Fú ez füstölt.Faust írta:Yamal lassan 18, ugyhogy a faszat valami fiatalabbra kell cserelni a szajaban.Galacticos írta: Fabrizio milyen swap dealre utalhat?![]()

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 8., kedd 21:20
Fú ez füstölt.Faust írta:Yamal lassan 18, ugyhogy a faszat valami fiatalabbra kell cserelni a szajaban.Galacticos írta: Fabrizio milyen swap dealre utalhat?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 8., kedd 21:16
Yamal lassan 18, ugyhogy a faszat valami fiatalabbra kell cserelni a szajaban.Galacticos írta: Fabrizio milyen swap dealre utalhat?![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 8., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 8., kedd 21:06
Akárhányszor láttam, engem nem győzött meg, hogy ő az akiért pénzt kellene adnunk a védelembe. Attól, hogy 26 éves es válogatott, nem biztos, hogy ra van szuksegunk. Ez a tovabb tudjuk adni a bebukott igazolasokat sztori meg nem igazán mi vagyunk.ToniKroos írta: 26 éves francia válogatott védőért sok lenne a 30 mai árak mellett? Azért hülyeséget ne mondjunk már. Még ha nem válna be is tovább tudnánk adni ennyiért.
Szerintem egyébként Carvajal gyakran fog szerepet kapni a 3 belső védő egyikekent.Ha 3 védős rendszert akar Xabi akkor kell még 1 ember. Alaba kuka, Militao meg nagyon kérdőjeles.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 8., kedd 20:36
26 éves francia válogatott védőért sok lenne a 30 mai árak mellett? Azért hülyeséget ne mondjunk már. Még ha nem válna be is tovább tudnánk adni ennyiért.kodo írta: Konate penzert nem kene. Ingyen sem biztos, de ha penzze teszi a pool tuti nem lenne meg 30 alatt.
Ha 3 védős rendszert akar Xabi akkor kell még 1 ember. Alaba kuka, Militao meg nagyon kérdőjeles.miért kéne nekünk Konate?
Asenciot én még nem kukáznám, az ő érkeztézel kb mehetne a pad végére...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 8., kedd 20:34
miért kéne nekünk Konate?Pad'em írta: NEW: Liverpool would prefer to SELL Ibrahima Konaté this summer than risk losing him for free in 2026.
This could ACCELERATE a deal that would bring him to Real Madrid THIS summer.
Konaté has now rejected 2 contract renewal offers from Liverpool. The English club are becoming increasingly worried that the Trent situation could be repeated @marca
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 8., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 8., kedd 18:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 8., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 8., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 8., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 8., kedd 12:48
Érdekes lenne elküldeni nyomorult Frant most, hogy volt 5 jó meccse.Pad'em írta: This week the final steps will be taken before Álvaro Carreras' signing with Real Madrid is made official. @SrNaninho
Fran García's future will be discussed after the Club World Cup. All options are on the table. @marca
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 8., kedd 12:03
Vedekezesben botranyosan gyenge, en sem hoznam.ELSiete írta:Mondjuk dimarco jobb is, hogy marad, szerintem kifejezetten gyenge játékos.realmadrid95 írta:
Dimarcot nem adja az inter meg 70 millioert sem. O es Bastoni erintheteten.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 8., kedd 10:09
Mondjuk dimarco jobb is, hogy marad, szerintem kifejezetten gyenge játékos.realmadrid95 írta:Dimarcot nem adja az inter meg 70 millioert sem. O es Bastoni erintheteten.Galacticos írta: Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
En nem tudom hogy carreras e a megoldas de fran most teljesen mas jatekos benyomasat kelti.
Grimaldo kezen fekvo megoldas lenne, de talan dimarco is.
A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 8., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 8., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 8., kedd 9:32
Dimarcot nem adja az inter meg 70 millioert sem. O es Bastoni erintheteten.Galacticos írta: Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
En nem tudom hogy carreras e a megoldas de fran most teljesen mas jatekos benyomasat kelti.
Grimaldo kezen fekvo megoldas lenne, de talan dimarco is.
A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 8., kedd 9:31
Ha Rodrygo megy, akkor muszaj maradnia azon a poszton.Pad'em írta:Tegnap írták, hogy Endricket RW-ként képzeli el Xabi is.Galacticos írta: Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 8., kedd 9:01
igazi szurkolo vagy, verbeli madridista, hisz azt akarod, ami jo a csapatnakFenerbacheval tárgyal. De a kedvedért most már maradhatna.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 8., kedd 8:58
Tegnap írták, hogy Endricket RW-ként képzeli el Xabi is.Galacticos írta: Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
Fenerbacheval tárgyal. De a kedvedért most már maradhatna.hehetheoriginal írta:nyitok egy orias cumisüveg sört aznap, az biztos.Lucas Vázquez távozása pedig teljesen biztos
de annyira kemenyen edz a videok alapjan, plusz semmi hir vagy barmi, hogy erdeklodne mas csapat, vagy keresne az ugynoke neki valamit, ugyhogy a legrosszabbtol tartok.....
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem