ferni írta:
Beraknád Ruizt hozzánk, ő se tudna mit kezdeni itt.
Összeállt egy jó csapat a PSGben, mindenki tudja hol a helye azt focáznak.
Jó a PSG, de azért most egy jó fél év után nehogy már egyesével kelljen leoboázni őket.
Konkrétan majdnem kiestek a BL csoportkörből olyan rosszak voltak.
Utolsó előtti fordulóban a Manchester City vezetett ellenük 0-2re az 53. Percben, ha Pepék nem olvadnak le, akkor a PSG max 10 ponttal kiesik és nincs meg a top24.
Ennyin múlt a dolog.
Helyette LE összerántott tavaszra egy világverő brigádot.
Meg kell tapsolni őket, ők a legjobbak a világon, de most ettől nem lesz mindegyik Aranylabda esélyes egyesével meg világsztár.
Majd ha megvédik a BL címet lehet jönni, hogy a kispadról is jobbak mint a nálunk lévők, de egy tökéletes formaidőzítés meg egy 80 millás téli igazolás után nem lesz ez az arab pénzből minden szabályt kikerülve felpumpált brigádból egy 20 klasszisből álló világválogatott.
LE már összerakta a valaha volt sztem legjobb Barcát, majd a kövi évben egyből nem ment már úgy nekik.
Ha tudják tartani ezt a szintet azt ebben az évben is bucira vernek mindenkit, akkor én leszek az első akik tapsol nekik.
Az a vicc benne van, mert jelenleg olyan nulla semmi szinten van az összes nagy csapat, hogy az vmi nevetséges, talán a Pool van még úgy ahogy értelmes állapotban.
Nem érted Te sem.
Arra válaszoltam, hogy a nagy eyetesterek például simán lehúznak egy Stillert, ha már a kolléga őt említette, miszerint ilyen balfaszokkal nem lehet nyerni. Pont ahogy lehúzták anno Fabian Ruizt is, hogy a példánál maradjak, vagy teszem azt Kroost, mert akkor divatosabb volt Vidal meg Pogba.
Egyébként szerintem nagyon jól illene például Stiller (ha már ő volt megemlítve) hozzánk. Gulerrel felváltva hozhatnák azt, ami hiányzik a kp-ról. Ahhoz, hogy egy rendszer működjön, nem feltétlenül kell minden fogaskeréknek a lehető legjobbnak lennie. Ott van a PSG-Mbappe eset. Egyszerűen nem tudtak vele igazán jók lenni. Nélküle meg azonnal összeállt a gépezet a gyengébb játékosok ellenére is.