Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 12., szombat 14:36

Siman benne van, hogy nincs meg a tekintely egyelore. Xabinak kemenynek kell lenni, de közben nem veresszaju bolondnak, mint egy cuper vagy balnatestu benitez.
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 12., szombat 14:32

nzooli93 írta:
Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
Én ezt amúgy nem tudom ésszel felfogni. A vilag legnagyobb klubjában, ahol a legnagyobbak az elvárások, hogy letezhet ilyen, hogy nem csinálják azt,amit a "főnököd" mond? Perez legnagyobb erényei közé tartottam,hogy senkit nem enged a klub fölé. Mi a franc folyik itt komolyan ennel a klubnal 1 eve?
Most kell letenni azokat a padra. Ha ezt hagyják így menni, akkor abból baj lesz hosszútávon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 12., szombat 14:24

Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
Én ezt amúgy nem tudom ésszel felfogni. A vilag legnagyobb klubjában, ahol a legnagyobbak az elvárások, hogy letezhet ilyen, hogy nem csinálják azt,amit a "főnököd" mond? Perez legnagyobb erényei közé tartottam,hogy senkit nem enged a klub fölé. Mi a franc folyik itt komolyan ennel a klubnal 1 eve?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 12., szombat 14:01

reeed_ati írta: Én azt nem értettem, hogy mi volt az elképzelés azzal, hogy Garciát kiraktuk a jobb-szélre?
Neki az erőssége a helyzetbe kerülés, remekül érkezni a belőtt lasztikra, vagy visszafejelni, vagy kapura fejelni..
Ha kiteszel egy ilyen játékost a szélre, akkor ezek az erények mind mennek a levesbe..
Ha a tekit akarta középen játszatni, akkor ezerszer inkább Diazt, vagy akár Rodrygót kellett volna kezdetni jobb-szélen..
Viszont, ha mindenképpen Garciával kezd, akkor Bappát kirakom jobb oldalra, rengetegszer kavart onnan is már parádésan, jó pár gólja van már arról az oldalról is, szóval ő simán megélne ott is.

Xabi remélhetőleg hamar elfelejti ezt, főleg hogy érkezik egy jobbszélső is majd a csapatba.
Garcia meg tökélete lesz beugrósnak, de csakis csatár poszton, fix 20-30 perces játékosnak, rotálásban akár a kezdőbe is nyilván.
Volt hír, hogy GG középen, Bappe balon, Vini jobbon játszott volna. Ez volt az elképzelés. Első 10 percben így is helyezkedtek.

Ami aztán borult az első 10 perc után két okból is. Mindhárman olyanok voltak, mint a fejetlen csirkék, nem tudták kezelni ezt a felállást. Aztán a bekapott 2. gól után teljesen semmibe vették a kezdeti elképzeléseket. Courtois nyilatkozta is, hogy nem teljesültek az edzői kérések.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 12., szombat 13:56

Én azt nem értettem, hogy mi volt az elképzelés azzal, hogy Garciát kiraktuk a jobb-szélre?
Neki az erőssége a helyzetbe kerülés, remekül érkezni a belőtt lasztikra, vagy visszafejelni, vagy kapura fejelni..
Ha kiteszel egy ilyen játékost a szélre, akkor ezek az erények mind mennek a levesbe..
Ha a tekit akarta középen játszatni, akkor ezerszer inkább Diazt, vagy akár Rodrygót kellett volna kezdetni jobb-szélen..
Viszont, ha mindenképpen Garciával kezd, akkor Bappát kirakom jobb oldalra, rengetegszer kavart onnan is már parádésan, jó pár gólja van már arról az oldalról is, szóval ő simán megélne ott is.

Xabi remélhetőleg hamar elfelejti ezt, főleg hogy érkezik egy jobbszélső is majd a csapatba.
Garcia meg tökélete lesz beugrósnak, de csakis csatár poszton, fix 20-30 perces játékosnak, rotálásban akár a kezdőbe is nyilván.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 15:24

untouchable írta:
danikiss45 írta: Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.
A PSG csapatként játszott, itt sajnos ez még nem megy. Kroos illetve Modric játékát se látom potolva a másik nagy problema vini, aki nem tudom h mit tudhat Perezrol h ilyen teljesitmenyel a kezdőben van.
Sajnos Mpabbe és vini kioltja egymást el kell dönteni h kire épiti a csapatot jövőben Xabi mert jelenleg ez igy nem fog müködni.
Ennek a csapatnak nem össze kell szoknia, hanem egyszerűen mindenkinek tököket kell növesztenie, leszállni a földre és dolgozni, mint az állatok.
A jelenlegi keretből talán csak Courtois, Carvajal és Valverde, akikben megvannak ezek a tulajdonságok.
Trent idejött, aztán lötyögéssel indít, ez nem sok jót sejtet és Vini + Mbappé is sokszor csak kikapcsolódni járnak a meccseinkre. Utóbbi esetében valamennyire elnézem, mert a tavasszal kihozta magából a max teljesítményének a 75%-át, nyáron meg beteg volt, de jó lenne, ha kicsit éhesebb lenne a sikerre és vezérré tudna válni a támadóink között a mentalitásával is.
Én nem tudom Mbappetol mit vártatok, a kórházból most jött vissza, nem edzett kezdettől fogva a kerettel, lefogyott 6 kilót ami ezen a szinten (meg hétköznapi szinten is) sok, a PSG 100%ig ismeri, de mégis tőle láttuk azt tegnap, hogy megtudja csinálni a cselt, letudja futni az ellent. Az hogy a középpálya már nem jött vele és utána nem tudta kinek passzolni, és megpróbálta magának megoldani, arról már nem ő tehet. A Dortmund ellen ahogy visszatért gólt lőtt, ráadásul nem is kis gólt. Közel sem 100%os, alig játszott, mégis tudott maradandót alkotni a kupában. Tegnap is olyan sebesség és induló volt benne, hogy gondoltam ha mindenki ezt hozza, bizony nyerünk. Az hogy nem járt vissza... Ez csak azóta téma, hogy a PSG sikeres nélküle, de egy top csatart sem látunk a csapatokban presszingelni. Mbappe sem sétálgat, én élesnek látom őt, de fizikailag most jelenleg ennyit bír. Nem vele van a baj. Ennyi gólt valaki nem tud eltenni kikapcsolódással.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 10., csütörtök 15:03

danikiss45 írta: Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.
A PSG csapatként játszott, itt sajnos ez még nem megy. Kroos illetve Modric játékát se látom potolva a másik nagy problema vini, aki nem tudom h mit tudhat Perezrol h ilyen teljesitmenyel a kezdőben van.
Sajnos Mpabbe és vini kioltja egymást el kell dönteni h kire épiti a csapatot jövőben Xabi mert jelenleg ez igy nem fog müködni.
Ennek a csapatnak nem össze kell szoknia, hanem egyszerűen mindenkinek tököket kell növesztenie, leszállni a földre és dolgozni, mint az állatok.
A jelenlegi keretből talán csak Courtois, Carvajal és Valverde, akikben megvannak ezek a tulajdonságok.
Trent idejött, aztán lötyögéssel indít, ez nem sok jót sejtet és Vini + Mbappé is sokszor csak kikapcsolódni járnak a meccseinkre. Utóbbi esetében valamennyire elnézem, mert a tavasszal kihozta magából a max teljesítményének a 75%-át, nyáron meg beteg volt, de jó lenne, ha kicsit éhesebb lenne a sikerre és vezérré tudna válni a támadóink között a mentalitásával is.
Hala Madrid y nada más 🤍

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. július 10., csütörtök 14:23

Ezzel a kozeppalyaval nagyon nehez lesz, nincs semmi arculata, fazonja. Inseges idok jonnek.

danikiss45
Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo

HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. július 10., csütörtök 14:22

Én a következő szezonban nem számolok semmilyen cimmel a tegnapiak után, ennek a csapatnak össze kell szoknia.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 12:41

En eyetester vagyok, a kamion csak hobbi, mikor bevasarloutcakat kell kiprobalni.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 10., csütörtök 12:29

hehetheoriginal írta: hat mit hittel, buzulas lesz, meg simisimi es terdeples? :lol:
koztunk jarnak... :lol: :coffee:
Hat, hall ezt azt az ember a kamionosokrol. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 11:52

hat mit hittel, buzulas lesz, meg simisimi es terdeples? :lol:
koztunk jarnak... :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 10., csütörtök 11:48

hehetheoriginal írta:
Anthony írta:
Mentálisan? Mitől? Menjen hehével kocsmázni, rögtön helyrejön!
Valszeg felbaszna, es mivel gyanithatoan erosebb nalam, akkor vernem tarkon a korsoval, mikor epp nem nez ide.

Szerencsere mondjuk ilyen veszely nem fenyeget, biniciusszal valo talalkozasnal nem tudom hogy tudnam visszafogni magam, valszeg rosszabb lennek, mint egy valencia/atma drukker.

Igy menjen az ember veled lazitani.. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 11:40

Nem lattunk bele tul sokat.
Akkor nem voltak hibak, talan 1-1 kisebb, mondhatni berugta az ólajtót, mint egy hulk. Ha azt a format folytatta volna, akkor nem is kerdes, hogy kezdo.
Nem tudom minek koszonheto a visszaeses, de ez mind fejben van nala, megviseli a kiscsajos ügy? Nem tudom.
De jottek a hibak, elkesesek, egyre elkezdte csinalni mar a szezon vegen is a 11-eseket, vmit makjara a var nem adott meg, aztan most teljes homaly. Ez mind fejben. Hogy folyamat leszedtek a labarol a labdat, nyilvan felkeszultek belole, de itt koncentraciohiany van legfőképp. Ha igy folytatja, nyilvan getafe szint maximum, de jo lett volna egy uj ramos.
Na de majd a joan kisgyerek.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 10., csütörtök 11:35

realmadrid95 írta:
Anthony írta:
Talan a birosagi ugy miatt? Megertem, hogy mar kezdetektol leszolod, de ha mindenkit elkuldenenk 3 meccs utan nem maradna egyetlen egy jatekosunk sem. Nincs formaban, menjen a padra, aztan kuzdje vissza magat.
Jó persze, elküldeni túlzás, de egy Hujsen vagy egy top Militao-hoz ha hasonlítom akkor nincs hogy kezdő legyen. Persze kellenek az ilyen olcsó/saját nevelésű játékosok a padra, azzal nincs is baj. Nem szóltam le a kezdetektől, jól szállt be amikor kiesett Militao, de páran egyből túl sokat láttak bele.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 10., csütörtök 11:18

Anthony írta:
realmadrid95 írta: Mentalisan nagyon lent van, de ez a 3-4 het pont eleg lesz neki, hogy osszeszedje magat.
Valszeg felbaszna, es mivel gyanithatoan erosebb nalam, akkor vernem tarkon a korsoval, mikor epp nem nez ide.

Szerencsere mondjuk ilyen veszely nem fenyeget, biniciusszal valo talalkozasnal nem tudom hogy tudnam visszafogni magam, valszeg rosszabb lennek, mint egy valencia/atma drukker.
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 10., csütörtök 11:16

mi ez a világvége hangulat Asencióval kapcsolatban?
pihenjen, legyen padon, aztán majd visszatér ha fejben helyrehozza magát…

többeknek kimaradt az előző szezon :roll:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 10., csütörtök 10:28

Anthony írta:
realmadrid95 írta: Mentalisan nagyon lent van, de ez a 3-4 het pont eleg lesz neki, hogy osszeszedje magat.
Talan a birosagi ugy miatt? Megertem, hogy mar kezdetektol leszolod, de ha mindenkit elkuldenenk 3 meccs utan nem maradna egyetlen egy jatekosunk sem. Nincs formaban, menjen a padra, aztan kuzdje vissza magat.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 10., csütörtök 10:16

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 10., csütörtök 10:03

Pad'em írta:
Anthony írta: Továbbra is tartom, hogy Asencionak volt pár jó meccse egy védők nélküli csapatban, de közben látszott a tapasztalat hiány és már akkor is voltak eszetlen becsúszásai illetve néha valóban ki kell bikázni a labdát mint állat, de egy Real Madridnál azért ennél komolyabb skillekre van szükség. Jöhetne a Liverpoolos csákó, vagy nem tudom mi van azzal a Joan gyerekkel az ACL után, akkor nyugodtabb lennék. Asencio egy szimpatikus gyerek, de maximum pár kisebb csapat ellen tenném be, ha lenne érdeklődő akkor akár el is adnám.
Hát persze adjuk el a tavalyi szezon saját nevelésű felfedezettjét aki a semmiből bedobva hozta magát egész szezonban, egész pályás asszisztokkal, azért mert most komolyabb skillekre van szükség meg mert elbambult egy nyári meccsen illetve csinált két könnyű síppal befújt szabálytalanságot a csoportmeccs alatt. Úgy, hogy alig van védőnk. Okos gondolat.
Mentalisan nagyon lent van, de ez a 3-4 het pont eleg lesz neki, hogy osszeszedje magat.

Vissza: