Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Dupla csavar, hogy a friss házas állítólag nőkkel mulatta az időt, míg a várandós asszonyka otthon várta. Ha csak a fele igaz a sztorinak, nagy csalódás az ember.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
gondolom azt varja, hogy lenyilatkozza, hogy eloveteles volt a jegye v nem tudom hogy lehet ezt eladni szepen, kivancsi vagyok hogy fognak a csapattarsak hozza allni___Samy___ írta: Itt milyen nyilatkozatot varsz? Van olyan, ami ez alol "felmenti"?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ___Samy___
Itt milyen nyilatkozatot varsz? Van olyan, ami ez alol "felmenti"?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jolvan, ezen nem veszunk ossze.
mindenesetre en elobb megvarnam a 100% biztos infot, esetleg egy nyilatkozatot a jatekostol magatol, mielott itt behintjuk a csaladfajat is soval.
mindenesetre en elobb megvarnam a 100% biztos infot, esetleg egy nyilatkozatot a jatekostol magatol, mielott itt behintjuk a csaladfajat is soval.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Senki sem várja el hogy szentek legyenek de azért egy minimális szintet emberileg is hozni kellene, ez már valamilyen szinten a szerződésükben is benne van.
Amúgy a legdurvább hogy mennyi esze van a csavonak, mit gondolt, kalapban és napszemüvegben nem fogják felismerni?
Amúgy a legdurvább hogy mennyi esze van a csavonak, mit gondolt, kalapban és napszemüvegben nem fogják felismerni?

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
közszereplő. innentől kezdve nagyítóval van vizsgálva mit és hogyan csinál. mint focista senkit nem érdekel elment e vagy sem. mint ember és csapattárs pedig megbukott. lehet valós indokkal távol maradni pl akik másik kontinensen vannak vagy akármi. de bulibárónak mi is volt az indok? ezek után visszamegy abba az öltözőbe és azok a szurkolók elé akik híresek az összetartásukról mégis mit vár? nem smúzolni kellett volna hanem emberként 1 napot rááldoznia a csapattársa temetésére. ez nem sikerült. jogosan kritizálják mindkettőt a szrkolók és teljesen megértem ha azt akarják, hogy távozzanak. legalja viselkedés volt mindkettőtől és pont.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Azert, aki jatszott mar csapatban, az nem csak munkahelynek veszi, hanem csaladnak. Kozhely, nem kozhely, tenyleg igy van. Sajnos volt leukemias csapattarsam u12ben. Az egesz csapat ujsagot hordott ki biciklivel, gyalog, bontott teglakrol vertuk kalapaccsal a maltert, a testvereink limonadekat adtak el a kozpontban.(Felcsut, Puskas) A tragediaja meg jobban osszehozott minket, evente egyszer osszeulunk a tiszteletere.dzsi91 írta: de ez 90%uknak csak munkahely a csapattársak meg nem testvérek meg barátok hanem munkatársak.
Foleg egy Liverpoolnal, ahol a “you're never walk alone”nak elegge sulya van.
Hehe, mi is ertjuk, amit irsz, viszont en nem tudtam errol, hogy nem ment el, jo hogy beraktak ide. Nekem nem mindegy, mert mas lesz a megitelese egy embernek egy ilyen utan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 7., hétfő 19:49-kor.
- hehetheoriginal
Ceronaldorol lattam videot, hogy elment a sirhoz a temetes utan, mikor mar nem volt "felhajtas", meg gondolom lezartak neki, hogy gond nelkul bemehessen.
En ertem mirol beszeltek, nem vagyok erzeketlen fadarab.
Csak ezt nem ertem, hogy nem tokmindegy neked, nekunk, nekem, hogy szoboszlai vagy diaz elment-e?
Nem inkabb jota emleke es a családja a fontosabb, mint hogy noname proli focistak mit csinalnak?
De sztem nem ertitek, amit mondok, mindegy akkor
En ertem mirol beszeltek, nem vagyok erzeketlen fadarab.
Csak ezt nem ertem, hogy nem tokmindegy neked, nekunk, nekem, hogy szoboszlai vagy diaz elment-e?
Nem inkabb jota emleke es a családja a fontosabb, mint hogy noname proli focistak mit csinalnak?
De sztem nem ertitek, amit mondok, mindegy akkor
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még mindig nagyon túlvan gondolva az összes sport/csapat/sportoló a szurkolók részéről. Megy a maszlag a bro meg a family több csapatnál/játékosnál de ez 90%uknak csak munkahely a csapattársak meg nem testvérek meg barátok hanem munkatársak. Nyilván van 1-2 kivétel de többségében csak megy a smúzolás azt ennyi. Azert én se túl sok munkatársam temetésén jelennék meg. Sőt talán max 2.
Itt szoboszlai annyit hibázott, hogy azért posztolgatni tényleg nem kellett volna főleg ismerve a mai roncstársadalmat.
Itt szoboszlai annyit hibázott, hogy azért posztolgatni tényleg nem kellett volna főleg ismerve a mai roncstársadalmat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Mondjuk az nem ertem miert szamit kifogasnak CR-nel. Mas se hianyzott volna oda, mint a miatta keritett nagy felfordulas. Teljesen ertheto, amiert igy dontott.
Szobo viszont szamomra hatalmas nagy csalodas ezzel a viselkedessel. Nem voltam vele sosem ellenszenves, de nem is kiskedvenc volt a szamomra. Mindig szurkoltam neki, hogy megmaradjon ezen a top szinten, magyarkent ez oriasi dolog. Viszont ezzel a szamomra vegkepp leirta magat. Itt meg lehetett volna mutatni mekkora ember is valojaban. Nem sikerult.
Szobo viszont szamomra hatalmas nagy csalodas ezzel a viselkedessel. Nem voltam vele sosem ellenszenves, de nem is kiskedvenc volt a szamomra. Mindig szurkoltam neki, hogy megmaradjon ezen a top szinten, magyarkent ez oriasi dolog. Viszont ezzel a szamomra vegkepp leirta magat. Itt meg lehetett volna mutatni mekkora ember is valojaban. Nem sikerult.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
CR-t mondjuk en gondoltam hogy nem megy el pont ezert.
Gondoljatok mar el ha megjelenik abban a kis faluban mirol szolt volna minden…igyis rengeteg kamera volt.
Engem azert erdekel hehe mert foci szurkolo vagyok, ember, es magyar…es ez a gyoker meg minket kepvisel ott meg ö a csapatkapitanya a valogatottnak.
Gondoljatok mar el ha megjelenik abban a kis faluban mirol szolt volna minden…igyis rengeteg kamera volt.
Engem azert erdekel hehe mert foci szurkolo vagyok, ember, es magyar…es ez a gyoker meg minket kepvisel ott meg ö a csapatkapitanya a valogatottnak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Galacticos
Meghal a csapattarsa, kiirja a nagy regenyt hogy teso igy ugy majd utana annyival nem tiszteli meg hogy a temetesen lerak egy szal viragot.hehetheoriginal írta: En arrol beszelek, hogy titeket / mas szurkolokat / masokat miert erdekel, hogy vki elmegy-e a temetesre vagy sem?
De meg ezzel sincs feltetlen baj, mert ugye az volt kommunikalva a hirek alapjan hogy a terhes parja miatt nem ment el. (Bar ez legalabb akkora kifogas mint crtol a nem akarta hogy rola szoljon a temetes) Majd kiderul hogy igazabol a temetes idejon badacsonyba partyzott meg csajozott bulizott.
Legalabb annyi esze lett volna hogy nem ad egy ekkora tamadasi feluletet es ha mar nem ment el akkor meghuzza magat aznap.
- hehetheoriginal
En arrol beszelek, hogy titeket / mas szurkolokat / masokat miert erdekel, hogy vki elmegy-e a temetesre vagy sem?
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most olvasom, ez igy kurva gaz Szobo reszerol.
Es ha tetszik ha nem hehenek vagy abrkinek igenis fontos egy csapattarsad halal utan milyen arcodat mutatod. Milyen ember vagy milyen karakter.
Az egyik srac az USAbol repulozik Portugaliaba hogy ott legyen, Szobo fiunk meg a terhes felesege helyett mas nokkel bulizgat aznap..kurva nagy csalodas.
Es ha tetszik ha nem hehenek vagy abrkinek igenis fontos egy csapattarsad halal utan milyen arcodat mutatod. Milyen ember vagy milyen karakter.
Az egyik srac az USAbol repulozik Portugaliaba hogy ott legyen, Szobo fiunk meg a terhes felesege helyett mas nokkel bulizgat aznap..kurva nagy csalodas.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha neked meghal egy kozeli kollegad egyik naprol a masikra, akivel az ev 365 napjabol egyutt toltesz mondjuk 300-at, akkor normalis esetben azert nem a balcsin veretsz a temetese alatt. Van mentseg arra, ha valaki nem megy el, de ez a viselkedes minden munkahelyen meltatlan es egy irodabol is gyorsan kirekesztenenek.hehetheoriginal írta: Ki a faszt erdekel ki hol volt? Ki a faszt erdekel a csapat?
Egy apa es ferj halt meg es a testvere. De itt a futballtarsadalom azon van felhaborodva, hogy milyen jottment ostoba focistak mentek el vagy nem mentek el a temetesere![]()
A varandos felesege csak gratisz.
Remelem azert lesz toke valamelyik lapnak es lehozza. A magyar futball (es politika) moralis megtisztulasahoz ez is kellene....Caraway írta: Az egyik lap lehozta, de gyorsan le is vettek (vetettek gondolom)
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Hát sajnos ez hehe esetében már jó rég óta köztudott...realmadrid95 írta:Egy csapat, egy csalad. Eleg alacsonyan van a moralis szinted.hehetheoriginal írta: Kurvanagy problemak ezek.
Hogy vmi fodballista mit vagy mit nem csinal a palyan kivul.
Faszt erdekel?
Es mindenki, felnott ferfiak, tukon ulve nezik, kovetik, megbeszelik mi volt, mi nem volt, romano here we go. Nyomorult. Mint egy risszrossz brazil teleregeny geci![]()
Ui: Bluebike megeloztel a moralis resszel, nem frissitettem telorol az oldat.
Szobi viszont csalódás.

- hehetheoriginal
Imadom, ahogy benyelitek, hogy en andrew tate-et vagy barmilyen mas felnott ferfit tartok peldakepnek/kovetendo peldanak
(Persze ziro, remy, es halfkey kurvanagy istenek, de most ezt hagyjuk
)
Morális rész: eleve kevés az infotok, mint ahogy rajtuk kivul mindenkinek. De lassan elvarja toluk mindenki, hogy magyarazkodjanak
Ki a faszt erdekel ki hol volt? Ki a faszt erdekel a csapat?
Egy apa es ferj halt meg es a testvere. De itt a futballtarsadalom azon van felhaborodva, hogy milyen jottment ostoba focistak mentek el vagy nem mentek el a temetesere
Futball. Csapat. Mintha ezek lennenek a legfontosabb dolgok geci
Mar azt se tudom komolyan venni, mikor vmi edzo oltonyben nyakkendoben all a palya szelen a meccsen, mikor mindossze egy ostoba labdat kergetnek 22-en
nem hogy meg ezt, hogy szabadidejükben számon vannak kerve ki mit csinal

(Persze ziro, remy, es halfkey kurvanagy istenek, de most ezt hagyjuk

Morális rész: eleve kevés az infotok, mint ahogy rajtuk kivul mindenkinek. De lassan elvarja toluk mindenki, hogy magyarazkodjanak
Ki a faszt erdekel ki hol volt? Ki a faszt erdekel a csapat?
Egy apa es ferj halt meg es a testvere. De itt a futballtarsadalom azon van felhaborodva, hogy milyen jottment ostoba focistak mentek el vagy nem mentek el a temetesere

Futball. Csapat. Mintha ezek lennenek a legfontosabb dolgok geci

Mar azt se tudom komolyan venni, mikor vmi edzo oltonyben nyakkendoben all a palya szelen a meccsen, mikor mindossze egy ostoba labdat kergetnek 22-en

thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Egy csapat, egy csalad. Eleg alacsonyan van a moralis szinted.hehetheoriginal írta: Kurvanagy problemak ezek.
Faszt erdekel?
Es mindenki, felnott ferfiak, tukon ulve nezik, kovetik, megbeszelik mi volt, mi nem volt, romano here we go. Nyomorult. Mint egy risszrossz brazil teleregeny geci![]()
Ui: Bluebike megeloztel a moralis resszel, nem frissitettem telorol az oldat.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Utobbi. Az egyik lap lehozta, de gyorsan le is vettek (vetettek gondolom). Amugy ja Metha (techno dj) zenelt Badacsonyban, o kerte facen hogy akinek van kepe Szoboval az esterol az kuldje el neki emlekkent. Utana meg lattam en is kepet hogy volt aki rakott ki instastoryt vele a bulibol.bluebike írta: Én ezt az egész Szobo ügyet nem látom a magyar sajtóban. Most ennyire túlfújják az angolon, vagy a magyarok összezárnak a szent tehén mögött?
Ez szerintem is rohadt gaz, baszki meghalt a csapattarsad es a temetese napjan te itthon nyomod mit sem erdekelve.
Szerk: egyelore az a szerencseje hogy angol sajto mit sem tud rola. Luiz Diaz kiderult, es a szurkolok szet is szedik mindenhol kommentekbe.
Azért ez egy kicsit komolyabb téma annál, hogy éppen milyen kabátot vett, vagy hogyan streamelt fortniteot. A válogatott csapatkapitánya, és nagyrészt itt is ebből a szempontből téma.hehetheoriginal írta: Kurvanagy problemak ezek.
Faszt erdekel?
Amúgy meg neked, aki folyton roncstársadalmazol, és moralizálsz (néha jogosan, néha nem), ez oké? Mondjuk Tate után alacsinyan van a léc, az tény.