Vinícius Junior - 7
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Vinícius Junior - 7
7 perces osszeallitas a balfaszkodasairol 6 meccsen. Mindent elmond a gyerekrol az aranylabda fiasko ota. Lassan olcsobban elengednem Rodrygnal
- Galacticos
Az erteke akkor is csokkenni fog ha ezt a nulla teljesitmenyt tovabb folytatja, ha meg vegre az edzo is kivenne a kezdobol akkor is. Ebbol jol mar sehogy se jovunk ki. Vagy ha mondjuk leserul egy hosszabb idore mi meg alairtunk vele tobb evre nagy loveert.RaúlCF írta: nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
Amugy errol a videorol beszelunk napok ota, nem a viselkedese itt a baj most hanem az hogy labdaval is elkepesztoen gyenge es suta megoldasai vannak.
Egeszen elkepeszto hogy az egyetlen ervetek vinicius vedelmeben hogy rodrygo sem jobb es mbappe sem vedekezik. Kozben ez a pali mar semmit nem csinal.poronty írta: Mert Vinit rühelli a fórum, Rodrygo viszont tök aranyos csendes gyerek. Igaz a teljesítménye kanyarban nincs Vinihez képest, de az nem is fontos tényező itt sokaknál.
Amúgy meg el kell adni mindkettőt és hozni másokat.
Bar az is elkepeszto hogy van még aki védi. Szo nincs itt rodrygoeol vagy hogy o jobb e, legtobben ot is eladnak. De vinicius elonybe van es volt vele szemben vegig, az elejen jogosan is mert megharcolt erte es kierdemelte az akkori teljesitmenyevel.
Vinicius valoszinuleg jobb penzert lehetne ertekesitheto, azzal hogy csak a baloldalon hajlando jatszani kevesbe rugalmas, mbappeval nulla kemia pedig remelem azert azt mindenki latja hogy itt tudasban o az alfa, plusz vinicius a padot sem turi valoszinu nem veletlen hogy az oreg don soha nem cserelte le.MarioCirolo írta: En leszarom ki megy, vagy marad a ketto kozul, de nem ertem a logikat, hogy Rodrygo miert erdemelne meg egy eselyt 6, legjobb esetben is kozepes ev utan es Vini miert nem, 1 szar ev utan, amikor elotte boven kivette a reszet a csapat sikereibol.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert Vinit rühelli a fórum, Rodrygo viszont tök aranyos csendes gyerek. Igaz a teljesítménye kanyarban nincs Vinihez képest, de az nem is fontos tényező itt sokaknál.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ezt a kapjon Rodrygo eselyt nem ertem. Vini 7 eve van itt, abbol 3 evig konstants a vilag legjobb szelsoi kozott volt, volt amikor a legjobb volt magasan, Rodrygo 6 eve van itt, akarhol jatszott, alig volt 2 jo meccse egymas utan. En leszarom ki megy, vagy marad a ketto kozul, de nem ertem a logikat, hogy Rodrygo miert erdemelne meg egy eselyt 6, legjobb esetben is kozepes ev utan es Vini miert nem, 1 szar ev utan, amikor elotte boven kivette a reszet a csapat sikereibol.Anthony írta:Nincs hova menjen Rodry. Arsenal vásárolt, PSG az szerintem csak kamu pletyka volt, hova menne, ki adna érte egy 100-ast?Yazid írta: En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Sokkal jobb lenne ha Vini menne és Rodrygo át balosra, kapjon még egy esélyt.
Vinicius a következő Balotelli?
Amikor jól ment neki is voltak ilyen hatalmas nonszensz dolgai, ez teljesen érthetetlen hogy egyszer megcsinál egy zseniális cselt, máskor meg nem tud 5 méterre emberhez passzolni. Ez a grundon normális de profi szinten ekkora hiba százalékkal dolgozni elképesztő.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs hova menjen Rodry. Arsenal vásárolt, PSG az szerintem csak kamu pletyka volt, hova menne, ki adna érte egy 100-ast?Yazid írta: En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Sokkal jobb lenne ha Vini menne és Rodrygo át balosra, kapjon még egy esélyt.
Vinicius a következő Balotelli?
Amikor jól ment neki is voltak ilyen hatalmas nonszensz dolgai, ez teljesen érthetetlen hogy egyszer megcsinál egy zseniális cselt, máskor meg nem tud 5 méterre emberhez passzolni. Ez a grundon normális de profi szinten ekkora hiba százalékkal dolgozni elképesztő.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért ez a videó tömény.
Szarrá kell spammelni vele Perez email fiókját aztán ha nem elég augusztusban a Bernabeu tegye a dolgát.

Szarrá kell spammelni vele Perez email fiókját aztán ha nem elég augusztusban a Bernabeu tegye a dolgát.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem ebben vastagon benne van, hogy a Realban játszik. a nagy internetes fanok is a seggüket vernék a földhöz ha az ő csapatuk leigazolná. biztos, hogy lenne rá vevő és akivel szóba hozzák ott hirtelen number one lenne és csak Real toxikus közege miatt viselkedett úgy. 2 perc lenne megcsavarni a pr-t.nuevo_ericco írta: Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.
-
Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.RaúlCF írta: nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon rottyon van szegény. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lesz összekaparni magát, nem az a fajta mentalitással megáldott sajnos. A következő szezon szerintem nagyon vízválasztó lesz neki, nem irigylem Xabit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hosszabbitsunk, oke, de bazmeg nehogymar fizetesemeles erre a szarra.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Szerintem ezeket anno is megcsinálta csak mellé 5ből 2szer megverte az emberét és gólt/gólpasszt hozott, de ez már nincs benne.
Dinamikája és a sebessége tűnt el, amiből élt végülis.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
de amugy keci ugyanezt melyikunk nem csinalja meg?
geci mankóval lehozom ugyanezt, világbafaszba elrugdalni mindent, amerre állok
szánalmas. ez a szint?

geci mankóval lehozom ugyanezt, világbafaszba elrugdalni mindent, amerre állok

szánalmas. ez a szint?
fogd meg azt a sört tesómsz...Ilyen helyzetben nagyon nagy hiba lenne hosszabbítani vele. Nem szabad.

thereisonly1ronaldo
-
Ez még az ellenünk van szintnél is lejjebb van, mert akkor legalább hajtott, kapart, sprintelt vissza az elvesztett labda után.
A klub rosszul döntött, mikor ennyire beleállt az aranylabdás esetbe, az emberünk ott hitte el magáról, hogy a legnagyobb áldozat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Fájdalmakat éltem át, nem néztem végig, de az nagyon komoly, hogy egy majd 7 perces videó lett belőle...

Ilyen helyzetben nagyon nagy hiba lenne hosszabbítani vele. Nem szabad. Küzdjön meg érte. Mutassa meg, hogy képes visszajönni, és megérdemli a magasabb, közel legmagasabb fizut. Nagyon rossz üzenete lenne, és nagyon ráfázhatunk, ha most nyáron hosszabbítunk.Pad'em írta: Se fejben, se testben nincs ott, nincs kondi, nincs sebesség. Azért ez őszre változhat, de ezt látjuk az aranylabda gála óta. Ősszel még a szedett vedett csapatunk legjobbja volt, mesterhármasok, gólpasszok, Mbappét is meg-meg találta, aztán elvágták.
Fejben sztem elengedte. Úgy meg ebből visszamászni nehéz lesz.
A probléma, hogy még egy év alatt baromira bezuhanhat az értéke. Jó lenne ha még nem lenne aláírva az a hosszabbítás. Fele más infók jöttek erről eddig. Bár az arabok éppenséggel kivásárolhatják bármikor de ha nem akar oda menni akkor ránk ragad 2030-ig.
Nem könnyű helyzet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Se fejben, se testben nincs ott, nincs kondi, nincs sebesség. Azért ez őszre változhat, de ezt látjuk az aranylabda gála óta. Ősszel még a szedett vedett csapatunk legjobbja volt, mesterhármasok, gólpasszok, Mbappét is meg-meg találta, aztán elvágták.
A probléma, hogy még egy év alatt baromira bezuhanhat az értéke. Jó lenne ha még nem lenne aláírva az a hosszabbítás. Fele más infók jöttek erről eddig. Bár az arabok éppenséggel kivásárolhatják bármikor de ha nem akar oda menni akkor ránk ragad 2030-ig.
Nem könnyű helyzet.
Nem könnyű helyzet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
mint egy drogos alkoholista.
kibaszott szomorú, mikor világ röhög rajta...
thereisonly1ronaldo
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lent a grundon jobban mozognak emberek. Szégyeny gyalázat.