addigra - ha a mostani trendet nézem, mint vmi balfasz benjamin button - még járni is elfelejt.
mi meg jó nagy madarak leszunk, ha most idekotjuk még 5-6 évre, hát agyilag mi lesz az emberből 30 éves korára?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 14., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 14., hétfő 18:35
Pad'em írta: Egyre több helyen olvasni. Nagyon helyes.
BREAKING: Vini Jr's contract renewal is now BLOCKED.
There is zero movement, to the point that NO announcement is expected this entire summer.
His contract ends in 2027. @JorgeCPicon
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 14., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 14., hétfő 13:46
Jelenlegi Vinicius minek pótolni?poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 14., hétfő 11:24
A jó nevű Mastantuono-t el is felejtetted?KAG írta:Miert ne irhatna? Itt van, nem adtuk el.poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
Ha menne Vini, felteszem plane maradna is.
Egyebkent nalam:
BSZ - MBappe ; Ruszo
Center - Gonzalo ; Endrick
JSZ - Guler ; Brahim
Castillabol, nagyobb seruleshullam eseteben / kupara lehet hozni az aktual fiatal tamadot.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 14., hétfő 11:19
Miert ne irhatna? Itt van, nem adtuk el.poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 14., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 13., vasárnap 18:18
Ha nem 433-ben megyünk és csak 2 támadó lesz akkor egy MBappe, Rodrygo, Gonzalo, Brahim, Mastantuono, Endrick (ha marad) sor bőven elég. Én nem vetném el a 4321-et sem ahol Jude az egyik a center mögött. Még 433-ban is van 2 balosra 2 jobbosra és 2 középre Vinicius nélkül. Igen, a 2 center minősége olyan amilyen, de GG megmutatta, hogy lehet rá számítani egy tornán is, és szerintem a bajnokságban sem vallana szégyent.RealRaúl77 írta:Egyetértek, viszont akkor középre kell valaki, mert tök jó, hogy Gonzalo berobbant, de nem tudom, hogy ő elviszi-e az egész szezont. Egyelőre inkább egy tökéletes Nacho előre.R. Carlos írta:
Mbappé akkor. Egyszerű a válasz így is. Balszélsőnk van bőven.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 17:57
Egyetértek, viszont akkor középre kell valaki, mert tök jó, hogy Gonzalo berobbant, de nem tudom, hogy ő elviszi-e az egész szezont. Egyelőre inkább egy tökéletes Nacho előre.R. Carlos írta:Mbappé akkor. Egyszerű a válasz így is. Balszélsőnk van bőven.poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 17:31
Mbappé akkor. Egyszerű a válasz így is. Balszélsőnk van bőven.poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 13., vasárnap 17:25
Kell-e egyáltalán pótolni?poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 13., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 17:15
Jo otlet. Kivancsi vagyok, hogy mennyire valtozott meg a megitelese.mexes írta:Ha lehet akkor néhány eladási ár sávval. Ingyen is, 50-70, 70-100, 100+? Szerintem jól láttatná a racionális részét is, az instant igen helyett.realmadrid95 írta: Kedves R24, inditanal egy uj szavazast, hogy most ki az aki eladna?
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. július 13., vasárnap 16:47
Ha lehet akkor néhány eladási ár sávval. Ingyen is, 50-70, 70-100, 100+? Szerintem jól láttatná a racionális részét is, az instant igen helyett.realmadrid95 írta: Kedves R24, inditanal egy uj szavazast, hogy most ki az aki eladna?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 13:21
Én is egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy a mai fociban nem feltétlen az aranylábú, a labdát a faszán pörgető játékosokkal teletömött csapat lesz sikeres. Sőt, igazából már 20 éve sem volt annyira sikeres a galaktikusok éra, mint hivatott lett volna a tehetségek, nevek alapján.wZoLee7 írta:
Mert vilagszinten olyan nagyon jo a szelso felhozatal... Brahim amikor a jobb oldalon jatszott es nem a baloson vagy kozeoen eroltette Carlo, jo teljesitmenyt tett le. Nem budos nekiva melo hatra sem, nalam 3 tamados rendszerben alap lenne a jobbosra ahogy az lett volna tavaly is Rodrygo helyett. Ideje lenne hozzasokni es elfogadni hogy nem fog 11 vilagsztar rohangalni a csapatban, arrol nem is beszelve hogy a padon meg lehet egy sem lesz. Olyanok kellenek akik hajlandoak beallni es illenek a sorba. Brahim ilyen.
Bocs az offert, utolag latom h ez a Vinicius topic
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 13., vasárnap 12:19
Mert vilagszinten olyan nagyon jo a szelso felhozatal... Brahim amikor a jobb oldalon jatszott es nem a baloson vagy kozeoen eroltette Carlo, jo teljesitmenyt tett le. Nem budos nekiva melo hatra sem, nalam 3 tamados rendszerben alap lenne a jobbosra ahogy az lett volna tavaly is Rodrygo helyett. Ideje lenne hozzasokni es elfogadni hogy nem fog 11 vilagsztar rohangalni a csapatban, arrol nem is beszelve hogy a padon meg lehet egy sem lesz. Olyanok kellenek akik hajlandoak beallni es illenek a sorba. Brahim ilyen.cart írta:A Getafe biztos orulne neki ha ilyen valasztek lenne a szelsokbol, egy Realba ez nagyon keves.R. Carlos írta:
A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 13., vasárnap 10:10
A Getafe biztos orulne neki ha ilyen valasztek lenne a szelsokbol, egy Realba ez nagyon keves.R. Carlos írta:
A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 8:47
Igazából én nem gondolom, hogy mindig fixen a 3 játékost a pályára kell küldeni. Adna egy variálási lehetőséget, ha valaki padon kezdene. A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni. Egy biztos a támadórészlegen sokan vagyunk és a brazilokból lehetne pénzt csinálni, hogy alakítani tudjuk a keretet megfelelően. Én még azt látom, hogy csapatjátékosokat kell szerezni és ezt az ego-s dolgot leküzdeni, ha Vini elmenne/Perez emiatt a hosszabbítási mizéria miatt kitenné az jelentősen javítana a csapat belső helyzetén (szerintem a játékosok sem élvezik annyira az ő évek óta tartó harcait és hatalmas egóját) és egy újabb üzenet lenne a többieknek, hogy senki sem állhat a csapat felett.realmadrid95 írta:De, ha Rodrygo lesz a balszelso, akkor Mbappe csatar, GG jobb szel?R. Carlos írta:
Én adnám, ha ő lenne eladva Rodrygo helyett. Most még jó sok dellát ki tudnánk csikarni érte az araboktól. Az a lényeg, hogy a 3 balszélsőből (Mbappé és a 2 brazil) legalább egy menjen és ha választani lehet, akkor Vinitől szabadulnék idén, Rodrygo még kapna egy szezont, hogy megmutassa hosszabb távon mit tud a balszélen.
Ha marad a Brazil, akkor maradna jobb oldalt fixen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 8:31
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem