Baromi kényelmetlen lehetett azért az öregnek, fenn a vipbe.. és talán ezekután, majd könnyebben megszabadul a fékektől és hoz olyan játékosokat, akik konkrétan Xabinak kellenek, pontosan az ő felfogásába.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 10., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. július 10., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 20:06
Szerintem siman lehet hogy tchouamenivel is cbkent is szamolnak foleg ha 3 vedozes lesz es camavinga felepul. Nekem o nagy kerdojel hogy ot hova es milyen szerepkorbe fogja berakni xabi.RaúlCF írta: Alabával nem kell számolni tehát van Huijsen,Rüdiger, Militao és a sor legvégén Asencio. Ez sovány bárhonnan nézzük. Konaté is elvileg ide akar jönni. Akkor ne szarakodjunk.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 10., csütörtök 20:03
mindegy, hogy leírjuk vagy rotáljuk jelenleg nem vagyunk meg hátul. van Alaba 33 akinek az utolsó éve, Rüdiger 32 és vagy visszajön vagy nem, Militao 27 dupla acl után most jól szállt be de lássuk hosszabb távon hogy jön vissza. ez kapásból 3 kérdőjel miből 1 távozik legkésőbb jövőre a másik korosodik a 3ik sérülésből jön vissza. mellette van Huijsen mint fiatal. Konaté nem lesz egy Maldini de mai piacon magasan helyezkedik el, 26 éves és lejáró szerződéses. ha mindig keressük a piaci lehetőségeket akkor ez az.ELSiete írta: Hú, ezt mondjuk jó hallani. Bár nem tudom ez így kinek a kárára fog történni, én személy szerint nagyon szeretem Rüdigert, szerintem extra mint védő, de a térdműtéte óta nem teljesen önmaga. Kérdés végleg írjuk le, vagy csak tegyük be rotálásba, esetleg Huijsen párja fixen ő legyen?
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 19:57
Hú, ezt mondjuk jó hallani. Bár nem tudom ez így kinek a kárára fog történni, én személy szerint nagyon szeretem Rüdigert, szerintem extra mint védő, de a térdműtéte óta nem teljesen önmaga. Kérdés végleg írjuk le, vagy csak tegyük be rotálásba, esetleg Huijsen párja fixen ő legyen?RaúlCF írta:bekötött szemmel besétál a kezdőbe. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy Konaté fan. de jelen esetben nagy upgrade lenne és mai viszonyban egész jó áron.ELSiete írta: Jó amúgy ez a Konate, adhat hozzá a kezdőhöz? Nem sok pool meccset néztem idén, és azokon is inkább Dominikra fókuszáltam.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 10., csütörtök 19:52
bekötött szemmel besétál a kezdőbe. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy Konaté fan. de jelen esetben nagy upgrade lenne és mai viszonyban egész jó áron.ELSiete írta: Jó amúgy ez a Konate, adhat hozzá a kezdőhöz? Nem sok pool meccset néztem idén, és azokon is inkább Dominikra fókuszáltam.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 19:21
50-et kér a Pool, mi ingyen akarjuk de ha eladunk egy védőt 20-25-öt adnánk érte az AS szerint.ELSiete írta: Real Madrid’s idea is to sign Ibrahima Konaté as a free agent next summer.
However, if a defender gets sold, signing him this summer is a POSSIBILITY.
Konaté does not want to renew with Liverpool and only thinks of Real Madrid.
@diarioas
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 10., csütörtök 18:50
Carreras jönni fog, utána 1 irányító kp kellenehehetheoriginal írta: kp, bhv, az le van szarva, védő kell![]()
ínséges idők jönnek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 18:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. július 10., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 10., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 10., csütörtök 15:12
mondjuk ezzel a stattal pont nem tud kiemelkedni sehol laliga / bl / top5 liga szintenhehetheoriginal írta:irtam mar sokszor: az a csapat, ahol tucsameni a stathuszar, ezzel emelkedik ki es raadasul o, aki tragedia lassu testben, labdaval, fejben, gondolkodasban, az regen rossz, az a csapat ne almodjon nagy trofeakrol meg dominans jatekrol.gutihaz14 írta: Tchouaméni was the top passer with only 36 passes.
jo eg fa..a.. nevetsegesen keves
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 13:51
irtam mar sokszor: az a csapat, ahol tucsameni a stathuszar, ezzel emelkedik ki es raadasul o, aki tragedia lassu testben, labdaval, fejben, gondolkodasban, az regen rossz, az a csapat ne almodjon nagy trofeakrol meg dominans jatekrol.gutihaz14 írta: Tchouaméni was the top passer with only 36 passes.
jo eg fa..a.. nevetsegesen keves
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 10., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 13:26
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem