Volt sokkal problemasabb csknk is, aki bar klasszisokkal tehetsegesebb volt, evekig keptelen volt a konstans jo teljesitmenyre. Ennek ellenere az utolso par szezonja utan, minden el lett neki felejtve. Nekem tovabbra is ez a kettos merce az, ami boki a szememet.Galacticos írta:De azert miert baj szerinted ha van egy kevesbe jo jatekos akivel viszont sokkal kevesebb a problema( hosszu es rovid tavon is) es inkabb ot latnak a keretben.poronty írta: Nem a teljesítménye miatt, mert az jóval szarabb, mint a punisheré évek óta, nem azért, mert Viniért töb pénzt kapnánk, hanem mert neki nincs olyan ütni való feje. Nekem csak ezzel van problémám.
Raadasul moatmar 3. Szamu kapitany is asszem vagy 4. Azert en megertem ha valakinek ez mar boki a szemet hogy a kedvenc csapataba vinicius junior lesz a csk.

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- Galacticos
Igy van, viszont az aranylabda gala ota akkora lejtmenet hogy felo hogy sosem lesz mar a regi.MarioCirolo írta: Azzal az ervvel abszolut egyetertek, hogy jobb penzt lehet erte kapni, de ez elso sorban azert van, mert az idei ev elott o volt evekig a vilag legjobb jatekosa a posztjan.
Ez egyertelmu, nem voltak ennyire latvanyosak a hianyossagai mert ahogy kerlon is irta nehanyszor megverte a vedoit es lett belole valamit, most viszont egy eve az az ember erzese hogy lefutjak, utolerik. Mig korabban maximum araujoval nem birt.MarioCirolo írta: Azt is elfogadnam, ha azt irod, hogy szerinted a serulese miatt mar nem fog tudni azon a szinten jatszani es most lehetne belole jol kiszallni.
Igen viszont tavaly amikor rodrygo volt ott, akkor sok szep osszjatek volt a rodrygo, beli, bappe harmas kozott. Vagy amikor brahim volt ott. (Bar o sztem sosem lesz a kezdobe valo) Plusz mbappe a bemutatkozo, elvileg gyengebb eveben ment egy aranycipos szezont.MarioCirolo írta: Az, hogy Mbappeval nem mukodik a kemia ugyanugy a francia sara, mint a Vinie es neki is be kell majd allnia a sorba.
A tobbi en egyetertek.
-
JUST IN: On Friday afternoon, the slightly drunk Hehe “Eyetester” Da Original - who is currently Real Madrid's chief scout - indicated to the management that he could not find any players who would be a reinforcement for the club ("That ones today are... lófaszok!") & got into a fight with the team's Brazilian star Vinícius Júnior.hehetheoriginal írta: de amugy keci ugyanezt melyikunk nem csinalja meg?![]()
geci mankóval lehozom ugyanezt, világbafaszba elrugdalni mindent, amerre állok![]()
![]()
![]()
![]()
szánalmas. ez a szint?
fogd meg azt a sört tesómsz...Ilyen helyzetben nagyon nagy hiba lenne hosszabbítani vele. Nem szabad.![]()
He offered himself instead of new players & Vini, so - since Mbappé gets Modric's 10 shirt - he will be the team's new mega signing in the vacated 9 shirt.
Vinícius is free agent now.
Hala Madrid y nada más 
-
Azzal az ervvel abszolut egyetertek, hogy jobb penzt lehet erte kapni, de ez elso sorban azert van, mert az idei ev elott o volt evekig a vilag legjobb jatekosa a posztjan. Azt is elfogadnam, ha azt irod, hogy szerinted a serulese miatt mar nem fog tudni azon a szinten jatszani es most lehetne belole jol kiszallni.Galacticos írta:Vinicius valoszinuleg jobb penzert lehetne ertekesitheto, azzal hogy csak a baloldalon hajlando jatszani kevesbe rugalmas, mbappeval nulla kemia pedig remelem azert azt mindenki latja hogy itt tudasban o az alfa, plusz vinicius a padot sem turi valoszinu nem veletlen hogy az oreg don soha nem cserelte le.MarioCirolo írta: En leszarom ki megy, vagy marad a ketto kozul, de nem ertem a logikat, hogy Rodrygo miert erdemelne meg egy eselyt 6, legjobb esetben is kozepes ev utan es Vini miert nem, 1 szar ev utan, amikor elotte boven kivette a reszet a csapat sikereibol.
Az hogy csak a bal oldalon hajlando jatszani szerintem nem igaz, mert a CWCn jatszott bal oldalon es kozepen is, valoszinuleg Xabinal tobb mozgas lesz elol es nem lesz senkinek sem kotot posztja.
Az, hogy Mbappeval nem mukodik a kemia ugyanugy a francia sara, mint a Vinie es neki is be kell majd allnia a sorba.
Az hogy Carlo kit/mikor/hol jatszatott, vagy cserelt le semmit nem jelent, amire Lucas Vazquez, Rodrygo, vagy Mendy voltak a legjobb peldak. Ezzel szemben Xabi gond nelkul lecserelte tobbszor a 60. perc kornyeken es szo nelkul lement a palyarol.
- Galacticos
En nem erzem rajta ezt az aldozatszerepet, foleg nem ok nelkul.poronty írta: Ugyanezt mondta mindenki mikor még első éveiben a kaput se találta, ugyanezt mondta mindenki, amikor már gólokat lőtt, meg ugyanezt, amikor a világ egyik legjobbja lett a posztján, aztán csak nyertünk eleget, amiben a teljesítményével élen járt. A "mindenki" alatt nyilván a helyi hatereket értem, amiből jó sok van.
Mondom mégegyszer. Felőlem adják el, én se szeretem, mint embert, és mint játékos se az én világom. Én csak arra reagáltam, hogy függetlenül a jelenlegi vagy a korábbi teljesímétnyétől kapja a szart a nyakába állandóan. Ennyi.
Sok olyan cselekedete volt ami miatt utaljak, ez nem szimplan az "utnivalo feje" miatt van.
Ameddig viszont a teljesitmeny is ott volt mogotte, en ugy lattam legalabb ennyien vedtek is sokszor az ostobasagainal.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ugyanezt mondta mindenki mikor még első éveiben a kaput se találta, ugyanezt mondta mindenki, amikor már gólokat lőtt, meg ugyanezt, amikor a világ egyik legjobbja lett a posztján, aztán csak nyertünk eleget, amiben a teljesítményével élen járt. A "mindenki" alatt nyilván a helyi hatereket értem, amiből jó sok van.De azert miert baj szerinted ha van egy kevesbe jo jatekos akivel viszont sokkal kevesebb a problema hosszu es rovid tavon is?
Mondom mégegyszer. Felőlem adják el, én se szeretem, mint embert, és mint játékos se az én világom. Én csak arra reagáltam, hogy függetlenül a jelenlegi vagy a korábbi teljesímétnyétől kapja a szart a nyakába állandóan. Ennyi.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Galacticos
De azert miert baj szerinted ha van egy kevesbe jo jatekos akivel viszont sokkal kevesebb a problema( hosszu es rovid tavon is) es inkabb ot latnak a keretben.poronty írta: Nem a teljesítménye miatt, mert az jóval szarabb, mint a punisheré évek óta, nem azért, mert Viniért töb pénzt kapnánk, hanem mert neki nincs olyan ütni való feje. Nekem csak ezzel van problémám.
Raadasul moatmar 3. Szamu kapitany is asszem vagy 4. Azert en megertem ha valakinek ez mar boki a szemet hogy a kedvenc csapataba vinicius junior lesz a csk.
-
Én aztán nem védem. Felőlem holnap eladhatják az arabokhoz pont nem érdekel. A probléma itt azzal van, hogy évekig simán top 3-as volt a posztján, kiemelten fontos meccseken volt a legjobbunk, döntőkben gólokat lőtt és kb volt az egy személyes támadósorunk és, akkor is rühellte a pofáját itt mindenki és kereste hol lehet belekötni. Rodrygo teljesítménye soha semmikor nem közelítette meg Viniét, az elmúlt két évben volt összesen 3 jó hónapja és még mindig többen szeretnék itt tartani, mint Vinit. Nem a teljesítménye miatt, mert az jóval szarabb, mint a punisheré évek óta, nem azért, mert Viniért töb pénzt kapnánk, hanem mert neki nincs olyan ütni való feje. Nekem csak ezzel van problémám.Egeszen elkepeszto hogy az egyetlen ervetek vinicius vedelmeben hogy rodrygo sem jobb es mbappe sem vedekezik. Kozben ez a pali mar semmit nem csinal.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
7 perces osszeallitas a balfaszkodasairol 6 meccsen. Mindent elmond a gyerekrol az aranylabda fiasko ota. Lassan olcsobban elengednem Rodrygnal
- Galacticos
Az erteke akkor is csokkenni fog ha ezt a nulla teljesitmenyt tovabb folytatja, ha meg vegre az edzo is kivenne a kezdobol akkor is. Ebbol jol mar sehogy se jovunk ki. Vagy ha mondjuk leserul egy hosszabb idore mi meg alairtunk vele tobb evre nagy loveert.RaúlCF írta: nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
Amugy errol a videorol beszelunk napok ota, nem a viselkedese itt a baj most hanem az hogy labdaval is elkepesztoen gyenge es suta megoldasai vannak.
Egeszen elkepeszto hogy az egyetlen ervetek vinicius vedelmeben hogy rodrygo sem jobb es mbappe sem vedekezik. Kozben ez a pali mar semmit nem csinal.poronty írta: Mert Vinit rühelli a fórum, Rodrygo viszont tök aranyos csendes gyerek. Igaz a teljesítménye kanyarban nincs Vinihez képest, de az nem is fontos tényező itt sokaknál.
Amúgy meg el kell adni mindkettőt és hozni másokat.
Bar az is elkepeszto hogy van még aki védi. Szo nincs itt rodrygoeol vagy hogy o jobb e, legtobben ot is eladnak. De vinicius elonybe van es volt vele szemben vegig, az elejen jogosan is mert megharcolt erte es kierdemelte az akkori teljesitmenyevel.
Vinicius valoszinuleg jobb penzert lehetne ertekesitheto, azzal hogy csak a baloldalon hajlando jatszani kevesbe rugalmas, mbappeval nulla kemia pedig remelem azert azt mindenki latja hogy itt tudasban o az alfa, plusz vinicius a padot sem turi valoszinu nem veletlen hogy az oreg don soha nem cserelte le.MarioCirolo írta: En leszarom ki megy, vagy marad a ketto kozul, de nem ertem a logikat, hogy Rodrygo miert erdemelne meg egy eselyt 6, legjobb esetben is kozepes ev utan es Vini miert nem, 1 szar ev utan, amikor elotte boven kivette a reszet a csapat sikereibol.
-
Mert Vinit rühelli a fórum, Rodrygo viszont tök aranyos csendes gyerek. Igaz a teljesítménye kanyarban nincs Vinihez képest, de az nem is fontos tényező itt sokaknál.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
-
Ezt a kapjon Rodrygo eselyt nem ertem. Vini 7 eve van itt, abbol 3 evig konstants a vilag legjobb szelsoi kozott volt, volt amikor a legjobb volt magasan, Rodrygo 6 eve van itt, akarhol jatszott, alig volt 2 jo meccse egymas utan. En leszarom ki megy, vagy marad a ketto kozul, de nem ertem a logikat, hogy Rodrygo miert erdemelne meg egy eselyt 6, legjobb esetben is kozepes ev utan es Vini miert nem, 1 szar ev utan, amikor elotte boven kivette a reszet a csapat sikereibol.Anthony írta:Nincs hova menjen Rodry. Arsenal vásárolt, PSG az szerintem csak kamu pletyka volt, hova menne, ki adna érte egy 100-ast?Yazid írta: En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Sokkal jobb lenne ha Vini menne és Rodrygo át balosra, kapjon még egy esélyt.
Vinicius a következő Balotelli?
Amikor jól ment neki is voltak ilyen hatalmas nonszensz dolgai, ez teljesen érthetetlen hogy egyszer megcsinál egy zseniális cselt, máskor meg nem tud 5 méterre emberhez passzolni. Ez a grundon normális de profi szinten ekkora hiba százalékkal dolgozni elképesztő.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs hova menjen Rodry. Arsenal vásárolt, PSG az szerintem csak kamu pletyka volt, hova menne, ki adna érte egy 100-ast?Yazid írta: En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Sokkal jobb lenne ha Vini menne és Rodrygo át balosra, kapjon még egy esélyt.
Vinicius a következő Balotelli?
Amikor jól ment neki is voltak ilyen hatalmas nonszensz dolgai, ez teljesen érthetetlen hogy egyszer megcsinál egy zseniális cselt, máskor meg nem tud 5 méterre emberhez passzolni. Ez a grundon normális de profi szinten ekkora hiba százalékkal dolgozni elképesztő.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért ez a videó tömény.
Szarrá kell spammelni vele Perez email fiókját aztán ha nem elég augusztusban a Bernabeu tegye a dolgát.

Szarrá kell spammelni vele Perez email fiókját aztán ha nem elég augusztusban a Bernabeu tegye a dolgát.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem ebben vastagon benne van, hogy a Realban játszik. a nagy internetes fanok is a seggüket vernék a földhöz ha az ő csapatuk leigazolná. biztos, hogy lenne rá vevő és akivel szóba hozzák ott hirtelen number one lenne és csak Real toxikus közege miatt viselkedett úgy. 2 perc lenne megcsavarni a pr-t.nuevo_ericco írta: Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.
-
Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.RaúlCF írta: nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon rottyon van szegény. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lesz összekaparni magát, nem az a fajta mentalitással megáldott sajnos. A következő szezon szerintem nagyon vízválasztó lesz neki, nem irigylem Xabit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hosszabbitsunk, oke, de bazmeg nehogymar fizetesemeles erre a szarra.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry