Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 14., hétfő 13:46

poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
Jelenlegi Vinicius minek pótolni? :lol:

Gülerrel én nem számolnék jobbon, illetve sokkal inkább arra az oldalra kellene egy stabil ember, mert balra van opciónk Vini nélkül is. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy két csatáros játékban Mbappe-Rodrygo/Gonzalo/Endrick elég előre egy Bellinghammel megspékelve.

Az elmúlt idényes Viniciuson nincs mit pótolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 14., hétfő 11:24

KAG írta:
poronty írta: Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
Miert ne irhatna? Itt van, nem adtuk el.
Ha menne Vini, felteszem plane maradna is.

Egyebkent nalam:
BSZ - MBappe ; Ruszo
Center - Gonzalo ; Endrick
JSZ - Guler ; Brahim

Castillabol, nagyobb seruleshullam eseteben / kupara lehet hozni az aktual fiatal tamadot.
A jó nevű Mastantuono-t el is felejtetted? :D Ő inkább jsz lesz mint Güler, akit én Jude helyén, 10-esben nyomatnék. Simán eltudok képzelni egy Jude hamis 9-es Güler 10-es Bappe bsz felállást is, mert az angol tud érkezni, jó összjátékban és a fejeléssel sincs gondja. Amit nem érez az amikor messzebb kerül a kaputól. Viniciusra is elmondható, addig van haszna amíg a bal oldali vonalon futkározhat, amint eltávolodik tőle elkezd szédülni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 14., hétfő 11:19

Miert ne irhatna? Itt van, nem adtuk el.
Ha menne Vini, felteszem plane maradna is.

Egyebkent nalam:
BSZ - MBappe ; Ruszo
Center - Gonzalo ; Endrick
JSZ - Guler ; Brahim

Castillabol, nagyobb seruleshullam eseteben / kupara lehet hozni az aktual fiatal tamadot.
ZIDANE

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 14., hétfő 11:12

Én azt gondolom, hogy Mbappé a balszélen robbant be igazán. Én emlékszem a 2018-as vb-re, olyan kezdősebességet, akkor láttam először, amit ő produkált. Eleve Giroud mellett élte a leginkább a játékot. Ő nem középső támadó. Kell mellé ez a Giroud/Joselu típusú csatár. Szerintem megfelelő rotációval Gonzalo és Endrick le tudja azt hozni. Aztán a szezon végén tudunk választani majd közülük, hogy ki a jobb és ki lesz ebbe a rendszerbe illő. Szóval Mbappét ki kell tenni a helyére, ott kell kezdenie, és kell mögé egy fasza osztogató középpályás/bhv, aki ki tudja robbantani többször is egy meccsen. Én ezért is szeretném Vinit eladni, számomra már túl feltűnő, hogy ő az aki a gépezetbe nem illik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 13., vasárnap 18:18

RealRaúl77 írta:
R. Carlos írta:

Mbappé akkor. Egyszerű a válasz így is. Balszélsőnk van bőven.
Egyetértek, viszont akkor középre kell valaki, mert tök jó, hogy Gonzalo berobbant, de nem tudom, hogy ő elviszi-e az egész szezont. Egyelőre inkább egy tökéletes Nacho előre.
Ha nem 433-ben megyünk és csak 2 támadó lesz akkor egy MBappe, Rodrygo, Gonzalo, Brahim, Mastantuono, Endrick (ha marad) sor bőven elég. Én nem vetném el a 4321-et sem ahol Jude az egyik a center mögött. Még 433-ban is van 2 balosra 2 jobbosra és 2 középre Vinicius nélkül. Igen, a 2 center minősége olyan amilyen, de GG megmutatta, hogy lehet rá számítani egy tornán is, és szerintem a bajnokságban sem vallana szégyent.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 17:57

R. Carlos írta:
Egyetértek, viszont akkor középre kell valaki, mert tök jó, hogy Gonzalo berobbant, de nem tudom, hogy ő elviszi-e az egész szezont. Egyelőre inkább egy tökéletes Nacho előre.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 17:31

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 13., vasárnap 17:25

Kell-e egyáltalán pótolni?

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 13., vasárnap 17:22

Engem speciel az érdekelne, hogy, aki eladná az kivel pótolná. Viszont Rodrygot mondjuk nem írhatna senki.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 17:15

mexes írta:
realmadrid95 írta: Kedves R24, inditanal egy uj szavazast, hogy most ki az aki eladna?
Ha lehet akkor néhány eladási ár sávval. Ingyen is, 50-70, 70-100, 100+? Szerintem jól láttatná a racionális részét is, az instant igen helyett.
Jo otlet. Kivancsi vagyok, hogy mennyire valtozott meg a megitelese.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. július 13., vasárnap 16:47

realmadrid95 írta: Kedves R24, inditanal egy uj szavazast, hogy most ki az aki eladna?
Ha lehet akkor néhány eladási ár sávval. Ingyen is, 50-70, 70-100, 100+? Szerintem jól láttatná a racionális részét is, az instant igen helyett.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 13:44

Kedves R24, inditanal egy uj szavazast, hogy most ki az aki eladna?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 13:21

wZoLee7 írta:
Mert vilagszinten olyan nagyon jo a szelso felhozatal... Brahim amikor a jobb oldalon jatszott es nem a baloson vagy kozeoen eroltette Carlo, jo teljesitmenyt tett le. Nem budos nekiva melo hatra sem, nalam 3 tamados rendszerben alap lenne a jobbosra ahogy az lett volna tavaly is Rodrygo helyett. Ideje lenne hozzasokni es elfogadni hogy nem fog 11 vilagsztar rohangalni a csapatban, arrol nem is beszelve hogy a padon meg lehet egy sem lesz. Olyanok kellenek akik hajlandoak beallni es illenek a sorba. Brahim ilyen.

Bocs az offert, utolag latom h ez a Vinicius topic
Én is egyre inkább azon az állásponton vagyok, hogy a mai fociban nem feltétlen az aranylábú, a labdát a faszán pörgető játékosokkal teletömött csapat lesz sikeres. Sőt, igazából már 20 éve sem volt annyira sikeres a galaktikusok éra, mint hivatott lett volna a tehetségek, nevek alapján.

A mai focit a fegyelmezett, jól szervezett csapat nyeri meg. Ezért van az, hogy körbenézünk a piacon, és nem találunk egyik posztra sem kiemelkedő arcot. Keresel szélsőhátvédeket, nem találsz világsztárt. Keresel kp-t, vagy csatárt, ott sem igazán látsz. Mert a taktikára, szerkezetre, fegyelemre, melóra terelődött a hangsúly, és együtt, 11-ként jól tudnak működni, nem feltétlen egyénileg kiemelkedők.

Nálunk ez most nehéz, mert itt minig a legnagyobb sztárokon volt a hangsúly. Vini, Mbappé nagy névnek számítanak, rengeteg csillogást, bevételt hoz a nevük, de együtt a csapathoz nem igazán tudnak hozzátenni. A kettő már sok, egy Mbappét talán még elbír a csapat, mert támadásban rengeteget ad, és tényleg klasszis, a világ egyik legjobbja jelenleg, a mostani Vini sajnos már ott sem ad igazán hozzá.

Úgy gondolom, a helyes út az lehet, hogy Xabi rendszerébe illő, a melót beletevő embereket igazolunk a keretbe, amit kedvére forgathat. Lehet pl. Stiller, nem egy világsztár, de ha Xabi azt mondja, ilyen emberre van szüksége, akkor velük eredményesebb, és szebb focit, élvezetesebb meccseket tudunk majd hozni, mint tavaly a nagy sztár négyesünkkel elől. Egyre inkább úgy vagyok, hogy inkább építenék ezekre a fegyelmezett, alázatos, melós, ámbár lehet, hogy szürke emberekre, akikkel gyönyörűen folyik a játék, de nem büdös presszingelniük, védekezniük sem.

Most, hogy ez jó-e a futballnak, vagy sem, annak értékítélete egy másik téma. Mert ki ne nézne szívesen egy (brazil) Ronaldot, Ronaldinhott, Zizut, de, hogy annyra ne rugaszkodjunk el, akár még egy legjobb éveit élő Vinit is elől.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 13., vasárnap 12:19

cart írta:
R. Carlos írta:
A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni.
A Getafe biztos orulne neki ha ilyen valasztek lenne a szelsokbol, egy Realba ez nagyon keves.
Mert vilagszinten olyan nagyon jo a szelso felhozatal... Brahim amikor a jobb oldalon jatszott es nem a baloson vagy kozeoen eroltette Carlo, jo teljesitmenyt tett le. Nem budos nekiva melo hatra sem, nalam 3 tamados rendszerben alap lenne a jobbosra ahogy az lett volna tavaly is Rodrygo helyett. Ideje lenne hozzasokni es elfogadni hogy nem fog 11 vilagsztar rohangalni a csapatban, arrol nem is beszelve hogy a padon meg lehet egy sem lesz. Olyanok kellenek akik hajlandoak beallni es illenek a sorba. Brahim ilyen.

Bocs az offert, utolag latom h ez a Vinicius topic

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 13., vasárnap 10:10

R. Carlos írta:
A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni.
A Getafe biztos orulne neki ha ilyen valasztek lenne a szelsokbol, egy Realba ez nagyon keves.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 8:47

realmadrid95 írta:
R. Carlos írta:

Én adnám, ha ő lenne eladva Rodrygo helyett. Most még jó sok dellát ki tudnánk csikarni érte az araboktól. Az a lényeg, hogy a 3 balszélsőből (Mbappé és a 2 brazil) legalább egy menjen és ha választani lehet, akkor Vinitől szabadulnék idén, Rodrygo még kapna egy szezont, hogy megmutassa hosszabb távon mit tud a balszélen.
De, ha Rodrygo lesz a balszelso, akkor Mbappe csatar, GG jobb szel?

Ha marad a Brazil, akkor maradna jobb oldalt fixen.
Igazából én nem gondolom, hogy mindig fixen a 3 játékost a pályára kell küldeni. Adna egy variálási lehetőséget, ha valaki padon kezdene. A jobb szélünk egyébként is a fiatal argentin sráccal meg Brahimmal is ki van töltve, szóval nagy kérdés, hogy velük is mit tud kezdeni. Egy biztos a támadórészlegen sokan vagyunk és a brazilokból lehetne pénzt csinálni, hogy alakítani tudjuk a keretet megfelelően. Én még azt látom, hogy csapatjátékosokat kell szerezni és ezt az ego-s dolgot leküzdeni, ha Vini elmenne/Perez emiatt a hosszabbítási mizéria miatt kitenné az jelentősen javítana a csapat belső helyzetén (szerintem a játékosok sem élvezik annyira az ő évek óta tartó harcait és hatalmas egóját) és egy újabb üzenet lenne a többieknek, hogy senki sem állhat a csapat felett.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 13., vasárnap 8:31

Igen, ha Vini megy, Mbappé kapja a bal szélt. Rodrygo nagyon hátul van a sorban. Lehetne Bappé cseréje, de neki az sem elég. Vagy ki lehetne próbálni a Rodrygo Mbappé duót elől, de akkor igazi center nincs.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 13., vasárnap 8:29

R. Carlos írta:
Pad'em írta: BREAKING: There is NO agreement between Vini Jr & Real Madrid on a contract extension so far.

The rumors are false. @miguelitocope
Én adnám, ha ő lenne eladva Rodrygo helyett. Most még jó sok dellát ki tudnánk csikarni érte az araboktól. Az a lényeg, hogy a 3 balszélsőből (Mbappé és a 2 brazil) legalább egy menjen és ha választani lehet, akkor Vinitől szabadulnék idén, Rodrygo még kapna egy szezont, hogy megmutassa hosszabb távon mit tud a balszélen.
De, ha Rodrygo lesz a balszelso, akkor Mbappe csatar, GG jobb szel?

Ha marad a Brazil, akkor maradna jobb oldalt fixen.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 13., vasárnap 8:17

Pad'em írta: BREAKING: There is NO agreement between Vini Jr & Real Madrid on a contract extension so far.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 13., vasárnap 7:10

Adios

Xabi Alonso chose to play Vini Jr on the right wing against PSG, but according to the player's entourage, the player feels UNCOMFORTABLE on that wing. @miguelitocope
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Vissza: