Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 12., szombat 17:46

Mi van azzal a Ramos klónnal, akit Carlo be akart dobni, Asencio előtt..
Vele nem számolunk?

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 12., szombat 17:44

RaúlCF írta:
wZoLee7 írta: Militaoval kitudja mi lesz, Alaba már most kuka, Rüdiger legkésőbb jövőre távozik szerintem. Asencio most lent van, de egy stabil csere szintet legrosszabb esetben is tud hozni. Szóval 2-3 éves időszakot nézve sem vagyunk meg a kezdőben.
ez az. Militao remélem visszatér és rágózik még bl döntőben de erre nem lehet alapozni egy Real Madridot. Carreras szélső védő hanyagoljuk az ilyeneket. Meglepne ha Rüdiger max 1 évnél többet hosszabbítana pláne, hogy Salibának is csak 2 éve van vissza. Asencio meg ha a top szintet nézzük 4-iknek elfér de csak ha összeszedi magát.

most elvileg labdatartós, kontrolláló játékot akar az edző ehhez elengedhetetlen a stabil, labdaügyes védelem. Huijsen pipa és ennyi volt. 50 alatti Konaté túl nagy biznisz kihagyni. jövőre meg lehet értékelni Rüdiger állapotát és Militao visszatérését én annak megfelelően tovább vinni a keretet.
Alabanak valahogy fel kene bontani a szerzodeset es en Rudigert eladnam, foleg a kupa donton tortentek utan. Egyre labilisabbnak tunik nekem mentalisan es ha o elkattan, az kutyafasza ahhoz kepest, amit Vini szokott csinalni.
A lenyeg, hogy fuggetlenul az allapotuktol jelenleg darabra van 5 khvnk, abbol 2nek eleg komoly a fizetese (Alaba, Rudiger). Szerintem ahhoz, hogy igazolni tudjunk, legalabb egyet, de inkabb kettot el kene kuldeni, Alaba szerzodeset felbontani es Rudigert eladni az arabokhoz, ha ez megvan, akkor felolem johet Konate, vagy akit Xabi akar.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 12., szombat 17:41

wZoLee7 írta: Nekem Konate egy hatalmas kérdőjel. Ha félreteszem azt, hogy 50-60 millió lenne most megszerezni, akkor nem tűnik rossz igazolásnak. Ha már nézem az árát is akkor kezdek kételkedni. Remélem a castillas belső védők közül valaki előlép, mert nem fogunk tudni minden évben védőt igazolni középre.
30 milliorol szoltak a hirek a cwc elott. Annyiert hozni kene, mert Rudiger elfogyott, Asencionak fejlodnie kell, Alaba tobbet nem lep palyara habfeherben, Militao meg talan eleg lesz masodik szamu csere khnek

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 12., szombat 17:39

wZoLee7 írta: Militaoval kitudja mi lesz, Alaba már most kuka, Rüdiger legkésőbb jövőre távozik szerintem. Asencio most lent van, de egy stabil csere szintet legrosszabb esetben is tud hozni. Szóval 2-3 éves időszakot nézve sem vagyunk meg a kezdőben.
ez az. Militao remélem visszatér és rágózik még bl döntőben de erre nem lehet alapozni egy Real Madridot. Carreras szélső védő hanyagoljuk az ilyeneket. Meglepne ha Rüdiger max 1 évnél többet hosszabbítana pláne, hogy Salibának is csak 2 éve van vissza. Asencio meg ha a top szintet nézzük 4-iknek elfér de csak ha összeszedi magát.

most elvileg labdatartós, kontrolláló játékot akar az edző ehhez elengedhetetlen a stabil, labdaügyes védelem. Huijsen pipa és ennyi volt. 50 alatti Konaté túl nagy biznisz kihagyni. jövőre meg lehet értékelni Rüdiger állapotát és Militao visszatérését én annak megfelelően tovább vinni a keretet.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 12., szombat 17:26

MarioCirolo írta:
wZoLee7 írta: Nekem Konate egy hatalmas kérdőjel. Ha félreteszem azt, hogy 50-60 millió lenne most megszerezni, akkor nem tűnik rossz igazolásnak. Ha már nézem az árát is akkor kezdek kételkedni. Remélem a castillas belső védők közül valaki előlép, mert nem fogunk tudni minden évben védőt igazolni középre.
Militaonak kell teljesen felepulnie es 100%osnak lenni, illetve Rudigernek osszeszdeni magat. Huijsen fix kezdo, masik posztert ott lesz Militao, Rudiger es Asencio. Ha harom vedovel jatszunk Tchouameni es Carreras. Engem Konate nem gyozott meg, penzt meg biztosan nem aldoznek ra, maximum 20-30 millat es ha nem valik be, meg nyereseggel el lehetne adni.
Militaoval kitudja mi lesz, Alaba már most kuka, Rüdiger legkésőbb jövőre távozik szerintem. Asencio most lent van, de egy stabil csere szintet legrosszabb esetben is tud hozni. Szóval 2-3 éves időszakot nézve sem vagyunk meg a kezdőben.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 12., szombat 17:19

nem kedvelem Konatét de azért ennyire nem is kell lenézni. érdemes megnézni a belső védő piacot és akkor látszik, hogy Konaté eléggé elől szerepel rajta. jobb kérdés, hogy ha nem ő akkor ki lenne az a top védő akivel elégedett lenne a nép? a Leverkusen most vette meg Quansah-t aki Konaté cseréje volt 35 millióért. 1 év van a szerződéséből, elvileg azt mondta csak ide akar jönni szóval vagy elengedik nekünk megfelelő áron vagy zsinórban kapják a Trent dealt és 2 év alatt 2 kezdőjük jön ide ingyen. ha akciósan működhet akkor bele kell vágni.
Nekem sem ő lenne az első akire gondolnék de ha a szükség és lehetőség találkozik akkor hajrá.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 12., szombat 17:07

Militaonak kell teljesen felepulnie es 100%osnak lenni, illetve Rudigernek osszeszdeni magat. Huijsen fix kezdo, masik posztert ott lesz Militao, Rudiger es Asencio. Ha harom vedovel jatszunk Tchouameni es Carreras. Engem Konate nem gyozott meg, penzt meg biztosan nem aldoznek ra, maximum 20-30 millat es ha nem valik be, meg nyereseggel el lehetne adni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 12., szombat 16:58

Nekem Konate egy hatalmas kérdőjel. Ha félreteszem azt, hogy 50-60 millió lenne most megszerezni, akkor nem tűnik rossz igazolásnak. Ha már nézem az árát is akkor kezdek kételkedni. Remélem a castillas belső védők közül valaki előlép, mert nem fogunk tudni minden évben védőt igazolni középre.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 12., szombat 16:33

BREAKING: Liverpool now fully understand that the Trent situation is repeating itself with Ibrahima Konaté.

The English club is open to selling now to avoid losing him for free, and the player told them he's willing to leave now as long as he gets to join Real Madrid. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 12., szombat 12:54

kiserik írta:
ferni írta: Beraknád Ruizt hozzánk, ő se tudna mit kezdeni itt.

Összeállt egy jó csapat a PSGben, mindenki tudja hol a helye azt focáznak.

Jó a PSG, de azért most egy jó fél év után nehogy már egyesével kelljen leoboázni őket.

Konkrétan majdnem kiestek a BL csoportkörből olyan rosszak voltak.

Utolsó előtti fordulóban a Manchester City vezetett ellenük 0-2re az 53. Percben, ha Pepék nem olvadnak le, akkor a PSG max 10 ponttal kiesik és nincs meg a top24.

Ennyin múlt a dolog.
Helyette LE összerántott tavaszra egy világverő brigádot.
Meg kell tapsolni őket, ők a legjobbak a világon, de most ettől nem lesz mindegyik Aranylabda esélyes egyesével meg világsztár.

Majd ha megvédik a BL címet lehet jönni, hogy a kispadról is jobbak mint a nálunk lévők, de egy tökéletes formaidőzítés meg egy 80 millás téli igazolás után nem lesz ez az arab pénzből minden szabályt kikerülve felpumpált brigádból egy 20 klasszisből álló világválogatott.

LE már összerakta a valaha volt sztem legjobb Barcát, majd a kövi évben egyből nem ment már úgy nekik.

Ha tudják tartani ezt a szintet azt ebben az évben is bucira vernek mindenkit, akkor én leszek az első akik tapsol nekik.

Az a vicc benne van, mert jelenleg olyan nulla semmi szinten van az összes nagy csapat, hogy az vmi nevetséges, talán a Pool van még úgy ahogy értelmes állapotban.
Nem érted Te sem.

Arra válaszoltam, hogy a nagy eyetesterek például simán lehúznak egy Stillert, ha már a kolléga őt említette, miszerint ilyen balfaszokkal nem lehet nyerni. Pont ahogy lehúzták anno Fabian Ruizt is, hogy a példánál maradjak, vagy teszem azt Kroost, mert akkor divatosabb volt Vidal meg Pogba.

Egyébként szerintem nagyon jól illene például Stiller (ha már ő volt megemlítve) hozzánk. Gulerrel felváltva hozhatnák azt, ami hiányzik a kp-ról. Ahhoz, hogy egy rendszer működjön, nem feltétlenül kell minden fogaskeréknek a lehető legjobbnak lennie. Ott van a PSG-Mbappe eset. Egyszerűen nem tudtak vele igazán jók lenni. Nélküle meg azonnal összeállt a gépezet a gyengébb játékosok ellenére is.
Stillerhez csak annyit, hogy mindenki azert sir, hogy Kroosnak nincs utodja es akarnak ide Vitinhakat, meg Pedrit, amikor egyik sem a nemet szerepkoreben jatszik. Stiller az, aki roleban es stilusban a legkozelebb all Krooshoz, termeszesetesen mas minoseg a ketto egyelore. De ha egy DLP-t akarunk, akkor Stiller lenne a jelenlegi legjobb megoldas, Ceballoshoz kepest meg oriasi upgrade lenne.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 12., szombat 12:48

kiserik írta:

Jó a PSG, de azért most egy jó fél év után nehogy már egyesével kelljen leoboázni őket.

Utolsó előtti fordulóban a Manchester City vezetett ellenük 0-2re az 53. Percben, ha Pepék nem olvadnak le, akkor a PSG max 10 ponttal kiesik és nincs meg a top24.

Ennyin múlt a dolog.
Meg kell tapsolni őket, ők a legjobbak a világon, de most ettől nem lesz mindegyik Aranylabda esélyes egyesével meg világsztár.

Majd ha megvédik a BL címet lehet jönni, hogy a kispadról is jobbak mint a nálunk lévők, de egy tökéletes formaidőzítés meg egy 80 millás téli igazolás után nem lesz ez az arab pénzből minden szabályt kikerülve felpumpált brigádból egy 20 klasszisből álló világválogatott.

LE már összerakta a valaha volt sztem legjobb Barcát, majd a kövi évben egyből nem ment már úgy nekik.

Ha tudják tartani ezt a szintet azt ebben az évben is bucira vernek mindenkit, akkor én leszek az első akik tapsol nekik.

Az a vicc benne van, mert jelenleg olyan nulla semmi szinten van az összes nagy csapat, hogy az vmi nevetséges, talán a Pool van még úgy ahogy értelmes állapotban.
Nem érted Te sem.

Arra válaszoltam, hogy a nagy eyetesterek például simán lehúznak egy Stillert, ha már a kolléga őt említette, miszerint ilyen balfaszokkal nem lehet nyerni. Pont ahogy lehúzták anno Fabian Ruizt is, hogy a példánál maradjak, vagy teszem azt Kroost, mert akkor divatosabb volt Vidal meg Pogba.

Egyébként szerintem nagyon jól illene például Stiller (ha már ő volt megemlítve) hozzánk. Gulerrel felváltva hozhatnák azt, ami hiányzik a kp-ról. Ahhoz, hogy egy rendszer működjön, nem feltétlenül kell minden fogaskeréknek a lehető legjobbnak lennie. Ott van a PSG-Mbappe eset. Egyszerűen nem tudtak vele igazán jók lenni. Nélküle meg azonnal összeállt a gépezet a gyengébb játékosok ellenére is.
Nyilvanvaloan Pogba sokkal jobb focista, mint Ruiz vagy Stiller, mas kerdes, hogy mit hoz ki magabol, amiben igaza van.

Viszont azt be kell latnia neki is, hogy sokszor nem feltetlenul vilagklasszis jatekos kell, aki a farka hegyen is tudja porgetni a labdat, hanem aki beleteszi a melot, jo rendszerember, meg akkor is, ha gyengebb kepessegu. En Stillernek is orulnek, tenyleg kell oda mindenkepp egy ilyen tipusu jatekos.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 12., szombat 12:22

Nem tudod mire jo az eyetest akkor te se.
Ne kezdjuk el megint.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 12., szombat 12:19

Ennyin múlt a dolog.

Nem érted Te sem.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 12., szombat 12:14

Ennyin múlt a dolog.

Ruiz az atmenetekben nagyon jo, nalunk nincs ilyen passzer egyelore.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 12., szombat 12:13

🚨🇪🇸 Javier Tebas (LaLiga president on Madrid):
"I don't see PSG changing the Ligue 1 structure. Chelsea don't change the Premier League!
Now Real Madrid are demanding at least 21 days of pre-season instead of the scheduled 20. I don't think a day less will make them lose vs Osasuna."
FB-n jött velem szembe. És egy elgondolkodtató kommentet is olvastam, pedig általában tartózkodom tőle:
We don't even know premier league president, nor bundesliga president, but here is our laliga white rat , always facing camera
És valóban. Valahogy spanyol honban mindenkinek szerepelnie kell. A fejeseknek, a bíróknak, állandóan rivaldafényre vágynak. Sporik sem bírják ki, ha nem róluk szól egy meccs, valahogy mindig belenyúlnak.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 12., szombat 12:00

Beraknád Ruizt hozzánk, ő se tudna mit kezdeni itt.

Ennyin múlt a dolog.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 12., szombat 10:59

hehetheoriginal írta:
kiserik írta:
Fabian Ruizt pár éve szóba hozták velünk. Az eyetesterek minden szarnak lehordták :lol:
Nezd mar meg hol es mikent bukdacsolt. Most 29 evesen nagynehezen befutott, aztan szamon van kerve, hogy a nulla betisbol vagy honnan miert nem lett elhozva
Ennek fuss neki mégegyszer. Soha nem akartam és akarnám nálunk látni.

Annó a napolis időkben volt egy kósza hír vele kapcsolatban. Na akkor jöttek a mindent tudók, és bizonygatták, hogy ilyen középszarokkal nem lehet eredményt és szép játékot felmutatni. Igazuk lett... Pont úgy, ahogy anno Kroos esetében. Inkább ment a hiszti, hogy Vidal meg Pogba kell, nem ez a sótlan német...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 12., szombat 10:41

ateeemadrid írta: Szoval ja, egy okos, higgadt, jol passzolo kp iszonyatosan kene, meg csak olyan extranak sem kene lennie sztem, egy Zubimendi is lehet megtette volna.
nem véletlenül mondta Xabi…
csak gondolom a vezetők nem akarták Camát/Tchout beáldozni :hmmm:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 12., szombat 10:16

Galacticos írta:
ateeemadrid írta: de nem veletlen, hogy egy semmilyen Ceballos is kulcsember tudott lenni.
En egy kicsit ezen vagyok meglepodve hogy o nem nagyon lett most xabinal kiprobalva a kezdobe pedig profilra o all ahhoz a legkozelebb amit keres.
Szerintem a sérülékenysége miatt nem lesz alapember, nem fognak ráépíteni, mert ha kiesik akkor vége. Az sem lepne meg ha egy jobbacska ajánlat esetén már el is engednénk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 12., szombat 10:12

kiserik írta:
tubatibi írta: Egyébként ott tartok, hogy kezdenék örülni egy Stillernek is.

Alapvetően egy Fabian Ruiz-ról se gondolnánk, hogy mekkora clutch player, de kibaszott hasznos tagja Ő is a csapatnak.
Fabian Ruizt pár éve szóba hozták velünk. Az eyetesterek minden szarnak lehordták :lol:
Nezd mar meg hol es mikent bukdacsolt. Most 29 evesen nagynehezen befutott, aztan szamon van kerve, hogy a nulla betisbol vagy honnan miert nem lett elhozva
thereisonly1ronaldo

Vissza: