ha ilyen szar volt minek nézted? de komolyan. mindenben csak a szart kell látni. nyár van, uborka szezon én örültem, hogy volt pár meccs ami lekötött és olyan csapatokat is láttam akiket soha a büdös életben nem nézne az ember. voltak gyenge csapatok de voltak meglepetések is.wZoLee7 írta: Akkor én egy egészen más tornát néztem végig. Alig volt olyan meccs amire rálehetett fogni, hogy élvezhető, mert mind a kettő csapat komolyan veszi. Mindenhol kimaradt játékosok vagy félsérült emberek erőlködtek fáradtan és formán kívül. Most az, hogy 1 arab csapat és pár brazil valamit villantot, nálam semmit nem mozgat meg. AZ első értelmes ellenfél ellen kérdés nélkül kiestek.
Egy ilyent, egy hosszú szezon után mind1 hol rendezel meg, a csapatok nem lesznek jobb formában. A játékvezetésben mi volt jó? Hogy bemondták hangosan a full szar itéletet miután varral sem sikerül jól vezetni a meccseket? Szuper...Egy klasszikus 4 csapatos csoportokból álló torna, se több se kevesebb. Legalább a lebonyolításba hoztak volna valami újat. Nyomták volna le a csoportokat úgy h 3 nyert meccsel tovább lehet jutni, sorrend alapján az első forduló utána győztesek a győztesekkel stb...utána svájci rendszer és akkor a legjobbaknak nem kell sok meccset játszani. Ja hogy akkor kevés a bevétel mert a gyengébb csapatokra senki nem kíváncsi és szinte üres stadionokban játszották a meccseket. Akkor elmondható, hogy ez a végén csak a bevételről szólt, sem a nézők sem a csapatok nem érdekeltek senkit. Ez az egész ahogy van kapufa. A következő meg az lesz hogy már nyaranta rendeznek valamilyen 32 csapatos tornát, ahogy vége előszezon és indulnak a bajnokságok...még akkor sem tudnék jól nyilatkozni erről a szarról ha mi nyernénk meg vagy ha tényleg jó meccsek lettek volna.
látszott, hogy komolyan vették. ez a komolyan vétel is csak a savanyú szurkolóktól meg a kimaradottak által van generálva. aki ott volt nem hallottam vagy láttam volna, hogy telibeszarják. de nincs ezzel gond, szerinted szar akkor nem kell nézni.