azt hallottam hogy az ukránok behivatták a kakadút hogy mégis mik ezek a plakátok, abból mi lett?ferni írta: Tele van plakátolva az ország megint milliárdokért, hogy Magyar Péter = Zelenszkij
Kajak mi a fenéről beszélünk mégis?
Ez nem elég bizonyíték?
A csomó vétó ami az oroszoknak kedvezett nem elég bizonyíték?
Ki a jó isten fasza szavaz ki kb egyedül egy szövetségből egy olyan országnak kedvezve, ami 35 éve lett kisöpörve végre az országból és Vitya az élen vitte ebben a zászlót, mikor papíron semmi közünk hozzájuk.
Most meg mivel nem jön sehonnan pénz még inkább lementek pincsibe Viktorék az oroszoknak.

Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Tele van plakátolva az ország megint milliárdokért, hogy Magyar Péter = Zelenszkij
Ez nem elég bizonyíték?
Ki a jó isten fasza szavaz ki kb egyedül egy szövetségből egy olyan országnak kedvezve, ami 35 éve lett kisöpörve végre az országból és Vitya az élen vitte ebben a zászlót, mikor papíron semmi közünk hozzájuk.
Most meg mivel nem jön sehonnan pénz még inkább lementek pincsibe Viktorék az oroszoknak.
Ez nem elég bizonyíték?
-
Az egy poén volt. Csak hát jöttél, és megpróbáltad elhitetni, hogy teljesen normális dolog a civileket már lassan 4 éve gyilkoló orosz kormány külügyminiszterének orosz nyelvű beszélgetésének közlése, mintha ez mindennapos lenne más országok külügyminisztereivel kapcsolatban is.kiserik írta: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).
Vagy csak tényleg mi nem értjük a politikai zsenialitást emögött.
Már megint minek írtam egyáltalán bármit is. Olyan szinten a béka segge alatt van az ország (és a fórum) politikai szintje, hogy az valami félelmetes. Ha nem okádod a fost mindenre, akkor egyből köcsög vagy.
Megkövetem magam, igazad van Ericco: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).
Kiszálltam.
Megkövetem magam, igazad van Ericco: biztos elfelejtették lefordítani Rogán AI-jával az anyagot (csak 2 perccel később...).
Kiszálltam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Amúgy normális esetben tényleg nem lenne ebben semmi különös. Mindegyik szerkesztőség azt szólít meg, akit akar. A Magyar Nemzet akár az orosz anyanyelvűeket is az országban, ha ebben látja a bevételt. Az egész csak a kormány és a holdudvarának hetek, hónapok óta tartó kommunikációjának fényében válik dühítően kétszínűvé. És ezt is, mint oly sok mindent az országban, az adóforintok, állami források és eszközök ide csoportosítása teszi még inkább azzá.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Orosz nyelvu cikk jelenik meg a Magyar nemzetben? Semmi gond. Valaki hasznal egy angol szot egy hosszaszolasban a madridomon? Egybol jon a miert nem lehet magyarul fogalmazni kerdes
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
azzal még inkább tele, mikor a nyilvánvalót mentegeti valaki, az még szánalmas is mellékiserik írta:Nagyon jól tudod, hogy a vádhoz kézzel fogható bizonyíték kell. Az, hogy valaki elfogult valamilyen irányban még nem bizonyítja, hogy onnan is kapja a zsoldot. Nem érdekel a Magyar Nemzet, de ez azért így kellene hogy működjön. A megalapozott vád legyen megalapozott vád, a rágalmazás legyen rágalmazás, a sejtés meg legyen sejtés.nuevo_ericco írta:
Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.
Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?
Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól, vagy a még rosszabb, hogy korlátlan pénzből fizeti az elhallgatott büntit.

-
Az ún. magyar jobboldal oroszpártiságát, orosz érdekek mentén való viselkedését én személy szerint készpénznek veszem, nem fogom ez alól kihúzni magam még egy jó ideig szerintem. E véleményem mögé bármikor nyugodt szívvel beállok.kiserik írta: Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól
Nagyon jól tudod, hogy a vádhoz kézzel fogható bizonyíték kell. Az, hogy valaki elfogult valamilyen irányban még nem bizonyítja, hogy onnan is kapja a zsoldot. Nem érdekel a Magyar Nemzet, de ez azért így kellene hogy működjön. A megalapozott vád legyen megalapozott vád, a rágalmazás legyen rágalmazás, a sejtés meg legyen sejtés.nuevo_ericco írta:Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.kiserik írta: Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet.
Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?kiserik írta: Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.
Tele a hócipó azzal, hogy mindenki mindennel vádolja/rágalmazza a másikat, utána meg ide oda bujkálva, erre arra mutogatva kihúzza magát az egész alól, vagy a még rosszabb, hogy korlátlan pénzből fizeti az elhallgatott büntit.
-
Ha angolul lenne kutyát nem érdekelné. Engem se. Hát nyilván nyugaton is kíváncsi mindenki egy Zelenszkij interjúra. De oroszul? Hát ki tud oroszul? Ha ez volt Lavrov feltétele miert mentek bele? Van nekik is médiájuk, jelentessék meg ők oroszul... ilyet...es akkor ezek ügynököznek 0-24.... fertő...kiserik írta:Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet. Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.nuevo_ericco írta:
Ez akkor lenne valid érv, és kergetné el az oroszpárti, moszkvai zsoldban lévő, stb. vádakat, ha ugyanez lenne a helyzet, és a német, francia, ukrán, szlovák, román, stb. külügyminiszterek nyilatkozatait is leközölnék eredeti nyelven.
-
Én pedig arra utaltam, hogy a Magyar Nemzetnél elég egyoldalúak ezek a szokások ahhoz, hogy rágalmak talán már picit erős kifejezés legyen, és inkább megalapozott vádaknak nevezzük őket.kiserik írta: Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet.
Sivalkodtak is egy darabig a kormánypárti, orosz narratívát már 4 minimum éve folytató kormányzati propagandisták. Mi lett volna, ha ukránul jelenik meg az interjú?kiserik írta: Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.
Tököm akarja elkergetni az ilyen vádakat, rágalmakat. Arra utaltam, hogy akár feltételül szabhatták az oroszok, vagy, akár újságírói szokás is lehet. Egyébként sem nyilatkozatról van szó, hanem interjúról, ha jól láttam. Példának okáért a Zelenszkij interjú is fent van angol nyelven a Válasz Online-on.nuevo_ericco írta:Ez akkor lenne valid érv, és kergetné el az oroszpárti, moszkvai zsoldban lévő, stb. vádakat, ha ugyanez lenne a helyzet, és a német, francia, ukrán, szlovák, román, stb. külügyminiszterek nyilatkozatait is leközölnék eredeti nyelven.kiserik írta:
Nem tudom, hogy újságírói szempontból van e értelme, talán a félre fordítások elkerülése miatt feltétel lehetett, de ott van angolul és magyarul is az interjú.
-
Ez akkor lenne valid érv, és kergetné el az oroszpárti, moszkvai zsoldban lévő, stb. vádakat, ha ugyanez lenne a helyzet, és a német, francia, ukrán, szlovák, román, stb. külügyminiszterek nyilatkozatait is leközölnék eredeti nyelven.kiserik írta:Nem tudom, hogy újságírói szempontból van e értelme, talán a félre fordítások elkerülése miatt feltétel lehetett, de ott van angolul és magyarul is az interjú.nuevo_ericco írta:
Valaki elfelejtette bedobni google translate-be a Moszkvából küldött anyagot![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
egy pálmafánál valamivel több IQ-val fel lehet fogni, miről szól ez az egész.gutihaz14 írta: uszkosz tolvaj dobrogi most 3 milliardert epit stadiont egy 500 fos horvat faluban
marha fontos ez is eljen
na de ne várjunk lehetetlent egy pálmafától..
Nem tudom, hogy újságírói szempontból van e értelme, talán a félre fordítások elkerülése miatt feltétel lehetett, de ott van angolul és magyarul is az interjú.nuevo_ericco írta:Valaki elfelejtette bedobni google translate-be a Moszkvából küldött anyagotRozsabimbo2019 írta: https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette
Erre tudna mondani valaki, valamilyen magyarázatot? Oroszul lehozni egy cikket, egy magyar nemzet nevű újságban? Kinek jó ez? Ki a befogadó fél?![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A sok bajszos ven geci kommunista biztos orul, felfrissithetik az orosztudasukat.
thereisonly1ronaldo
-
Valaki elfelejtette bedobni google translate-be a Moszkvából küldött anyagotRozsabimbo2019 írta: https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette
Erre tudna mondani valaki, valamilyen magyarázatot? Oroszul lehozni egy cikket, egy magyar nemzet nevű újságban? Kinek jó ez? Ki a befogadó fél?

-
https://magyarnemzet.hu/oroszul/2025/07 ... e_vignette
Erre tudna mondani valaki, valamilyen magyarázatot? Oroszul lehozni egy cikket, egy magyar nemzet nevű újságban? Kinek jó ez? Ki a befogadó fél?
amig 3 milliardot szorunk kulfoldi focira:
https://telex.hu/belfold/2025/07/05/tak ... lja-andras
nincs itt semmi latnivalo
https://telex.hu/belfold/2025/07/05/tak ... lja-andras
nincs itt semmi latnivalo
valamelyik univerzumban:

uszkosz tolvaj dobrogi most 3 milliardert epit stadiont egy 500 fos horvat faluban
marha fontos ez is eljen
marha fontos ez is eljen
valamelyik univerzumban: