Politika
Re: Politika
A Tisza házi médiája (Kontroll) interjút készített Toroczkaival. Valahogy így kellene működni a dolgoknak a politikában és a közéletben. Az újságíró megkeresi a politikusokat minden oldalról, értelmes kérdéseket tesz fel és nem akar a középpontban lenni, a politikus pedig elfogadja lehetőségeihez mérten minden oldal megkeresését és arról beszél, amiről kérdezik.
https://www.youtube.com/watch?v=nTJbp4jnxPk
https://www.youtube.com/watch?v=nTJbp4jnxPk
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennél jobb csak az, amikor kommentekre hivatkozva mondanak be egy-egy hírt. Anno az influencer-tüntetést követően is ez ment.Marky írta:Amikor mar csak ezzel tudnak operalni, akkor van bajuk rendesen.nzooli93 írta: Nem szoktam már nagyon belemélyedni a politikába, de most tényleg az M1-en egy Azahriat karaktergyilkolnak? Ez a legfontosabb ebben a kurva országban? A nézőjük azt se tudja,hogy ki az, a fiatalok meg imádják. Mit akarnak elérni mégis?![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Íme a teljes folyamata a Tisza jelöltek kiválasztásának:
https://telex.hu/belfold/2025/07/12/nov ... jeloltjeit
A végén minden oevk-ban szavazhat bárki a megmaradó 2 jelölt közül, kb. mint 4 éve az előválasztáson. November végére meglesznek a végleges jelöltek
https://telex.hu/belfold/2025/07/12/nov ... jeloltjeit
A végén minden oevk-ban szavazhat bárki a megmaradó 2 jelölt közül, kb. mint 4 éve az előválasztáson. November végére meglesznek a végleges jelöltek
Ajánlom a Jólvanezígy-et megnézni másoknak is, egészen megdöbbentő amit leművelt a propaganda ezzel kapcsolatban isnzooli93 írta: Nem szoktam már nagyon belemélyedni a politikába, de most tényleg az M1-en egy Azahriat karaktergyilkolnak? Ez a legfontosabb ebben a kurva országban? A nézőjük azt se tudja,hogy ki az, a fiatalok meg imádják. Mit akarnak elérni mégis?![]()

Néztem és nem hittem el ahogy mikor már baszott kínos volt az egész még rátettek egy lapáttal és csak fokozták percről percre , teljes wtf hogy ilyen van

Első fél óra szólt erről, akit érdekel tényleg érdemes megnézni
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Amikor mar csak ezzel tudnak operalni, akkor van bajuk rendesen.nzooli93 írta: Nem szoktam már nagyon belemélyedni a politikába, de most tényleg az M1-en egy Azahriat karaktergyilkolnak? Ez a legfontosabb ebben a kurva országban? A nézőjük azt se tudja,hogy ki az, a fiatalok meg imádják. Mit akarnak elérni mégis?![]()
Uborkaszezon van, a hirhamisitok is nyaralgatnak, majd szeptemberben indul a buli.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagy Feró már lefordította a vén komcsiknak az üzenetetnzooli93 írta: Nem szoktam már nagyon belemélyedni a politikába, de most tényleg az M1-en egy Azahriat karaktergyilkolnak? Ez a legfontosabb ebben a kurva országban? A nézőjük azt se tudja,hogy ki az, a fiatalok meg imádják. Mit akarnak elérni mégis?![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Nem szoktam már nagyon belemélyedni a politikába, de most tényleg az M1-en egy Azahriat karaktergyilkolnak? Ez a legfontosabb ebben a kurva országban? A nézőjük azt se tudja,hogy ki az, a fiatalok meg imádják. Mit akarnak elérni mégis?

ennyire feszultek mar a fideszesek?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
Meg kellett tenni ugyanazokat a köröket, amiket a Biden adminisztráció és a nyugati kormányok egyszer már megpróbáltak a háború elején. Az is úgy kezdődött, hogy oldjuk meg diplomáciai úton, sorban hívogatták Putyint a háború első napjaiban, csak egy magába borult, vérszomjas pszichopatával sokra nem mész szép szóval, erre szinte azonnal rájöttek (diplomatikusan gy fogalmaztak, hogy az orosz elnök más univerzumban él). És ezt tudja a legtöbb politikus, szakértő, véleményvezér, stb. is, aki végig ezeket a kormányokat kritizálták, meg békepártinak hazudták magukat, de mondaniuk kellett a hazugságokat, relativizálásokat, orosz narratívát, mert zsoldban állnak. Köztük a magyar kormánnyal.magnus666 írta: Trump azt mondja, fegyvereket fog küldeni ukrajnának. nem úgy volt, hogy ha megválasztják egy telefonjába kerül elhozni a világbékét?
Szerintem róla már azt sem tudja, kicsoda. Néha a beszédje író beleírják Vitya nevét, mert a lobbisták épp küldtek valamelyik Trump alapítványba pár milliárd Ft közpénzt.cart írta: Elon Musk utan mar Putyinnal is osszeveszett, ugy latszik mar csak Orbanban bizhat
![]()
Bayer már nagyon rég nem a saját véleményét mondja (vagyis igen, mert megtanult segget nyalni hitelesen). Megkapja a sorvezetőt Rogántól, megfűszerezi alpárisággal és gyűlölettel, és azt köhögi ki magából. Minimum azóta ez így van, mióta megregulázták a soros-kampány kritizálása miatt, mikor MZP váratlanul vitte Hódmezővásárhelyet.gutihaz14 írta:bayer zsotikat kene megkerdezni hogy is van ez a beke
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. július 9., szerda 10:21-kor.
lehet sose a jo szamot hivja...magnus666 írta: Trump azt mondja, fegyvereket fog küldeni ukrajnának. nem úgy volt, hogy ha megválasztják egy telefonjába kerül elhozni a világbékét?
bayer zsotikat kene megkerdezni hogy is van ez a beke
valamelyik univerzumban:

Elon Musk utan mar Putyinnal is osszeveszett, ugy latszik mar csak Orbanban bizhat

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Trump azt mondja, fegyvereket fog küldeni ukrajnának. nem úgy volt, hogy ha megválasztják egy telefonjába kerül elhozni a világbékét?
-
Gyere haza fiatal! Itt vár a kánaán

-
https://hang.hu/koffein/a-valodi-arulas ... E8FQlwRArAkiserik írta: Már megint minek írtam egyáltalán bármit is. Olyan szinten a béka segge alatt van az ország (és a fórum) politikai szintje, hogy az valami félelmetes. Ha nem okádod a fost mindenre, akkor egyből köcsög vagy.
Megkövetem magam, igazad van Ericco: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).
Kiszálltam.
Nem bonyolult ez.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen, mar latom, akkor gondolom a nagy semmi lett beloleEl Sie7e írta:Csak nagykövetet tudnak behívatni, külügyminisztert nemgutihaz14 írta:
azt hallottam hogy az ukránok behivatták a kakadút hogy mégis mik ezek a plakátok, abból mi lett?![]()
valamelyik univerzumban:

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csak nagykövetet tudnak behívatni, külügyminisztert nemgutihaz14 írta:azt hallottam hogy az ukránok behivatták a kakadút hogy mégis mik ezek a plakátok, abból mi lett?ferni írta: Tele van plakátolva az ország megint milliárdokért, hogy Magyar Péter = Zelenszkij
Kajak mi a fenéről beszélünk mégis?
Ez nem elég bizonyíték?
A csomó vétó ami az oroszoknak kedvezett nem elég bizonyíték?
Ki a jó isten fasza szavaz ki kb egyedül egy szövetségből egy olyan országnak kedvezve, ami 35 éve lett kisöpörve végre az országból és Vitya az élen vitte ebben a zászlót, mikor papíron semmi közünk hozzájuk.
Most meg mivel nem jön sehonnan pénz még inkább lementek pincsibe Viktorék az oroszoknak.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megvan a sok ai-generált nyugger mém, akik narancsba öltözve örvendeznek, hogy egy zsák krumpliért szétbaszták a jövő generációk életét?
nekik semmi se bizonyiték, csak amit viktor mond.

nekik semmi se bizonyiték, csak amit viktor mond.
prüszkölve röhögnék, ha 1-2 ilyen kakadu és rogán féle faszfej "véletlen" beletenyerelne vmi novicsokos sütibe valahol...azt hallottam hogy az ukránok behivatták a kakadút hogy mégis mik ezek a plakátok, abból mi lett?
thereisonly1ronaldo