HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 10., csütörtök 12:39
Továbbra sem én leszek a legszerethetőbb fórumozó, de már megszoktam. Szerintem a siker kulcsa az lesz, hogy Mbappet hogyan tudja az edző (legyen az bárki) beépíteni a csapatba.
Mbappe a világ egyik, ha nem jelenleg A legjobb támadója. Érdekes, hogy a PSG 6 év alatt ezt nem tudta kamatoztatni. Tavaly is úgy estek ki a Dortmund ellen, hogy a csapatuk szinte mindenben megegyezett már az ideivel, kivéve Mbappe jelenléte. Idén baromi erősek csapat szinten, előtte meg volt egy baromi jó góllövőjük. Tavaly 2-en voltak 10 gól felett, idén 5-en.
Ami Mbappe számomra nem szimpatikus tulajdonsága, hogy elsőre azt nézi, hogy miként tud a kapura törni. Majd másodikra is azt nézi, hogy miként tud a kapura törni. Aztán harmadikra még mindig azt nézi, hogy ő hogy tud a kapura törni. Végül ha nem sikerül, akkor odaböki egy társ felé.
Az biztos, bármi lesz, ő baromi sok gólt fog rúgni, mert egyedül is képes megverni komplett védelmeket, de nem véletlen, hogy sokszor a sikerhez inkább a csapategységen, csapatjátékon keresztül vezet az út.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!