HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 1., péntek 7:59
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. július 25., péntek 8:35
Nem azért, hogy védjem ez a szart, ami itthon megy, de mindkét csapat legalább ugyanaz a szint vagy egy fél fokkal jobb is, mint a mieink.untouchable írta:Amúgy papírforma szerint is az Aris legalább 1 szinttel feljebb van, mint a Felcsút.babaking írta: Kl selejtező csapatain jól bekezdtek a nívós ciprusi es örmény ellenfelek ellen![]()
Ebből is látszik, hogy még nem tettek bele elég pénzt, ez így túl kevés.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 24., csütörtök 22:23
Plusz ha nem az örök ígéret Németh Andris kezd, hanem a 2 gólt szerző... ezért is hoznak inkább külföldit, mert a legtöbbje magyar nb2 szint.untouchable írta:Amúgy papírforma szerint is az Aris legalább 1 szinttel feljebb van, mint a Felcsút.babaking írta: Kl selejtező csapatain jól bekezdtek a nívós ciprusi es örmény ellenfelek ellen![]()
Ebből is látszik, hogy még nem tettek bele elég pénzt, ez így túl kevés.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 24., csütörtök 20:10
Amúgy papírforma szerint is az Aris legalább 1 szinttel feljebb van, mint a Felcsút.babaking írta: Kl selejtező csapatain jól bekezdtek a nívós ciprusi es örmény ellenfelek ellen![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 24., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 24., csütörtök 19:27
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. július 12., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 12., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. július 12., szombat 12:19
Egy olyan játékosért, aki hiába lehet ügyes, de gyakorlatilag kb használhatatlan volt, mert nem bír 90 percet, nem bír futni, év végére már csak 3. számú opcióvá vált a csapatnál, de jött 3 milláért és nagyon úgy nézett ki, hogy óriási bukó lesz majd belőle a kiszállás. Ahhoz képest eladni 1 milla plusz profittal mindezek után szerintem igenis bomba biznisz.MVPP írta: Bombától véleményem szerint nagyon messze van. 3 millióért érkezett, 5 millióért távozott, de ennek az összegnek a 20%-a Partizant illeti. Ezek az összegek persze durván értelmezhetőek, pontosan nem tudjuk, de 1 millió euró plusz számomra a bombát nem közelíti.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. július 12., szombat 1:03
Bombától véleményem szerint nagyon messze van. 3 millióért érkezett, 5 millióért távozott, de ennek az összegnek a 20%-a Partizant illeti. Ezek az összegek persze durván értelmezhetőek, pontosan nem tudjuk, de 1 millió euró plusz számomra a bombát nem közelíti.Santi írta:Hivatalos!Santi írta: Úgy néz ki Saldanha-t viszik az arabok, így nem lesz bukó az ő története, sőt még keres is rajta a klub. Szezon során pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az ő 3 millás idehozatalából nagy bukó lesz, nem volt rossz az ember, csak nem tudott lejátszani 90 percet rendesen, berobbant gyorsan, de az év során csak került egyre hátrébb a csapatban, a végén már Pesic és Joseph is előtte volt, nem csak Varga.
Padról eladni profittal az nem rossz. 3-ért jött, 4-5 milla körül vinnék.
Al-Wasl vitte dubajba a hírek szerint több mint ötmillió euroért.
Nem részletezem, megtettem már, szerintem bomba üzlet!![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. július 11., péntek 21:01
Hivatalos!Santi írta: Úgy néz ki Saldanha-t viszik az arabok, így nem lesz bukó az ő története, sőt még keres is rajta a klub. Szezon során pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az ő 3 millás idehozatalából nagy bukó lesz, nem volt rossz az ember, csak nem tudott lejátszani 90 percet rendesen, berobbant gyorsan, de az év során csak került egyre hátrébb a csapatban, a végén már Pesic és Joseph is előtte volt, nem csak Varga.
Padról eladni profittal az nem rossz. 3-ért jött, 4-5 milla körül vinnék.
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. július 5., szombat 19:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 30., hétfő 18:43
Mindig van, minden stadionban vannak akik nem a fociert mennek. En mimdig azt szoktam mondani hogy a dac szlovakia barcaja, a kissebbs3g peldakepe, csak a barcat tamogatja a liga es nyer, a dac t meg hatraltatja es nem nyermiro. írta:Tehat akkor vegulis van egy reteg,aki meg partner is ebben..wZoLee7 írta:
Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyai![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 30., hétfő 18:18
Tehat akkor vegulis van egy reteg,aki meg partner is ebben..wZoLee7 írta:Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyaimiro. írta:
Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 30., hétfő 17:57
Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyaimiro. írta:Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.wZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 30., hétfő 17:40
Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.wZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 30., hétfő 16:26
ez egyértelmű, csak nem érdekelte őket, nem egy megoldhatatlan dolog volt, még több magyar és nemzetközi példa is ot lett volna, hogy hogyan tudná kijátszani, de majd most szépen mutogathat a csak a szegény magyarokat súlytó uefa-rawZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 30., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 30., hétfő 15:58
a Palace azért mehet (egyenlőre), mert a Lyon, ha kizárják, akkor visszalép az EL-től(ott még megy a fellebbezés, de közben Textor visszavonulót fújt magának Lyaonban és eladta a Palace-ban a részét, aminek még a papírozása valószínű elhúzódik őszig), Shitty meg Girona okosban elintézte, hogy papíron más a tulaj, mint a Red Bull is, egy ír csapatot zártak eddig ki (meg most a DAC-ot), de ha Világi ezt okosan kezelte volna, nem lenne semmi gond, visszalép főszponzornak pl, ahogy Lölö is tette Eszéken._Bushido_ írta:Azért felettébb furcsa, hogy a city + Girona esetében megoldották okosban, míg most mindenki kapkod és csak 1 csapat mehet... Lyon / c.palace is ha jól emlékszem 1 kézben van, a tulaj az angolokat El / átadta már valakinek. Meg még van ilyen idén a selejtezőben.realfan írta:
azt én sem értem mi alapján maradt az eto...
papíron a DAC, de több pénz van a magyar fociban, szóval ki nem mondták, de a fókusz erősen átkerült Győrbe. De szerintem nem várták, hogy ilyen hamar nemzetközi kupa lesz belőle, valószínű emiatt is volt ez a bénázás, egész szezonban ment, hogy még nem kész a csapat a nemzetközi kupára, nem is cél, ami igaz is, hogy még nem kész![]()
sajnálom a DAC-ot nagyon (Győr környéki emberként), főleg a szurkolóikat, van olyan dac-os munkatársam, aki ment idegenbe is mindenhova, volt, hogy selejtezőn csak ő meg még egy csávó kísérte el a csapatot![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 30., hétfő 15:20
Azért felettébb furcsa, hogy a city + Girona esetében megoldották okosban, míg most mindenki kapkod és csak 1 csapat mehet... Lyon / c.palace is ha jól emlékszem 1 kézben van, a tulaj az angolokat El / átadta már valakinek. Meg még van ilyen idén a selejtezőben.realfan írta:azt én sem értem mi alapján maradt az eto...miro. írta:
Nevetseges..
Jo,hogy az Eto maradt bent,de amugy,miert?
Elvileg az Oszkarnak a DAC az elso csapata,nem?
+ ok azert neha tovabbmentek a selejtezokben?!
papíron a DAC, de több pénz van a magyar fociban, szóval ki nem mondták, de a fókusz erősen átkerült Győrbe. De szerintem nem várták, hogy ilyen hamar nemzetközi kupa lesz belőle, valószínű emiatt is volt ez a bénázás, egész szezonban ment, hogy még nem kész a csapat a nemzetközi kupára, nem is cél, ami igaz is, hogy még nem kész![]()
sajnálom a DAC-ot nagyon (Győr környéki emberként), főleg a szurkolóikat, van olyan dac-os munkatársam, aki ment idegenbe is mindenhova, volt, hogy selejtezőn csak ő meg még egy csávó kísérte el a csapatot![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem