Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Azt lehet tudni mikor jön mindenki vissza edzes kezdeshez?
Fakk, az jogos. Jól van, akkor hivatalosan is 0 kupát várok a következő szezontól. Azért csak Hala Madrid!Pad'em írta:Hát ha nem lett volna ez a szuper torna akkor azért egy két héttel minimum több pihijük van. Úgy a nemzetek ligája után június első hetében tiplizhettek volna és ezen a héten kezdenénk mint a Barca, az egy jó 5 hét. Így meg július 31-én kezdjük, két hét a difi kb.bluebike írta:
Erre tippeltem én is. De a pihenő része nem rövidebb, nem? Ugyanúgy 3 hét semmit tevés. Aztán ugyanúgy 2 hét erőnléti alapozás. Aztán 0 vs kb 14 nap felmészülési meccsek. Tehát a pihenő része nem kevesebb. A felkészülésiken meg már túl vagyunk, azt hívták klub vbnek. Az más kérdés, hogy a formábahozó meccsek hiányával jó eséllyel a bajnokság elején összeszedünk vagy 2-3 meccsnyi hátrányt, amivel el is megy kb minden esély. Szóval idén kb augisztusban fel is rakhatunk mindent a BL-re![]()
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ha nem lett volna ez a szuper torna akkor azért egy két héttel minimum több pihijük van. Úgy a nemzetek ligája után június első hetében tiplizhettek volna és ezen a héten kezdenénk mint a Barca, az egy jó 5 hét. Így meg július 31-én kezdjük, két hét a difi kb.bluebike írta:Erre tippeltem én is. De a pihenő része nem rövidebb, nem? Ugyanúgy 3 hét semmit tevés. Aztán ugyanúgy 2 hét erőnléti alapozás. Aztán 0 vs kb 14 nap felmészülési meccsek. Tehát a pihenő része nem kevesebb. A felkészülésiken meg már túl vagyunk, azt hívták klub vbnek. Az más kérdés, hogy a formábahozó meccsek hiányával jó eséllyel a bajnokság elején összeszedünk vagy 2-3 meccsnyi hátrányt, amivel el is megy kb minden esély. Szóval idén kb augisztusban fel is rakhatunk mindent a BL-rePad'em írta:
Emlékből általában két hét edzés, aztán 2-3 héten át felkészülési meccsek, utána start a ligában. Durván felére csökken az előszezonunk.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Erre tippeltem én is. De a pihenő része nem rövidebb, nem? Ugyanúgy 3 hét semmit tevés. Aztán ugyanúgy 2 hét erőnléti alapozás. Aztán 0 vs kb 14 nap felmészülési meccsek. Tehát a pihenő része nem kevesebb. A felkészülésiken meg már túl vagyunk, azt hívták klub vbnek. Az más kérdés, hogy a formábahozó meccsek hiányával jó eséllyel a bajnokság elején összeszedünk vagy 2-3 meccsnyi hátrányt, amivel el is megy kb minden esély. Szóval idén kb augisztusban fel is rakhatunk mindent a BL-rePad'em írta:Emlékből általában két hét edzés, aztán 2-3 héten át felkészülési meccsek, utána start a ligában. Durván felére csökken az előszezonunk.bluebike írta: Korábbi szezonokban milyen számok szoktak lenne? Hány nap nyári szünet, és hány nap preseason? Most sem lesz (sokkal) kevesebb, csak a felkészülési meccsek lesznek offolva, nem?
Értem, hogy ettől még tré a helyzet, és valószínűleg vissza fog ütni a szezonban, de ettől még jöhetnek a számok, ha valaki tudja.

- Pad'em
Emlékből általában két hét edzés, aztán 2-3 héten át felkészülési meccsek, utána start a ligában. Durván felére csökken az előszezonunk.bluebike írta: Korábbi szezonokban milyen számok szoktak lenne? Hány nap nyári szünet, és hány nap preseason? Most sem lesz (sokkal) kevesebb, csak a felkészülési meccsek lesznek offolva, nem?
Értem, hogy ettől még tré a helyzet, és valószínűleg vissza fog ütni a szezonban, de ettől még jöhetnek a számok, ha valaki tudja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
athletic azt írja, hogy volt egy megállapodás az Atleti és részünkről a spanyol szövetséggel, még májusban, hogy ha negyeddöntőig jut bármelyik csapat, akkor halasztva lesz az első meccse a csapatoknak, ezért is adhattuk be a kérvényt, de gondolom ezt úgy értelmezték, hogy csak akkor, ha mindkét csapat bejutRealista24 írta: Az a helyzet, hogy nincs ebben semmi. Megprobaltuk, nem sikerult.
Utana meg hova teszed be az elhalasztott meccset? Fullon a naptar, sosem lesz idealis, be sem adtam volna a kervenyt.

forrás:
"Sources told The Athletic that in May the two Spanish sides competing at the Club World Cup, Madrid and Atletico Madrid, along with their respective captains, Dani Carvajal and Koke, reached an agreement with La Liga, the RFEF and the AFE to postpone those clubs’ first league fixtures if they reached the quarter-finals of the competition."
https://www.nytimes.com/athletic/648972 ... iga-first/
Korábbi szezonokban milyen számok szoktak lenne? Hány nap nyári szünet, és hány nap preseason? Most sem lesz (sokkal) kevesebb, csak a felkészülési meccsek lesznek offolva, nem?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a helyzet, hogy nincs ebben semmi. Megprobaltuk, nem sikerult.
Utana meg hova teszed be az elhalasztott meccset? Fullon a naptar, sosem lesz idealis, be sem adtam volna a kervenyt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
No reason.
Mit varunk, BL-t sem nagyon szoktak figyelembe venni. Szegeny, kicsi birok hibai is ki lettek hangsulyozva, nem nagyon kell szamitani ra, hogy barmilyen szervezet egy kicsit is figyelembe vesz olyan, szinte elhanyagolhato tenyt, hogy ket szezont jatszunk le majdnem egyhuzamban. Ha a jovo nyari VB-t is ideveszem, akkor lehet ez 3 is.
Kivancsi vagyok a kovetkezo szezon komolyabb seruleseinek szamara...

Mit varunk, BL-t sem nagyon szoktak figyelembe venni. Szegeny, kicsi birok hibai is ki lettek hangsulyozva, nem nagyon kell szamitani ra, hogy barmilyen szervezet egy kicsit is figyelembe vesz olyan, szinte elhanyagolhato tenyt, hogy ket szezont jatszunk le majdnem egyhuzamban. Ha a jovo nyari VB-t is ideveszem, akkor lehet ez 3 is.
Kivancsi vagyok a kovetkezo szezon komolyabb seruleseinek szamara...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
https://x.com/MadridXtra/status/1942913 ... zQ2RQ&s=19
Ennyit erről.
Sz....va lesz a csapat a következő szezonban is.
Ennyit erről.

Sz....va lesz a csapat a következő szezonban is.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Egyrészt az usa, a nagycsapatok saját stadionjai tele vannak. A mi meccseinken amúgy azért voltak bőven.hehetheoriginal írta: Azert vannak 7-en a stadionokban a klubvb-n![]()
Másrészt a tvs nézettség számít igazán, az emeli a sponsori pénzeket.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A csoportmeccseken valóban. De pl Miami-psg, és kb az összes, Real meccs kimagasló nézettséggel ment már. De noname csapatokra senki sem kíváncsi.hehetheoriginal írta: Azert vannak 7-en a stadionokban a klubvb-n![]()
Mas.
Messi haverja menni akar miamiba.
Az Inter Miami tárgyalásokat kezdeményezett az Atletico Madriddal Rodrigo De Paul átigazolásáról, miután a világbajnok argentin középpályás elmondta, szívesen igazolna Amerikába Lionel Messihez.
(Fabrizio Romano)
Így hogy az Atlético eleg sokat igazolt, talán már el is engedik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
És látod mégsem csökken a nézettség, érdeklődés. Akkor miért ne emelnék még tovább a meccsszámokat?hehetheoriginal írta:Pihenhetnek ezek evekig, akkor is rakas szar nézhetetlen geci az egeszbluebike írta:
Szerintem nézőként ez abból a szemlontból érdekes téma, hogy csökken e a játék színvonala a kevesebb pihenő miatt? És így adott esetben kevesebben nézik e a világon, ezáltal csökken e a termék értéke.![]()
Neymar tesomsz volt az utolso rendes fodballista kb.

- hehetheoriginal
Pihenhetnek ezek evekig, akkor is rakas szar nézhetetlen geci az egeszbluebike írta:Szerintem nézőként ez abból a szemlontból érdekes téma, hogy csökken e a játék színvonala a kevesebb pihenő miatt? És így adott esetben kevesebben nézik e a világon, ezáltal csökken e a termék értéke.hehetheoriginal írta: mondanám, hogy ennyi pénzért majd a föld alatt pihenjenek, de az talán kissé morbid, ezert inkabb nem mondom.

Neymar tesomsz volt az utolso rendes fodballista kb.
thereisonly1ronaldo
Szerintem nézőként ez abból a szemlontból érdekes téma, hogy csökken e a játék színvonala a kevesebb pihenő miatt? És így adott esetben kevesebben nézik e a világon, ezáltal csökken e a termék értéke.hehetheoriginal írta:mondanám, hogy ennyi pénzért majd a föld alatt pihenjenek, de az talán kissé morbid, ezert inkabb nem mondom.Majd 2 év múlva pihennek...
minimálisan sem tudom őket sajnálni_Bushido_ írta: Barca védő koundé megmondta, jó hogy pihenhet. Egyes játékosok 2024 július óta játszanak, megállás nélkül. Egy éve tolják, pihenés nélkül. Vb, Eb, nemzetek ligája, cwc, bl, el, bajnokság, kupa. Rettenetesen sok.
És jövőre se lesz pihi a vb miatt.
Majd 2 év múlva pihennek...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
mondanám, hogy ennyi pénzért majd a föld alatt pihenjenek, de az talán kissé morbid, ezert inkabb nem mondom.Majd 2 év múlva pihennek...
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Barca védő koundé megmondta, jó hogy pihenhet. Egyes játékosok 2024 július óta játszanak, megállás nélkül. Egy éve tolják, pihenés nélkül. Vb, Eb, nemzetek ligája, cwc, bl, el, bajnokság, kupa. Rettenetesen sok.
- Pad'em
JUST IN: Real Madrid have officially requested the postponement of the first La Liga game this morning. Real Madrid, Osasuna and the RFEF all agree to set the match on October 29 - now La Liga will have to decide. @carrusel