Pad'em írta:
wZoLee7 írta:
Na jo, de kik azok akikert zsebbe akar nyulni? Megint visszaulunk a Stiller vonatra? Akkor Arda Guler mimt 8 as elvetesre kerul? Vagy Tchoua es Fede kettosebol marad ki valaki? 8 ast vagy 6 ost keresunk? Nem latom kiert eri meg sokat fizetni es az erkezo kinek a karara jonne.
A vedo poszt ugyan ez. Konate? Tenyleg jo vedo? Jobb mint a jelenlegi vedoink?
Ezeket a kerdeseket amugy nem konkretan neked szanom, inkabb ilyen "hangos elmelkedes" akar lenni.
Jó kérdések, szerintem mindenképp flexibilis több poszton is helyt álló embereket kell venni, középpályára hoznám pl a holland gyereket, az kb 6-os, 8-as és 10-es is egyben videók alapján. A marokkói tiniben is bízok, hogy beválik majd, ő is elég jó kis kp-s mindenesnek tűnik. Sajnos kiforrott klasszis nincs elérhető a piacon így sztem a fiatalokba fogunk fektetni középen.
Védelem passz. Én a Huijsen, Rüdi, Asencio, Militao, Tchouameni sort elégnek gondolnám 3 védős felállással is, nem feledve Joan Martinezt, de ha most Xabi meg a stáb úgy látja kell még egy akkor dobni kell Konatéért az 50-est.
Nem tudom, de pl Tchuameni nekem folyamat leveri a lécet a nagyobb csapatok ellen..
Védekezésbe, fele annyit nem tud adni, mint anno Case..
De ugyanúgy lassú és darabos, sokszor a labdaeladás is benne van, ha presszingelik... lásd psg ellen..
Olyan arc kell középre, aki bírja az ilyen nyomást és ki tudja hozni, vagy úgy megjátszani, hogy abból ne az ellenfélnek legyen ziccere..
Camában továbbra is sokkal több potenciált érzek, csak le kéne tisztulnia a játékának, kérdés, hogy lesz-e ilyen valaha??
Zubimendi, Rodri típus kellett volna, Fede mellé..
Maradt a fiatal holland srác, akivel lehet nem járnánk rosszabbul, mint a két spanyollal.., csak ő nem azonnali megoldás lenne, vagy lepjen meg..