Szerintem tegnap is voltak olyan probalkozasai alonsonak amik pozitivak. Egyreszt eszrevette azt amit carlo nem vagy nagyon hosszu ido utan hogy lucas nem a kezdobe valo es valverdet kezdette ott.
A szogleteinkben vannak variaciok, mbappenak nem erossege a fejjatek ezert vagy vele rugatta a szogletet vagy kihuzta a 16os eloterebe valverdevel egyutt mert a rugotechbikajuk egy kipattanonal nagyon fontos lehet. Nem ugy rugjuk a kis szogletet hogy mar a kipasszbol elveszitjuk a labdat, aztan golt kapunk.
Szamomra pozitiv az is hogy gonzalot vegig bent hagyta a kezdoben, még akkor is ha tegnap szelso volt, o talan a legnagyobb pozitivuma a tornanak mert lehet majd hasznalni.
De tegnap akarmi is volt a terv azt rudiger es asencio amokfutasa ugy huzta at ahogy volt. Utana gondolom a ket kiskiraly kizavarta a jobbszelre a kisgyereket es vege volt mindennek.
Nem neztem statokat de szemre vinicius es mbappe lofasz futasa vedekezo oldalon nagyom zavaro volt, ez a tobbiekre s negativan hat hogy 8an melozzanak 10 ember melojara. Plusz nem egyszer jude vagy arda inditotta a letamadast a kozephatvedeikre aztan kipasszoltak oket es a kpn nem maradt ember. Igen mbappe ugyanugy nem vedekezik mint vini a kulonbseg akkor van hogy viniciusnak tenyleg semmilyen hozzaadott erteke nincs akkor se amikor nalunk a labda. 6 meccsen a klub vbn mindegyiken kezdett es 1 gol 1 golpassz amit mindkettot a veretes salzburg ellen hozta. Nyilvan fizetesemelesert kiallto teljesitmeny. Az egyik legidegesitobb szamomra az hogy amikor visszahuzodtunk vini is hatrasetalt mar es korulbelul 3 meter tavolsagba nezte ahogy mendes es kvara 2v1ezik fede ellen.
Még egy pozitivum talan a korai cserek es a korabbi erinthetetlenek lecserelese.
Mondhatjatok hogy alonso alljon ki es ezt az évet szanja arra hogy vinicius ellen megy, de ha kozben perez ma holnap megduplazza a fizujat es alairatja meg 5 evre akkor ezt nem teheti meg xabi. Akkor lehet a vinicius jelenseggel felvenni a harcot ha a vezetoseg is az edzo melle all. En nem ertem hogy perezek hogy nem latjak ezt. Ez a gyerek nem az a vidam, jol cselezo, piszok gyors aki orombol focizik. Ez mar egy megfaradt, megkeseredett, duzzogo, egoista, balhes jatekos lett. Ezt alonso egyedul nem fogja tudni megoldani, mas sem tudna max egy 2010 koruli mourinho aki moge perez teljesen beallt, en alonsonal ezt nem latom.
A ket kozephatvedunk meg parade, szerintem fejben kukak. Tavaly osszetartottak egy mendy, lucas vasquez szelu vedelmet, csapagyasra lettek hajtva, tobb vedo helyett meloztak folyamatosan most meg azt se tudjak hol vannak. Rudiger mintha meg mindig serult lenne, asencio meg szarabb mint vallejo meg jacobo akarmikor. Engem elobbi jobban zavar mert o tenyleg hosszu evekig vilagklasszis volt, utobbiba meg lehet csak tobbet lattunk bele. Majd militao talan segit ezen a probleman.
U.i. courtoisnak mindenki kezet csokolhat ismet.
U.i.2. az egesz csapatnak egy tok nagy stabilitast ad amikor fent van egy center, ezt lattuk joselunal, latjuk gonzalonal is. Tegnap is tobbszor volt h mbappe volt a center, vini vagy vmelyik vedo eljutott beadasig es mbappe a 16oson kivul varta a masodik hullambol de kozepen meg senki nem volt..