szerintem ebben vastagon benne van, hogy a Realban játszik. a nagy internetes fanok is a seggüket vernék a földhöz ha az ő csapatuk leigazolná. biztos, hogy lenne rá vevő és akivel szóba hozzák ott hirtelen number one lenne és csak Real toxikus közege miatt viselkedett úgy. 2 perc lenne megcsavarni a pr-t.nuevo_ericco írta: Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.
Vinícius Junior - 7
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
-
nuevo_ericco
Én ebben az eladni bármikor el lehet dologban nem vagyok annyira biztos, mert a mai fociban fontos a PR, és egy vezető sem akarja felcseszni a saját szurkolóit, hogy méregdrágán odaviszi Vini-t. Max 2-3 éve a MU-ra rá lehetett volna sózni.RaúlCF írta: nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon rottyon van szegény. Nem vagyok benne biztos, hogy képes lesz összekaparni magát, nem az a fajta mentalitással megáldott sajnos. A következő szezon szerintem nagyon vízválasztó lesz neki, nem irigylem Xabit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hosszabbitsunk, oke, de bazmeg nehogymar fizetesemeles erre a szarra.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
hat miafasz.
igy is 80%-kal többet kap, mint amennyi reális lenne, amilyen falábú ostoba idióta.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem azért kell vele hosszabbítani, hogy 10 évig itt legyen hanem értékvédelem miatt. nem engedheti meg a klub, hogy az egyik legértékesebb emberének (most mindegy kinek mi a véleménye róla) a szerződése lemenjen 1 évre. eladni bármikor el lehet de ahhoz jó helyzetben kell lennie a klubnak. kb 170 az értéke de legyen mondjuk 130 amiért elmehet ha 1 éve van ez lemegy majdnem a felére. mi is ezeket az üzleteket használjuk ki.
En még mindig azt erzem ő perez kabalababája es ha belepusztulunk is erőltetni fogja, sztem hosszabbitani fogunk vele. Plane ha lep rodry
Szerintem ezeket anno is megcsinálta csak mellé 5ből 2szer megverte az emberét és gólt/gólpasszt hozott, de ez már nincs benne.
Dinamikája és a sebessége tűnt el, amiből élt végülis.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
de amugy keci ugyanezt melyikunk nem csinalja meg?
geci mankóval lehozom ugyanezt, világbafaszba elrugdalni mindent, amerre állok
szánalmas. ez a szint?
geci mankóval lehozom ugyanezt, világbafaszba elrugdalni mindent, amerre állok
szánalmas. ez a szint?
fogd meg azt a sört tesómsz...Ilyen helyzetben nagyon nagy hiba lenne hosszabbítani vele. Nem szabad.
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Ez még az ellenünk van szintnél is lejjebb van, mert akkor legalább hajtott, kapart, sprintelt vissza az elvesztett labda után.
A klub rosszul döntött, mikor ennyire beleállt az aranylabdás esetbe, az emberünk ott hitte el magáról, hogy a legnagyobb áldozat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Fájdalmakat éltem át, nem néztem végig, de az nagyon komoly, hogy egy majd 7 perces videó lett belőle...
Ilyen helyzetben nagyon nagy hiba lenne hosszabbítani vele. Nem szabad. Küzdjön meg érte. Mutassa meg, hogy képes visszajönni, és megérdemli a magasabb, közel legmagasabb fizut. Nagyon rossz üzenete lenne, és nagyon ráfázhatunk, ha most nyáron hosszabbítunk.Pad'em írta: Se fejben, se testben nincs ott, nincs kondi, nincs sebesség. Azért ez őszre változhat, de ezt látjuk az aranylabda gála óta. Ősszel még a szedett vedett csapatunk legjobbja volt, mesterhármasok, gólpasszok, Mbappét is meg-meg találta, aztán elvágták.
Fejben sztem elengedte. Úgy meg ebből visszamászni nehéz lesz.
A probléma, hogy még egy év alatt baromira bezuhanhat az értéke. Jó lenne ha még nem lenne aláírva az a hosszabbítás. Fele más infók jöttek erről eddig. Bár az arabok éppenséggel kivásárolhatják bármikor de ha nem akar oda menni akkor ránk ragad 2030-ig.
Nem könnyű helyzet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Se fejben, se testben nincs ott, nincs kondi, nincs sebesség. Azért ez őszre változhat, de ezt látjuk az aranylabda gála óta. Ősszel még a szedett vedett csapatunk legjobbja volt, mesterhármasok, gólpasszok, Mbappét is meg-meg találta, aztán elvágták.
A probléma, hogy még egy év alatt baromira bezuhanhat az értéke. Jó lenne ha még nem lenne aláírva az a hosszabbítás. Fele más infók jöttek erről eddig. Bár az arabok éppenséggel kivásárolhatják bármikor de ha nem akar oda menni akkor ránk ragad 2030-ig.
Nem könnyű helyzet.
Nem könnyű helyzet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
mint egy drogos alkoholista.
kibaszott szomorú, mikor világ röhög rajta...
thereisonly1ronaldo
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lent a grundon jobban mozognak emberek. Szégyeny gyalázat.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hát Mbappé az egyik bevágásnál rendesen presszingel, de támogatás nem jön a braziltol, hogy befogják a PSGst. Vini latvanyosan sétál, mintha valami plázában lenne és éppen nézi hol vannak leárazások. Gonzalo keresi a helyét, nincs sok mozgás, inkább a tanacstalansagból fakadólag, de nem is ő az aranylabdásunk, a srác így is túlteljesített. Sz.r az egész.RaúlCF írta: mindegyik. egyik se mozgott rendesen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
mindegyik. egyik se mozgott rendesen.
-
ELSiete
https://www.reddit.com/r/soccercircleje ... balls_dor/
Kiderült mi a gond, Bappé elvitte egy kukis csajhoz azt nem tudja feldolgozni mennyire bejön neki is
Kiderült mi a gond, Bappé elvitte egy kukis csajhoz azt nem tudja feldolgozni mennyire bejön neki is
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
ahogy mondja. Nagyon kevés olyan van akit még érdekes leülni megnézni, nem a sablon szart tolja vagy egy szoba növény jelenség. De mostmár olyan régóta tart ez az önbizalom hiányos szar forma, hogy pusztán gazdaságilag nem éri meg a kockázatot hogy elèrtèktelenedjen.
-
ELSiete
Xabi was planning to start Gonzalo-Mbappé. The presence of Vinicius in the lineup depended on Trent. @RubenMartinAS