Tuti van valami a háttérben, fura ez nekem, hogy ennyire nem kapta meg a lehetőséget Alonsotol.hehetheoriginal írta:viheti a faszfej haverjat is.ELSiete írta: Real Madrid have made it CLEAR to Rodrygo that a move away from the club is destined. @marca
Rodrygo is already looking for another club. Xabi Alonso's decision is clear.
— @marca
inseges idok jonnek.

Rodrygo Goes - 11
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 11
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
viheti a faszfej haverjat is.ELSiete írta: Real Madrid have made it CLEAR to Rodrygo that a move away from the club is destined. @marca
— @marca
inseges idok jonnek.
thereisonly1ronaldo
-
Real Madrid have made it CLEAR to Rodrygo that a move away from the club is destined. @marca
— @marca
— @marca
- Galacticos
En azt is kinezem belole mivel latszatra nem tunik egy hulyegyereknek hogy kivár egy kicsit hogy mi lesz viniciusszal. Ha meghosszabbitjak a szerzodeset akkor az egyertelmu valasz lesz arra hogy hosszu evekig megvan a balszelsonk es az egyik erinthetetlen. A masik nyilvan bappe, innentol meg aki kikerulhet az rodrygo.
De ha esetleg a vini hosszabbitasnal tortenne valami es inkabb menne, ugy mar lehet hogy o is maradna mert latna ertelmet annak hogy kuzdjon a balszelert. Mert jelenleg lassuk be, jatszhatna rodrygo akarhogy (jol tartosan o se szokott) vinit nem tudta volna kiszoritani sehogyse.
De ha esetleg a vini hosszabbitasnal tortenne valami es inkabb menne, ugy mar lehet hogy o is maradna mert latna ertelmet annak hogy kuzdjon a balszelert. Mert jelenleg lassuk be, jatszhatna rodrygo akarhogy (jol tartosan o se szokott) vinit nem tudta volna kiszoritani sehogyse.
Nem azt mondtam hogy ez van, azt mondtam hogy ez indokolhatja.
Május óta final stage? Nehezen hiszem, ez már Ancelottinal kezdődött.Halfkey írta:Sérülés elkerülése mondjuk indokolhatja, ha épp valakivel final stage tárgyalásokban vagyunk.Pad'em írta:
Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.
Sérülés elkerülése mondjuk indokolhatja, ha épp valakivel final stage tárgyalásokban vagyunk.Pad'em írta:Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.ToniKroos írta: Szerintem meg nem balhé van itt, hanem mentálisan lehet vele probléma. Motivációját vesztette és most időt kért, hogy összeszedje magát. Folyamatosan azt írják, hogy maradni akar, szóval mást nem tudok elképzelni.
- Pad'em
Szerintem is valami depi van nála. Ha már kb meg lenne az új csapatával a szerződése sem indokolná semmi, hogy 0 perceket kapjon.ToniKroos írta: Szerintem meg nem balhé van itt, hanem mentálisan lehet vele probléma. Motivációját vesztette és most időt kért, hogy összeszedje magát. Folyamatosan azt írják, hogy maradni akar, szóval mást nem tudok elképzelni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szerintem meg nem balhé van itt, hanem mentálisan lehet vele probléma. Motivációját vesztette és most időt kért, hogy összeszedje magát. Folyamatosan azt írják, hogy maradni akar, szóval mást nem tudok elképzelni.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Carlo éra végén is inkább a Castilla-s kissrácot hozta be edzőbá Rodrygo helyett Barca ellen éles helyzetben, utána meg asszem 0 percet kapott (bár a tavaszi bukott bajnoki Clasico után már nem nagyon követtem a meccseket), közben ment a kamu, hogy sérült/beteg, de a média hozta, hogy nem érzi a megbecsülést, távozni akar, nem akar játszani, stb.untouchable írta: Valami nagy balhét sejtek vele kapcsolatban amiről nem tudunk, ami még a Carlo érában történhetett.
-
Valami nagy balhét sejtek vele kapcsolatban amiről nem tudunk, ami még a Carlo érában történhetett.
Hala Madrid y nada más 
-
Xabi Alonso: "Why did Rodrygo play 0 minutes? It was a technical decision. We believed we needed different players."
- RealMadridFanatic
Eselyes, de en is attol tartok, hogy vmi nyomott aron vinnek csak. Barmennyire is megvoltak a momentumai a Realban, azert nem mondanam, hogy klasszis lett itt, ezt mondjuk mutatja az is, hogy eleg komolyan felmerult a tavozasa a hirek szerint.Pad'em írta:Sztem meg mindenhol kezdő lenne ezek közül kivéve max a PSG-t.BlancoMark írta:
Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.
Mondjuk szemely szerint nem adnam el barmi aron, mert nekunk is hasznos lehet boven, Mastantuono szamomra egyaltalan nem meggyozo, nala jelenleg fixen jobb jatekosnak mondanam. Az, hogy O is youngest meg ilyen szempontbol irrelevans, az legyen itt, aki a legtobbet hozza tudja tenni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintem viszonylag gyorsan jott ez, hogy viheto, a tobbi csapatnak mar megvoltak elore a kiszemeltek. Azert a semmibol elohuzni 100 milliot nem egyszeru, persze egyedul a Bayernt leszamitva. Ok ezer eve keresnek szelsot, az mas kerdes, hogy ok mennyire toketlenek. Itt van szamukra egy idealis jatekos, aki szinte barhol bevetheto, nincsenek sztarallurok az eleteben, vannak “clutch pillanatok”. Egy igazi dolgos sztart kaphatnanak ugy, hogy az impotens vezetosegnek sem kell meggyozni az adott jatekos csapatat, hogy elengedjek.
- Pad'em
Sztem meg mindenhol kezdő lenne ezek közül kivéve max a PSG-t.BlancoMark írta:Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érte![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kicsit az akciós résztől tartok én is, hogy majd kapunk érte 70-et miközben egy Carreras, meg egy 17-éves ígéret 50 millió.BlancoMark írta:Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érte![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- BlancoMark
Hiszem ha latom. Kb arra capaznak, hogy mivel kiszoruloban van a csapatbol igy akciosan el tudjak hozni rotacios jatekosnak. Max az Arsenal venne 'sztarnak'.Pad'em írta:Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érteBlancoMark írta:
Nem kell semmilyen elcsapatnak.![]()
- Pad'em
Csak az Arsenal, City, Liverpool, Bayern és a PSG érdeklődik érteBlancoMark írta:Nem kell semmilyen elcsapatnak.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Akkor meg szedje ossze magat vegre.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas
- BlancoMark
Nem kell semmilyen elcsapatnak.ELSiete írta: Rodrygo wants to stay at Real Madrid as long as he is an important player for Xabi Alonso and gets minutes.
— @diarioas