Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

gutihaz14

Re: Politika

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 8., kedd 18:16

ferni írta: Tele van plakátolva az ország megint milliárdokért, hogy Magyar Péter = Zelenszkij

Kajak mi a fenéről beszélünk mégis?

Ez nem elég bizonyíték?

A csomó vétó ami az oroszoknak kedvezett nem elég bizonyíték?

Ki a jó isten fasza szavaz ki kb egyedül egy szövetségből egy olyan országnak kedvezve, ami 35 éve lett kisöpörve végre az országból és Vitya az élen vitte ebben a zászlót, mikor papíron semmi közünk hozzájuk.

Most meg mivel nem jön sehonnan pénz még inkább lementek pincsibe Viktorék az oroszoknak.
azt hallottam hogy az ukránok behivatták a kakadút hogy mégis mik ezek a plakátok, abból mi lett?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 8., kedd 18:08

Tele van plakátolva az ország megint milliárdokért, hogy Magyar Péter = Zelenszkij

Kajak mi a fenéről beszélünk mégis?

Ez nem elég bizonyíték?

A csomó vétó ami az oroszoknak kedvezett nem elég bizonyíték?

Ki a jó isten fasza szavaz ki kb egyedül egy szövetségből egy olyan országnak kedvezve, ami 35 éve lett kisöpörve végre az országból és Vitya az élen vitte ebben a zászlót, mikor papíron semmi közünk hozzájuk.

Most meg mivel nem jön sehonnan pénz még inkább lementek pincsibe Viktorék az oroszoknak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 16:31

kiserik írta: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).
Az egy poén volt. Csak hát jöttél, és megpróbáltad elhitetni, hogy teljesen normális dolog a civileket már lassan 4 éve gyilkoló orosz kormány külügyminiszterének orosz nyelvű beszélgetésének közlése, mintha ez mindennapos lenne más országok külügyminisztereivel kapcsolatban is.
Vagy csak tényleg mi nem értjük a politikai zsenialitást emögött.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 8., kedd 16:18

Már megint minek írtam egyáltalán bármit is. Olyan szinten a béka segge alatt van az ország (és a fórum) politikai szintje, hogy az valami félelmetes. Ha nem okádod a fost mindenre, akkor egyből köcsög vagy.

Megkövetem magam, igazad van Ericco: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).

Kiszálltam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 15:59

Amúgy normális esetben tényleg nem lenne ebben semmi különös. Mindegyik szerkesztőség azt szólít meg, akit akar. A Magyar Nemzet akár az orosz anyanyelvűeket is az országban, ha ebben látja a bevételt. Az egész csak a kormány és a holdudvarának hetek, hónapok óta tartó kommunikációjának fényében válik dühítően kétszínűvé. És ezt is, mint oly sok mindent az országban, az adóforintok, állami források és eszközök ide csoportosítása teszi még inkább azzá.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 8., kedd 15:50

Orosz nyelvu cikk jelenik meg a Magyar nemzetben? Semmi gond. Valaki hasznal egy angol szot egy hosszaszolasban a madridomon? Egybol jon a miert nem lehet magyarul fogalmazni kerdes

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. július 8., kedd 15:40

kiserik írta:
nuevo_ericco írta:

Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.

Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?
Nagyon jól tudod, hogy a vádhoz kézzel fogható bizonyíték kell. Az, hogy valaki elfogult valamilyen irányban még nem bizonyítja, hogy onnan is kapja a zsoldot. Nem érdekel a Magyar Nemzet, de ez azért így kellene hogy működjön. A megalapozott vád legyen megalapozott vád, a rágalmazás legyen rágalmazás, a sejtés meg legyen sejtés.

Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól, vagy a még rosszabb, hogy korlátlan pénzből fizeti az elhallgatott büntit.
azzal még inkább tele, mikor a nyilvánvalót mentegeti valaki, az még szánalmas is mellé :lol:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 15:34

kiserik írta: Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól
Az ún. magyar jobboldal oroszpártiságát, orosz érdekek mentén való viselkedését én személy szerint készpénznek veszem, nem fogom ez alól kihúzni magam még egy jó ideig szerintem. E véleményem mögé bármikor nyugodt szívvel beállok.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 8., kedd 15:01

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet.
Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.
kiserik írta: Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.
Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?
Nagyon jól tudod, hogy a vádhoz kézzel fogható bizonyíték kell. Az, hogy valaki elfogult valamilyen irányban még nem bizonyítja, hogy onnan is kapja a zsoldot. Nem érdekel a Magyar Nemzet, de ez azért így kellene hogy működjön. A megalapozott vád legyen megalapozott vád, a rágalmazás legyen rágalmazás, a sejtés meg legyen sejtés.

Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól, vagy a még rosszabb, hogy korlátlan pénzből fizeti az elhallgatott büntit.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. július 8., kedd 14:45

kiserik írta:
nuevo_ericco írta:

Ez akkor lenne valid érv, és kergetné el az oroszpárti, moszkvai zsoldban lévő, stb. vádakat, ha ugyanez lenne a helyzet, és a német, francia, ukrán, szlovák, román, stb. külügyminiszterek nyilatkozatait is leközölnék eredeti nyelven.
Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet. Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.
Ha angolul lenne kutyát nem érdekelné. Engem se. Hát nyilván nyugaton is kíváncsi mindenki egy Zelenszkij interjúra. De oroszul? Hát ki tud oroszul? Ha ez volt Lavrov feltétele miert mentek bele? Van nekik is médiájuk, jelentessék meg ők oroszul... ilyet...es akkor ezek ügynököznek 0-24.... fertő...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 13:37

kiserik írta: Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet.
kiserik írta: Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 8., kedd 13:32

nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Nem tudom, hogy újságírói szempontból van e értelme, talán a félre fordítások elkerülése miatt feltétel lehetett, de ott van angolul és magyarul is az interjú.
Ez akkor lenne valid érv, és kergetné el az oroszpárti, moszkvai zsoldban lévő, stb. vádakat, ha ugyanez lenne a helyzet, és a német, francia, ukrán, szlovák, román, stb. külügyminiszterek nyilatkozatait is leközölnék eredeti nyelven.
Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet. Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 12:29

kiserik írta:
nuevo_ericco írta:

Valaki elfelejtette bedobni google translate-be a Moszkvából küldött anyagot :mrgreen:
Nem tudom, hogy újságírói szempontból van e értelme, talán a félre fordítások elkerülése miatt feltétel lehetett, de ott van angolul és magyarul is az interjú.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. július 8., kedd 11:22

gutihaz14 írta: uszkosz tolvaj dobrogi most 3 milliardert epit stadiont egy 500 fos horvat faluban

marha fontos ez is eljen
egy pálmafánál valamivel több IQ-val fel lehet fogni, miről szól ez az egész.
na de ne várjunk lehetetlent egy pálmafától..

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 8., kedd 10:32

nuevo_ericco írta:
Rozsabimbo2019 írta: https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette

Erre tudna mondani valaki, valamilyen magyarázatot? Oroszul lehozni egy cikket, egy magyar nemzet nevű újságban? Kinek jó ez? Ki a befogadó fél?
Valaki elfelejtette bedobni google translate-be a Moszkvából küldött anyagot :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 8., kedd 10:30

A sok bajszos ven geci kommunista biztos orul, felfrissithetik az orosztudasukat.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 8., kedd 10:24

Rozsabimbo2019 írta: https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette

Erre tudna mondani valaki, valamilyen magyarázatot? Oroszul lehozni egy cikket, egy magyar nemzet nevű újságban? Kinek jó ez? Ki a befogadó fél?

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. július 8., kedd 10:13

https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 5., szombat 22:58

amig 3 milliardot szorunk kulfoldi focira:

https://telex.hu/belfold/2025/07/05/tak ... lja-andras

nincs itt semmi latnivalo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 5., szombat 21:59

uszkosz tolvaj dobrogi most 3 milliardert epit stadiont egy 500 fos horvat faluban

marha fontos ez is eljen

Vissza: