?![]()
De azért rúgjanak persze minél többet Nasszernak.
Csak úgy kérdem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ott a másik tesómsz, a kunku, azt is hozni kell a brazilok helyéreziro4vr írta:Ennél még a Stiller gyerek is jobb.hehetheoriginal írta: Ott is a brazil gyerek, akit hozni kell![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennél még a Stiller gyerek is jobb.hehetheoriginal írta: Ott is a brazil gyerek, akit hozni kell![]()

Nem illik.
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Átmentek rajtuk azt annyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Mondjuk Enzoval szerintem max. annyival lettunk volna elorebb szerdan, hogy az elso gol utan pofan veri Asenciot.realmadrid95 írta:En mar egy eve Enzo leigazolsat surgetem, nem Vitinhaet, ha ez megnyugtat.MarioCirolo írta: Eddig Vitinha kellett, matol Enzo, ha augusztusban megveri a Crystal Palace a Chelseat, akkor Daichi Kamada![]()
Calafat lassan visszaadhatja a scouting licencet.
Nagyon jo a portugal, de szerintem az argentin a hianyzo lancszem. Legalabbis nalam.![]()
Aztán közben csak futni kéne.MarioCirolo írta: Eddig Vitinha kellett, matol Enzo, ha augusztusban megveri a Crystal Palace a Chelseat, akkor Daichi Kamada![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En mar egy eve Enzo leigazolsat surgetem, nem Vitinhaet, ha ez megnyugtat.MarioCirolo írta: Eddig Vitinha kellett, matol Enzo, ha augusztusban megveri a Crystal Palace a Chelseat, akkor Daichi Kamada![]()
Calafat lassan visszaadhatja a scouting licencet.

Nagyon jo a portugal, de szerintem az argentin a hianyzo lancszem. Legalabbis nalam.

- nzooli93
Tartottak egy kis falunapot a stadionbanhehetheoriginal írta: mi a fasz ez az órás szünet a félidők között?![]()

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez nagyon igaz a chelseare. Pont ma lattam egy kepet, hogy a legutobbi 5 nemzetkozi dontojukbol 5-ot megnyertek. Jol felszivjak magukat a dontokre mindig.dzsi91 írta: Mondjuk aki a mindenkori chelseat leírja az magára vessen. A lernagyobb troll csapat a bolygón. Teljesen random odaspammelnek állandóan valami nagy kupadöntőbe és behúzzák legyen az bl el konferencia loga vagy klubvb.![]()
De tökéletesen tükrözi az elmúlt év, hogy egy köpésre vagyunk egy újabb sikerkorszaktól csak helyére kéne kattanjanak a dolgok egy baszott erős keretnél. A chelsea psg pool barsza mind sehol nem voltak fél éve vagy 1 éve.
- hehetheoriginal
mi a fasz ez az órás szünet a félidők között?

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Igy van, megvan a keretben minden ahhoz, hogy urfocit jatsszunk. Uj edzo, uj taktika, nem lesz ezzel semmi baj.dzsi91 írta:
De tökéletesen tükrözi az elmúlt év, hogy egy köpésre vagyunk egy újabb sikerkorszaktól csak helyére kéne kattanjanak a dolgok egy baszott erős keretnél. A chelsea psg pool barsza mind sehol nem voltak fél éve vagy 1 éve.
Ami fontos, hogy az elejen ne ragadjunk be a bajnoksagban, mert a belso konfliktust, kemeny kritikakat a mediabol nem kezelik olyan jol a jatekosok, mint regen es ez gyuruzhet. Ha nem is galaval, de par egy golos gyozelemmel ki kell bekkelni oktober vegeig, aztan osszeall a csapat.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Andrey santoshehetheoriginal írta: a brazil kp-s gyerek, aki ül a padon, láttam a fejét az egyik gólnál, nem jut eszembe a neve, a franciáknál volt talán kölcsönben.
ot hoznám.
21 eves
Strasbourgban volt.
Vélhetőleg nem fog sokat játszani idén sem a chelseaben...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk aki a mindenkori chelseat leírja az magára vessen. A lernagyobb troll csapat a bolygón. Teljesen random odaspammelnek állandóan valami nagy kupadöntőbe és behúzzák legyen az bl el konferencia loga vagy klubvb.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams