viheti a faszfej haverjat is.ELSiete írta: Real Madrid have made it CLEAR to Rodrygo that a move away from the club is destined. @marca
Rodrygo is already looking for another club. Xabi Alonso's decision is clear.
— @marca
inseges idok jonnek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 13:56
viheti a faszfej haverjat is.ELSiete írta: Real Madrid have made it CLEAR to Rodrygo that a move away from the club is destined. @marca
Rodrygo is already looking for another club. Xabi Alonso's decision is clear.
— @marca
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 10., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 10., csütörtök 11:23
Május óta final stage? Nehezen hiszem, ez már Ancelottinal kezdődött.Halfkey írta:Sérülés elkerülése mondjuk indokolhatja, ha épp valakivel final stage tárgyalásokban vagyunk.Pad'em írta:
Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 10., csütörtök 10:53
Sérülés elkerülése mondjuk indokolhatja, ha épp valakivel final stage tárgyalásokban vagyunk.Pad'em írta:Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.ToniKroos írta: Szerintem meg nem balhé van itt, hanem mentálisan lehet vele probléma. Motivációját vesztette és most időt kért, hogy összeszedje magát. Folyamatosan azt írják, hogy maradni akar, szóval mást nem tudok elképzelni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 8:22
Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.ToniKroos írta: Szerintem meg nem balhé van itt, hanem mentálisan lehet vele probléma. Motivációját vesztette és most időt kért, hogy összeszedje magát. Folyamatosan azt írják, hogy maradni akar, szóval mást nem tudok elképzelni.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 10., csütörtök 2:28
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. július 10., csütörtök 0:23
Carlo éra végén is inkább a Castilla-s kissrácot hozta be edzőbá Rodrygo helyett Barca ellen éles helyzetben, utána meg asszem 0 percet kapott (bár a tavaszi bukott bajnoki Clasico után már nem nagyon követtem a meccseket), közben ment a kamu, hogy sérült/beteg, de a média hozta, hogy nem érzi a megbecsülést, távozni akar, nem akar játszani, stb.untouchable írta: Valami nagy balhét sejtek vele kapcsolatban amiről nem tudunk, ami még a Carlo érában történhetett.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 10., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 9., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. július 9., szerda 18:43
Eselyes, de en is attol tartok, hogy vmi nyomott aron vinnek csak. Barmennyire is megvoltak a momentumai a Realban, azert nem mondanam, hogy klasszis lett itt, ezt mondjuk mutatja az is, hogy eleg komolyan felmerult a tavozasa a hirek szerint.Pad'em írta:Sztem meg mindenhol kezdő lenne ezek közül kivéve max a PSG-t.BlancoMark írta:
Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 9., szerda 18:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 9., szerda 18:36
Sztem meg mindenhol kezdő lenne ezek közül kivéve max a PSG-t.BlancoMark írta:Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érte![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 9., szerda 18:33
Kicsit az akciós résztől tartok én is, hogy majd kapunk érte 70-et miközben egy Carreras, meg egy 17-éves ígéret 50 millió.BlancoMark írta:Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érte![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 9., szerda 18:28
Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érteBlancoMark írta:
Nem kell semmilyen elcsapatnak.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 9., szerda 18:02
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érteBlancoMark írta:Nem kell semmilyen elcsapatnak.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 9., szerda 17:34
Akkor meg szedje ossze magat vegre.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 9., szerda 16:45
Nem kell semmilyen elcsapatnak.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 9., szerda 16:40
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem