nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet.
Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.
kiserik írta:
Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.
Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?
Nagyon jól tudod, hogy a vádhoz kézzel fogható bizonyíték kell. Az, hogy valaki elfogult valamilyen irányban még nem bizonyítja, hogy onnan is kapja a zsoldot. Nem érdekel a Magyar Nemzet, de ez azért így kellene hogy működjön. A megalapozott vád legyen megalapozott vád, a rágalmazás legyen rágalmazás, a sejtés meg legyen sejtés.
Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól, vagy a még rosszabb, hogy korlátlan pénzből fizeti az elhallgatott büntit.