torna előtt volt spéci transfer window és a csoportkör után volt 1 hét regisztrációs ablak ahol az új játékosokat lehetett regisztrálni.TheBull6 írta: Amúgy lehet én vagyok maradi, de nem le kellett adni anno a keretet amivel jössz erre a szarra? Csávót két napja vették kb, h a kukiba játszhat?![]()
Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
Amúgy lehet én vagyok maradi, de nem le kellett adni anno a keretet amivel jössz erre a szarra? Csávót két napja vették kb, h a kukiba játszhat?
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát ki ez a faszi?
2 olyan gólt vert, beszarsz.
2 olyan gólt vert, beszarsz.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Joao Pedro be is mutatkozott a masodik meccsen. Jacksonhoz kepest nagy boost lesz.
múltkor kérdeztem hogy mire fel tudnak ennyit költeni pl fizukra a galata és a fener mikor lószart sem érnek el európában.
egy kis morzsa a galata pénzügyeihez:
Sport Bild reports here a short version: The question: Where did Galatasaray get all the money?
The answer: the new main source of money is the old training ground in the residential neighbourhood of Florya, in the west of Istanbul. According to the club, it owns around 80 hectares (112 football pitches) of land there. Gala is currently organising a tender to sell this land so that new houses can be built on it. The bosses are expecting revenues of 500 to 600 million euros. Although the bidding process is still ongoing, the expected millions are already being invested in new stars. Added to this is increased sponsorship income: A fortnight ago, Galatasaray announced a new deal with shirt sponsor Pasifik Holding. Instead of €3.4 million, the Turkish construction company will pay around €8.6 million per year in future. The total sponsorship income for the coming season will be 80 million euros - a club record.
egy kis morzsa a galata pénzügyeihez:
Sport Bild reports here a short version: The question: Where did Galatasaray get all the money?
The answer: the new main source of money is the old training ground in the residential neighbourhood of Florya, in the west of Istanbul. According to the club, it owns around 80 hectares (112 football pitches) of land there. Gala is currently organising a tender to sell this land so that new houses can be built on it. The bosses are expecting revenues of 500 to 600 million euros. Although the bidding process is still ongoing, the expected millions are already being invested in new stars. Added to this is increased sponsorship income: A fortnight ago, Galatasaray announced a new deal with shirt sponsor Pasifik Holding. Instead of €3.4 million, the Turkish construction company will pay around €8.6 million per year in future. The total sponsorship income for the coming season will be 80 million euros - a club record.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Micsoda?Caraway írta:Nem nagyon tudnak igazolni egyelore, mivel olyan szarul allnak PSR ugyileg hogy konkretan eladtak a noi csapatukat hogy ki tudjak jatszani a rendszert.gutihaz14 írta: Fenerbahçe contacted Marco Asensio's manager. It was reported that Fenerbahçe verbally offered an annual salary of 12 million euros.
villa nem akarja megtartani? nem volt az olyan gyenge azértVicc amugy, mint ahogy 1-2 eve a Chelsea is eladott egy vagy ket hotelt, hogy igazolhassanak. Ugyanezt csinalja most a Villa, mert nagyon minuszosan allnak.
- nzooli93
Most nezem kovi bl szezonra mar selejteznek a kis orszagok csapatai ma, mi meg be se fejeztük a szezont még
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem nagyon tudnak igazolni egyelore, mivel olyan szarul allnak PSR ugyileg hogy konkretan eladtak a noi csapatukat hogy ki tudjak jatszani a rendszert.gutihaz14 írta: Fenerbahçe contacted Marco Asensio's manager. It was reported that Fenerbahçe verbally offered an annual salary of 12 million euros.
villa nem akarja megtartani? nem volt az olyan gyenge azért
Fenerbahçe contacted Marco Asensio's manager. It was reported that Fenerbahçe verbally offered an annual salary of 12 million euros.
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
cselszi elődöntőjére eddig 474 usd volt a jegy, most kissé levitték az árakat:
13 dollár
madrid-psg 200 usd-s jegyek maradnak, mert a madridmeccsek átlag 60k nézőt hoztak.
13 dollár
madrid-psg 200 usd-s jegyek maradnak, mert a madridmeccsek átlag 60k nézőt hoztak.
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Theo Hernández 25 millió euróért az AC Milantól a Simone Inzaghi vezette szaúdi Al Hilal játékosa lesz.
Akkor a most ott lévő Renan Lodi mehetne át CRékhez. Nagyon furcsa! Hiába van 3-4 felpumpált csapat, mindenki az Al Hilalba megy....
Akkor a most ott lévő Renan Lodi mehetne át CRékhez. Nagyon furcsa! Hiába van 3-4 felpumpált csapat, mindenki az Al Hilalba megy....
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Szerintem is mi megyunk tovabb. Bayern ellen egyaltalan nem voltak meggyozoek.hehetheoriginal írta:elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Csak a szokásos alzheimeres, bipoláris, reaktív vonulat a tévedhetetlen kristálygömbbel.ToniKroos írta: ezeket úgy túl tudjátok fújni
PSGben most 11 aranylabdás van, nálunk 2 ember talán nem veri le a lècet. Gonzalo Garcia isten, Vinicius sose vót' focista, Asensio mégse Ramos, Huijsennel 3-0 ide, vagyis lett volna.
Kb ennyi a lényeg, semmi veszíteni valónk...Xabi már bizonyított amennyit kellett elsőre (nulladikra, konkrétan). Amugy meg az alapján hogy a Bayern fèl kezdőnyi középszerrel sem volt ledominálva, ad némi reményt.lestat írta: Nyilvan ott egy kesz osszeallt csapat van, legjobb formaban kb. Duzzadva az onbizalomtol.
Mi meg most kezdunk csak neki.
Remeljuk jo meccs lesz.
Trenttel a csapatban verte a pool idegenben a PSG-t. Semmi baj nincs vele, ezeket úgy túl tudjátok fújni. Lehet nem egy Maldini, de az sem korrekt, hogy folyamatosan ki van emelve. Egy átlagot simán lehoz, szerintem például Hakiminek sem jobb a védőmunkája.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ugyan már. Tavaly csak Asencio és Rüdiger voltak és nem voltak rosszak. Értem, hogy nincsenek olyan nagy formában, de nem arról van szó, hogy kiesett a kezdő és LV-nek meg Mendynek kell megoldania. Xabi szerintem tudja hogy ha eléjük bedobja Tchoua-t akkor a védekezéssel nem lesz olyan nagy gond. Be kell lőni a helyzeteket, ehhez meg Viniciust a padon kell felejteni.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Gonzalonak nagyon jó esélyei vannak a gólkirályi címre. Esetleg Pedro Neto lehet rá veszélyes, meg persze ha valaki az utolsó két meccsen megszórja magát.
Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.