Galacticos írta:
Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
En nem tudom hogy carreras e a megoldas de fran most teljesen mas jatekos benyomasat kelti.
Szerintem is reálisabb, hogy Mendy rajtunk marad. Lesz ilyen sokadik opció ott hátul.
Én úgy vagyok vele, hogy kezdek bízni Franban, hatalmasat küzd a srác, egyrészt le a kalappal, ha nem is a legjobb képességeiben, az alázatával, munkájával kompenzál. Ha hozzuk is Carrerast, nem is biztos, hogy baj ez. Lesz ott harc a pozícióért, aztán meglátjuk, ki akarja jobban. Pozitív hatása lehet a versenyhelyzetnek.
Galacticos írta:
A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
+1